Προς το περιεχόμενο

mindthegap.

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  36
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

7 Neutral

Σχετικά με mindthegap.

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 26/06/1988
 1. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  Και εγώ είχα ψηθεί για hardcore για τους ίδιους λόγους, αλλά πέθανα τη μια φορά από lag και την άλλη crushare το παιχνίδι πάνω σε teleport (60 lvl και μερικά paragon και τις δύο φορές). Το θεωρώ χαζό να χάνεις τον χαρακτήρα χώρις να κάνεις λάθος στο παιχνίδι. Μπορεί και να ήμουν άτυχος.
 2. Σίγουρα τρόμαξες από το wall of text και δεν διάβασες τι έγραψε. @avacan23
 3. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  Παραπάνω από 1b αυτή τη στιγμή (0,05€/m) δεν νομίζω ότι κάνει, οπότε ξεκίνα με 1b.
 4. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  Έκανα προσφατα 10 auctions των 20m το καθένα 2 φορές(μέσα σε 3 μέρες δηλαδή). Την πρώτη έφυγαν 11m από 1 auction και την δεύτερη 2m(lol). Όλα τα auctions ήτανε ταυτόχρονα και περίμενα μέχρι το τέλος. Δοκιμάζω τώρα με διαφορά καμιάς ώρας τα 10 auctions μήπως έχει μεγαλύτερη επιτυχία αυτό(αν και δεν νομίζω). Ρε σι αυτό λέει το βίντεο. Δίνεις 2€ αγοράζεις ενα radiant star emerald από το rmah και μετά το πουλάς 32m στο gold ah. Άρα αγόρασες gold με 0,07/m αντί για to 0,25/m.
 5. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  gold με 0,25 πουλάς 15-20m κάθε 1d12h . Με ευρώ στο χέρι κάνεις ότι λέει στο video, αγοράζεις radiant star emeralds για 2€ και τα πουλάς για 32m - το ahfee.
 6. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  1b=50-60€, gold δεν πουλάει για κανένα λόγο rmah στα 0.25. Αν θες να πουλήσεις/αγοράσεις gold στην πραγματική τιμή του δες το βίντεο του moldran. Με emeralds γίνεται η δουλειά. http://www.youtube.com/watch?v=rPFp0cYJycE
 7. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  Έχετε πάρει χαμπάρι ότι άμα δεν ήτανε ο greeneye το topic του diablo θα ήτανε unpinned και χαμένο στη 3-4 σελίδα των Pc games; Ανακαλέστε λοιπόν και δώστε του τα απαραίτητα respect(ρισπεκτ).
 8. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι όπως στα είπα, κάθε skill μπορεί να έχει δικό του υπολογισμό. Για skill dps τσέκαρε το d3rawr.com (detailed dps&ehp) κάνοντας ένα import το profile.
 9. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  Άμα έχεις buffed dps 345k, βγάζεις το atk spd δηλαδή πολλαπλασιάζεις με 1/1.73 (47από gear και 25 από wrath) μας κάνει 199k, μετά πολλαπλασιάζεις με το 7 (700% weapon dmg) μας κάνει 1393k και τέλος διαιρείς με το 5 για να βρείς το dps 278k dps θα έχεις buffed με το rend. To cleave πχ θα είχε 345κ*1,7(170% weapon dmg)=586k dps. Αλλά με το cleave όμως βαράς 5-6 mob σε 180 μοίρες ενώ με το rend όλα τα mob σε 17 yards και σε 360 μοίρες άμα έχεις το ravage. Επίσεις το rend το πατας μια φορά και μετά μπορείς να κάνεις dmg με άλλα skill. Πρακτικά τώρα το atk spd δεν το αποφευγεις τελείως αλλά εκε
 10. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  Το rend κάνει dmg σε 5 sec. Το πατάς μια φορά και για 5 sec δεν το ξαναπατας γιατί δεν stuckarei το effect. Θες δηλαδή να κάνεις όσο το δυνατον περισσότερο dmg με 1 rend(cc,cd,str,%dmg). To hota κάνει dmg άμεσα. Θες να το πατάς όσο πιο συχνά μπορείς(atk spd,aps) και να κανεις και πολυ dmg προφανώς. Δηλαδή πες πως έχεις 0 atk spd και κάνεις το rend σε 0.5 sec, με 100% atk spd θα το κάνεις σε 0.25sec, αυτό προσφέρει μόνο το atk spd στο rend. To dps που δείχνει μεσα στο παιχνίδι περιλαμβάνει μέσα και το atk spd. 'Αλλο dps(dmg per sec) άλλο dmg. Με ένα dagger με atk spd και buffs έχω 3.38
 11. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  Στο 99% των 60 lvl χαρακτήρων το emerald θα είναι καλύτερο από το ruby, δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα πρέπει να έχεις πολύ περιέργο gear για να συμβαίνει το αντίθετο.
 12. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  Δεν είναι σημαντικό το atk spd και το aps των weapon γιατί κάνεις ένα rend στα mob και περιμένεις να πεθάνουν από αυτή την άποψη. Άμα το rend ήτανε 700% weapon dmg στο cast άμεσα και όχι σε 5 sec τότε θα είχε σημασία το atk spd, γιατί θα ήθελες να το castareis συνέχεια, όπως πχ το hota.
 13. mindthegap.

  Diablo III Topic v1

  Να πω και εγώ τη σοφία μου. Witching Hour με Skorn θα έβαζα μόνο με ένα lifesteal Skorn 800m+. Ruby με τίποτα σε high dmg weapon (απλά μαθηματικά αν θέλει καποιος εξηγώ). Γιατί δεν πέζεις με ένα build που θα επικεντρώνεται στο dmg του rend και να ξεφορτωθείς από το gear σου το ακριβό atk spd, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να έχεις skorn.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.