Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

lefta_yparxoun

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.527
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

874 Excellent

Σχετικά με lefta_yparxoun

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 19/03/1965

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Rhodos Island

ΑΛΛΑ

 • Βιογραφικό
  Εισοδηματίας
 • Τοποθεσία
  Saloniki
 • Ενδιαφέροντα
  Sex and drugs and rock 'n' roll
 • Απασχόληση
  Παίκτης ΟΠΑΠ

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.718 προβολές προφίλ
 1. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτός είναι ο στόχος όλης αυτής της διαδικασίας. Με "νόμιμο" τρόπο προσπαθούν να μας αποτρέψουν από τις αγορές εξωτερικού ώστε να τονωθεί η εσωτερική αγορά. Δεν νοιάζει κανέναν αν τσατίστηκες, αν σε χρέωσαν παραπάνω και αν η παραγγελία σου έκανε - επίτηδες - 3 μήνες. Αν δεν βρούμε τρόπο να τους δικάσουμε σε Ευρωπαϊκό δικαστήριο έτσι θα λειτουργούν τα πράγματα.
 2. κι εγώ ενδιαφέρομαι, για 1 αλλά και 2 από τα 6, για να μην ψάχνουμε, δεν γνωρίζω βέβαια αν υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί ή αν χάνω κάτι σε σχέση με τον απλό λογαριασμό. Άραγε μπορώ να χρησιμοποιήσω το μέιλ που είχα λογαριασμό μέχρι τώρα, στην γειτονική χώρα στα ανατολικά;
 3. Αν γινόταν αυτά τα πράγματα θα είχε καταργηθεί ο βασικός νόμος της φυσικής που είναι η Αρχή διατήρησης της Ενέργειας. Ότι είναι ηλεκτρικό με αντιστάσεις αποδίδει όσο καίει, δεν μπορεί να βγάλει ενέργεια από το μηδέν. Μια διαφορετική κατηγορία θέρμανσης που πρέπει να μελετήσετε είναι οι αντλίες θερμότητας. Αυτές οι συσκευές δεν παράγουν θερμότητα αλλά μεταφέρουν από εξωτερικό χώρο στον εσωτερικό. Έτσι μπορούν να έχουν μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με την κατανάλωση. Τέτοιες συσκευές είναι τα inverter κλιματιστικά και οι αντλίες θερμότητας.
 4. Δηλαδή προτείνεις να πάρω φωτογραφική για να βγάζω βίντεο; Ή να πάρω βιοντεοκάμερα για να βγάζω φωτογραφίες; Όσο για το μέλλον, έλα μαζί μου να βγάλουμε με χαμηλό φωτισμό με dslr & mirrorless της ίδιας αρχικής αξίας για να συγκρίνουμε. Τώρα να δώσει κάποιος 500 ευρώ τουλάχιστον και να νοιάζεται για το αν μπορεί να την χρησιμοποιήσει και για webcam με ξεπερνάει.
 5. εγώ τις πετσέτες τις βλέπω 24,99 τι κάνω λάθος; Τελικά κατάλαβα ότι κάποιες πετσέτες κάνουν 14,99 (πράσινες) και κάποιες 24,99 Deluxe Πετσέτα Θαλάσσης Διχρωμία 160×85 cm Πράσινο/ Μπλε Ραφ 100% Cotton Last Pieces 14,99
 6. lefta_yparxoun

  Ψάχνω για...

  Νομίζω ότι δεν είναι μηχανικό, είναι μεμβράνης
 7. lefta_yparxoun

  Ψάχνω για...

  Μηχανικό πληκτρολόγιο RGB, κάτι που να αντέχει ταβάνι τα 80 ευρώ περίπου
 8. Νομίζω πως όλοι αυτοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα ΕΛΤΑ πρέπει να απευθύνονται στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με έγγραφη καταγγελία.
 9. Νομίζω πως έχει τελειώσει παντού. Αναμένεται σύντομα. Εμείς κάναμε παραγγελία από κατάστημα δίνοντας μια μικρή προκαταβολή.
 10. Για τις διαφημίσεις θέλω να πω ότι μπορείς να τις αποφύγεις με δύο νόμιμους τρόπους: Να πληρώσεις την απαλλαγή που νομίζω πως ήταν 20 $ ή να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών και να πεις οτι το χρησιμοποιεί ανήλικος και δεν θέλεις να βλέπει διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις δεν βγαίνουν ποτέ κατά την διάρκεια της ανάγνωσης, μόνο στην οθόνη κλειδώματος. Εγώ πιστεύω ότι αντέχονται
 11. τέλος, η προσφορά έληξε, μην πατάμε τζάμπα το λινκ
 12. Υποθέτω ότι έγινε επανεξέταση δασμών και θα γυρίσει Θεσσαλονίκη
 13. και πως θα ξέρουμε αν ο κινέζος που μας βγάζει το ebay ή το ali είναι στο σύστημα IOSS ;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.