Προς το περιεχόμενο

asun

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  56
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  7

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

15 Good

Σχετικά με asun

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 16/04/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ό,τι και να λέμε το γεγονός είναι ήταν\είναι ένα εξαιρετικά πετυχημένο format, από άποψη διάδοσης και χρήσης. Προσωπικά δεν μου κάνει γιατί πιστεύω ότι χάλασε την μαγεία του να αγοράζεις ένα album, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την επιτυχία του και το γεγονός ότι ο δημιουργός του χέστηκε στο χρήμα.
 2. Ήταν το πρώτο βήμα της Microsoft για να ξεπεράσει τα Linux σε σταθερότητα και ασφάλεια, που τελικά τα κατάφερε με τις επόμενες εκδόσεις.
 3. Από τα Ubuntu είναι πολύ πιο γρήγορα και πιο ασφαλή.
 4. Πέρα από την διαφήμιση, η Microsoft ξεπέρασε τον εαυτό της. Πρώτη φορά που έχει πλησιάσει την λειτουργικότητα των Linux.
 5. Συμφωνώ με αυτούς που λένς ότι κάτι που αξίζει πρέπει να πληρώνεται, αλλά είναι τουλάχιστον απαίσιο να ξεκινάς κάτι δωρεάν , να γίνεται δημοφιλές και μετά να το χρεώνεις. Επίσης, δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα, όταν οδηγάς και θες να δεις που θα στρίψεις να βγαίνει αυτή η μ@#$α " please rate"
 6. asun

  Ανάγνωση e-mail από word στο outlook

  Από ό,τι βλέπω δεν γίνεται αυτό που ζητάω Μήπως γίνεται να κάνω merge mail από το word και ο παραλήπτης να μην μπορεί να κάνει edit σε κανένα σημείο του κειμένου? Ουσιαστικά εκεμτελλεύομαι το γεγονός ότι από την βάση παίρνει το όνομα και δεν θέλω να το αφήσω ανοιχτό και να μπορεί να το αλλάξει ο χρήστης
 7. Καλημέρα Έχω ένα αρχείο word το οποίο θέλω να το στείλω σε πολλύς χρήστες μέσω του outlook. Στο outllook, αν βάλω το επώνυμο ενός χρήστη μου βγάζει κατ'ευθειαν το e-mail που έχει. Υπάρχει η δυνατότητα το outlook να διαβάζει το επώνυμο και να στέλνει το e-mail στον κατάλληλο παραλήπτη?
 8. asun

  Joomla editing

  Γεια χαρά! Μου έδωσαν ένα site σε Joomla. Δεν μου πήρε αρκετή ώρα για να καταλάβω πως δουλεύει, αλλά μου ζητήθηκε να κάνω κάποιες αλλγές στην εμφάνιση. Για παράδειγμα, sto Top Menu, όταν αναδύεται ένα παράθυρο , να έχει διαφορετικό χρώμα από αυτό του Top Menu.Γίνεται? Βασικά, γίνεται να πειράξω την δομή του template που είχαν βάλει? υ.γ Joomla 1.5
 9. Τα δικαιώματα είναι full control και στα pc. Επίσης έχω βάλει κωδικούς χρηστών Αφού τσεκουρεψα τα πάντα η μόνη πρόοδος που είχα να μου ζητήσει κωδικό γόταν κάνω διπλό κλικ στον υπολογιστή από τις θέσεις δικτύου. Δοκίμασα και τους δύο κωδικούς, τίποτα. Δοκίμασα τον admin κωδικό , τπτ, έβαλα κωδικό και ενεργοποίησα το guest account απο το local settings των adm tools, κατεβασα μια κονσόλα των windows που υποτίθεται ότι απενεργοποιεί των κωδικό, τίποτα. Άλλαξα domain, ώ τι έκπληξη πάλι δεν έγινε τπτ.
 10. Και οι δύο υπολογιστές έχουν administrative δικαώματα και οι φάκελοι full control to everyone, επίσης είναι στο ίδιο domain. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει
 11. Συνεχίζοντας το θέμα, έχω κάποια προβλήματα συνδεόντας δύο υπολογιστές με crosss καλώδιο Έχω βάλει manually I.P και στα δύο μηχανήματα, έχω βάλει την ίδια subnet mask και όλα τα άλλα τα έχω αφήσει κενά. Απενεργοποίησα και το firewall των windows και το windows essentials , βάζω το καλώδιο και αμέσως μου δείχνει σύνδεση Κάνω ping από τον έναν υπολογιστή στον άλλον χωρίς κανένα πρόβλημα Όταν πάω στις τοποθεσίες δικτύου βλέπω και τους δύο υπολογιστές, αλλά όταν κάνω διπλό κλικ στον υπολογιστή για να δω τους κοινόχρηστους φακέλους, μου λεει ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση Το ίδι
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.