Προς το περιεχόμενο

Giannis_pavlou

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  72
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με Giannis_pavlou

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 23/04/1970

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Όταν το πληκτρολόγιο είναι γυρισμένο στα ελληνικά δεν γράφει τίποτα. Στο σημειωματάριο γράφει κανονικά ελληνικά. Έλεγξα τις γλώσσες όλα καλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
 2. Ξαφνικά μόλις γράφω στα ελληνικά δεν αλλάζει από μικρά σε κεφαλαία και αντίστροφα. Γράφει μόνο κεφαλαία. Έχει συμβεί σε κανέναν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 3. Όταν προσπαθώ να ανοίξω ένα αρχείο excel εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα : Υπήρξε πρόβλημα κατά την αποστολή της εντολής στο πρόγραμμα. Αν όμως ανοίξω πρώτα το εxcel και μετά από αρχείο > άνοιγμα το βρω και το ανοίξω τότε όλα καλά. Τα έχω κάνει όλα. Aπεγκατάσταση του office καθάρισμα registry και ξανά εγκατάσταση, scan για ιούς κτλ. Το office είναι το 2007. Παρακαλώ βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 4. Του είχα κάνει επανεκκίνηση αλλά μάλλον δεν το είχα κλείσει για αρκετό χρόνο. Ευχαριστώ και τους δύο.
 5. Προσπαθώ να μπω στο interface του ρουτερ ΖΤΕ ΖΧΗΝΗ108L ANNEX A πληκτρολογώντας 192.168.1.254 στον browser και δεν μπορώ με τίποτα. Το κάνω και ενσύρματα και πάλι τα ίδια. Η ip είναι αυτή γιατί φαίνεται και αν δώσω ipcofig στην cmd. Ζητάω απεγνωσμένα Βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 6. Με έσωσε το eset. To malwarebytes ήταν αυτό που χρησιμοποίησα πριν ζητήσω βοήθεια. Ευχαριστώ και τους δύο.
 7. Ο υπολογιστής ήταν μολυσμένος με το tuneup pro. Το απεγκατέστησα το καθάρισα με antimalware και ύστερα έσβησα όλα τα κλειδιά από την registry εκτός από ένα που δεν σβήνει. Παρατήρησα όμως ότι μετά από επανεκκίνηση τα κλειδιά υπάρχουν με αποτέλεσμα να ανοίγει το tuneup ύστερα από κάνα δύο λεπτά. Δεν είναι εγκατεστημένο, ούτε υπάρχει κάτι στα στοιχεία της εκκίνησης. Έσβησα και τα κλειδιά και από safe mode αλλά πάλι τα ίδια ( μετά την επανεκκίνηση εμφανίζονται πάλι). Θα γλιτώσω το format; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 8. Θέλω να κάνω και τα δύο ταυτόχρονα.
 9. Είναι για δύο μεζονέτες οι οποίες οι οποίες έχου αυλή 150 τμ μπροστά τους μία οικονομική λύση η χρήση κεραίας σαν και αυτή: Site: κεραία ; Είναι μεγάλη η ακτινοβολία τους ; είναι εύκολη η εγκατάσταση τους από πλευράς λογισμικού; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 10. Κύριε Τσάκωνα αν κοιτάξετε στο σύνδεσμο που δημοσίευσα (αλλά και σε όλα τα ηλεκτρονικά μαγαζιά) γράφει την ισχύ εκπομπής τον τρόπο σύνδεσης, αλλά όχι αυτό που ρώτησα που είναι πιο ενδιαφέρον.
 11. Ευχαριστώ πολύ. Μετά δίνεις και όνομα και κωδικό ή έχεις το ίδιο ; Γιατί αυτά δεν τα λένε αυτοί που τα πουλάνε;
 12. Έχω μία ερώτηση σχετικά με τα reapeter αυτού του Site: τύπου . Πως λειτουργούν στην περίπτωση που βρίσκουν δύο δίκτυα; Γίνεται ρύθμιση ποιο από τα δύο να επαναλάβουν; Πως συνδέεσαι για να τα ρυθμίσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 13. Προσπαθώ να ανοίξω και να καθαρίσω το fan του chipset και δεν μπορώ να βρω video και οδηγίες πουθενά. Έχει δύο pushpins διαγώνια. Τα πατάω ταυτόχρονα και τίποτα. Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η μητρική είναι η asus A8N- sli και στη φωτογραφία είναι το ανεμηστηράκι.
 14. Εκεί που όλα ήταν οκ εμφάνισε μήνυμα στην αρχή low fan speed or high temrature και κάνει θόρυβο . Που και που πέφτει στις 2500 rpm αλλά μετά οκ.
 15. Όταν η ψύχτρα παίρνει λίγες στροφές,υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό ή η μητρική δηλαδή να μην παίρνει σωστή τάση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.