Προς το περιεχόμενο

kxanthop

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  148
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με kxanthop

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 23/08/1978

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.479 προβολές προφίλ
 1. Επίσης, πριν κάνεις την εγκατάσταση στον SSD ρύθμισε από το BIOS οι σκληροί σου να είναι σε AHCI. Μετά τη ρύθμιση σε AHCI, ο παλιός σου σκληρός λογικά δε θα κάνει boot (του λείπουν κάποιοι drivers). Σε περίπτωση που χρειαστείς να ξανακάνεις boot στον παλιό σου δίσκο, θα πρέπει να επαναφέρεις τον τρόπο λειτουργίας σε IDE. Με το AHCI mode ο SSD λειτουργεί καλύτερα. Επίσης, κατά την εγκατάσταση των windows, καλό θα ήταν να αποσυνδέσεις όλους τους άλλους σκληρούς του συστήματός σου και να τους επανασυνδέσεις μετά την εγκατάσταση. Καλή επιτυχία!
 2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Προσπάθησα να κλείσω το DHCP, αλλά το μόνο που δίνει τη δυνατότητα να κάνω είνα να ορίσω την i.p. του bridge. Μπορεί να κάνω και κάτι εντελώς λάθος, γιατί με τα δικτυακά δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά.
 3. Παρακαλώ λίγη βοήθεια! Πρόσφατα προμηθεύτηκα το d-link DAP-1522 (http://www.dlink.com/products/?pid=663), προκειμένου να το χρησιμοποιήσω ως bridge και να μπορέσω να συνδέσω στο ασύρματό μου δίκτυο τηλεόραση και HTPC. Αν και dlink συνήθως συνδέεται κανονικά στο δίκτυο, αρνείται πεισματικά να δώσει δεύτερη ip (είτε θα συνδέεται το HTPC, είτε η τηλεόραση), ενώ συχνά δε δίνει ip ούτε σε μία συσκευή. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.