Προς το περιεχόμενο

alexiko

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  551
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

119 Excellent

Σχετικά με alexiko

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 27/06/1997

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.294 προβολές προφίλ
 1. alexiko

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Είναι θέμα νοοτροπίας. Λυσσάνε να πουλήσουν τα τελευταία χρόνια ασφάλειες και επενδύσεις. Στους μόνους που ξέρω που πρήζουν για δάνεια κλπ είναι δυο γνωστούς οι οποίοι με τις καταθέσεις που έχουν στην Πειραιώς απλά δεν τα χρειάζονται 😂😂 Κοινώς δίνουν ομπρέλα στην ηλιοφάνεια και την μαζεύουν όταν ρίχνει ψιχάλα.
 2. alexiko

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Η Πειραιώς κινείται γρήγορα μόνο για να εισπράξει. Όταν είναι να δώσει κάτι παθαίνει.
 3. alexiko

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Κρίμα γιατί θα είχε πολύ γέλιο η συνέχεια 😂😂
 4. Καλά πέτυχες και εσύ περίπτωση εταιρίας 😂😂😂😂
 5. Ουσιαστικά χάνεις το Κ.Ο.Τ. ένα τετράμηνο το χρόνο; Λογικά πάλι σε συμφέρουν τα προγράμματα που είπαμε και λόγω ΟΤΣ.
 6. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα ΗΡΩΝ στο ONLY HOME. Κάντο με δέσμευση 2 χρόνια, σταθερή τιμή, κλειδωμένη ΟΤΣ και άνεση στους διακανονισμούς. Εκτός αν η NRG παίρνει ΚΟΤ εντέλει στο καλό πακέτο + φιξ. Βέβαια καλό θα είναι να μας πεις αν περνάς το όριο του ΚΟΤ γιατί για μένα εκεί αλλάζει λίγο η κουβέντα.
 7. Αυτόματα δε γίνεται τίποτα. Τώρα μεταφορά σε άλλο όνομα ή/και αλλαγή παρόχου γίνεται χωρίς διακοπή. Η εγγύηση εξαρτάται από τον πάροχο και την ύπαρξη πάγιας εντολής.
 8. Σου παραθέτω το εξής: «Το συμφέρον της επιχείρησης δεν έχει δυνατότητα να το κρίνει ο ελεγκτής, εκτός εάν πρόκειται για καταβολές που συνιστούν ποινικό αδίκημα. Συγκεκριμένα, στις δαπάνες της περίπτωσης αυτής εμπίπτει κάθε δαπάνη, που κρίνεται απαραίτητη από τον επιχειρηματία ή τη διοίκηση της επιχείρησης, ανεξάρτητα εάν αυτή πραγματοποιείται δυνάμει νόμιμης ή συμβατικής υποχρέωσης, για την επίτευξη του επιχειρηματικού σκοπού, την ανάπτυξη των εργασιών, τη βελτίωση της θέσης της στην αγορά, εφόσον αυτή ενεργείται στα πλαίσια της οικονομικής αποστολής της ή κατά τις συνήθεις εμπορικές συνα
 9. Πολύ σωστά το λες. Βέβαια εγώ αναφέρθηκα σε περιπτώσεις μετά το πέρας του πρώτου 6μηνου. Από κει και πέρα και χθες για τη watt τα ίδια λέγαμε, ο καθένας αναλαμβάνει και ευθύνη του τι υπογράφει, εμείς εδώ επικουρικά βοηθάμε σύμφωνα με τις εμπειρίες μας.
 10. Επειδή έχω δει κάμποσους λογαριασμούς του συγκεκριμένου παρόχου να πω το εξής: κατά 99% δε θυμάμαι να έχω δει χρέωση Οτς, σε όσους δεν ξεπερνούν το όριο του κοτ. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι πραγματικά δεν το γράφει καθόλου στους όρους.
 11. Πολύ καλά θα πάει αυτό 😂 Εδώ θα είμαστε και το χειμώνα να τα λέμε.
 12. Από εμπειρία θα σου πω ότι το ψάχνουν μπακαλίστικα για αρχή (πχ τι διάολο τα ίδια με ΔΕΗ πληρώνω) και τότε ίσως βρεθεί κάποιος να τους ανοίξει τα μάτια. Έχει κανείς εύκαιρα τα ποσά της ρήτρας για να σπάσει το 2ετές τους;
 13. Αλίμονο μην παρεξηγηθώ. Εκεί που ίσως διαφωνούμε λίγο είναι στο ότι θέλεις να τους το δώσουν «μασημένη τροφή». Πίστεψε με, στην πράξη όπως και να το γράψουν, όσο υπάρχουν πωλητές να λένε στο μιλητό τα δικά τους, σωσμός δεν υπάρχει...
 14. Εγώ όπως βλέπεις τους κράζω. Από κει και πέρα αν δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος ας επιλέξει κάτι άλλο.
 15. Μα δεν υπάρχει τελική τιμή για να την ανακοινώσουν. Ανακοινώνουν τον τρόπο χρέωσης. Ο κόσμος σκέφτεται ότι τον συμφέρει ακούγοντας τιμή κόστους και όλα καλά. Τα κλάμματα από χειμώνα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.