Προς το περιεχόμενο

alexiko

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  551
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

119 Excellent

Σχετικά με alexiko

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 27/06/1997

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.287 προβολές προφίλ
 1. Σου παραθέτω το εξής: «Το συμφέρον της επιχείρησης δεν έχει δυνατότητα να το κρίνει ο ελεγκτής, εκτός εάν πρόκειται για καταβολές που συνιστούν ποινικό αδίκημα. Συγκεκριμένα, στις δαπάνες της περίπτωσης αυτής εμπίπτει κάθε δαπάνη, που κρίνεται απαραίτητη από τον επιχειρηματία ή τη διοίκηση της επιχείρησης, ανεξάρτητα εάν αυτή πραγματοποιείται δυνάμει νόμιμης ή συμβατικής υποχρέωσης, για την επίτευξη του επιχειρηματικού σκοπού, την ανάπτυξη των εργασιών, τη βελτίωση της θέσης της στην αγορά, εφόσον αυτή ενεργείται στα πλαίσια της οικονομικής αποστολής της ή κατά τις συνήθεις εμπορικές συνα
 2. Πολύ σωστά το λες. Βέβαια εγώ αναφέρθηκα σε περιπτώσεις μετά το πέρας του πρώτου 6μηνου. Από κει και πέρα και χθες για τη watt τα ίδια λέγαμε, ο καθένας αναλαμβάνει και ευθύνη του τι υπογράφει, εμείς εδώ επικουρικά βοηθάμε σύμφωνα με τις εμπειρίες μας.
 3. Επειδή έχω δει κάμποσους λογαριασμούς του συγκεκριμένου παρόχου να πω το εξής: κατά 99% δε θυμάμαι να έχω δει χρέωση Οτς, σε όσους δεν ξεπερνούν το όριο του κοτ. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι πραγματικά δεν το γράφει καθόλου στους όρους.
 4. Πολύ καλά θα πάει αυτό 😂 Εδώ θα είμαστε και το χειμώνα να τα λέμε.
 5. Από εμπειρία θα σου πω ότι το ψάχνουν μπακαλίστικα για αρχή (πχ τι διάολο τα ίδια με ΔΕΗ πληρώνω) και τότε ίσως βρεθεί κάποιος να τους ανοίξει τα μάτια. Έχει κανείς εύκαιρα τα ποσά της ρήτρας για να σπάσει το 2ετές τους;
 6. Αλίμονο μην παρεξηγηθώ. Εκεί που ίσως διαφωνούμε λίγο είναι στο ότι θέλεις να τους το δώσουν «μασημένη τροφή». Πίστεψε με, στην πράξη όπως και να το γράψουν, όσο υπάρχουν πωλητές να λένε στο μιλητό τα δικά τους, σωσμός δεν υπάρχει...
 7. Εγώ όπως βλέπεις τους κράζω. Από κει και πέρα αν δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος ας επιλέξει κάτι άλλο.
 8. Μα δεν υπάρχει τελική τιμή για να την ανακοινώσουν. Ανακοινώνουν τον τρόπο χρέωσης. Ο κόσμος σκέφτεται ότι τον συμφέρει ακούγοντας τιμή κόστους και όλα καλά. Τα κλάμματα από χειμώνα.
 9. Παιδιά μια χαρά ξεκάθαρος είναι ο τρόπος λειτουργίας του προγράμματος. Πρόβλεψη τιμής δεν μπορεί να γίνει, θα πέσει το κλάμα της αρκούδας.
 10. Καλά το λες αλλά μέχρι να το δουν θα είναι ήδη κλειδωμένοι σε διετή συμβόλαια. Επίσης οι πωλητές θα έχουν κονομήσει γερά όλο το καλοκαίρι.
 11. Λέμε μετά γιατί πουλάει το zero της watt (βγάζω σπυριά κάθε φορά που βλέπω τη διαφήμιση). Όλες οι εταιρίες (από τις γνωστές στο ευρύ κοινό) ακούγονται αρνητικά με αυξήσεις κλπ κλπ (μόνο ο ΗΡΩΝ έχει κρατήσει σταθερά τα τιμολόγια, ανεξάρτητα αν είναι τα φθηνότερα ή όχι) και οι λεβέντες διαφημίζουν συνέχεια πάρτε το όσο το αγοράζουμε και αφήστε και κάτι ψιλά για τον κόπο μας. Γνωστή μου που δουλεύει σε κατάστημα τους μου λέει οι πελάτες έρχονται μόνοι τους και το ζητάνε.
 12. Επειδή το έχω σκεφτεί αυτό με την κονσόλα (δεν με ενδιαφέρει προσωπικά, ως υπόθεση εργασίας). Αν πει ότι στο χώρο υποδοχής έχω εγκαταστήσει κονσόλα για την ψυχαγωγία πχ των παιδιών των πελατών όσο εγώ κάνω τα ραντεβού μου και πραγματικά είναι έτσι, δε νομίζω ότι μπορεί να του πει κανείς τίποτα...
 13. alexiko

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Ανδραβίδα όλοι. Ήταν μέρα παρά μέρα σχεδόν σπίτι τους δηλαδή.
 14. alexiko

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Όσοι γνωστοί μου ήταν αεροπορία το είχαν από την πρώτη μέρα απροβλημάτιστα. Μια χαρά πέρασαν επίσης σε σχέση με μένα που ήμουν στρατό ξηράς.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.