Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Q-Taxys

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  420
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

692 Excellent

Σχετικά με Q-Taxys

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 07/05/1976

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ο βασικότερος λόγος για μένα: Android. Δεν έχω κονσόλα και gaming κάνω στο PC μου. Συνεπώς αυτά που αναφέρονται παραπάνω μου είναι αδιάφορα. Δεν μου είναι αδιάφορη όμως η εξαιρετική ποιότητα εικόνας (για LCD), όπως και οι ευκολίες του Android (στήσιμο Kodi, συνεργασία με Google Home, στριμάρισμα από PC/κινήτο χωρίς πρόβλημα κ.ο.κ.), καθώς και η γενικότερη ποιότητα Sony.
 2. Χάρισμα είναι να σου βάλουν μέσα θήκη ή ακουστικά ή πανάκι για να το καθαρίζεις ή ανταλλακτικά κουμπάκια σε άλλα χρώματα. Ο φορτιστής είναι κάτι που χρειάζεται για τη λειτουργία του κινητού σου. Δεν έχουν όλοι κινητό (κάποιοι παίρνουν πρώτη φορά), κάποιοι μπορεί να έχουν πολύ παλιότερο ή με άλλον φορτιστή κτλ. Οι διαφορές στις τιμές ανάμεσα σε χρονιές δεν βγάζουν κανένα συμπέρασμα γιατί μιλάμε για συσκευές με πολλές διαφορές και άλλο κόστος κατασκευής. Είναι πολύ απλοϊκή η παράθεσή τους.
 3. Αναφέρεται στην 1η σελίδα του τόπικ ότι οι όροι λένε πως οι πόντοι θα πιστωθούν μέχρι τον Μάρτιο.
 4. Το go4more δεν ισχύει μόνο σε φυσικό κατάστημα για την προσφορά; Έτσι νόμιζα.
 5. Το είδα κι εγώ αυτό. Ισχύει το 10% σε συνδυασμό με το go4more; Γνωρίζει κανείς;
 6. Δεν χρειαζόταν η ειρωνεία φίλε μου. Τη διάβασα τη σελίδα και δεν το πέτυχα στη λίστα με τα χαρακτηριστικά αρχικά.
 7. Το Huawei έχει W10; Δεν βλέπω κάτι στον Κώτσο, αλλά αλλού το δείχνει με 10αρια. Edit. Το δείχνει στο βίντεο με 10αρια.
 8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν ανέβει το μπάτζετ λίγο; 550-600€; 15,6'' αλλά με λειτουργικό Win εγκατεστημένο και από Ελλάδα οπωσδήποτε. Μπορούμε να βρούμε κάτι;
 9. Καλημέρα. Υπάρχει καμία πρόταση για 15'' λάπτοπ για φοιτητή που θέλει απλές λειτουργίες (εργασίες κτλ); Το μπάτζετ είναι περιορισμένο, 350€ με 400€ το πολύ. Θα βοηθούσε αν ήταν διαθέσιμο από ελληνικό κατάστημα.
 10. Yπάρχει το partial refund. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, αλλά το Epic Store σου επιστρέφει τη διαφορά αν το παιχνίδι πέσει σε άλλη τιμή ή μπει δωρεάν μέσα στο επόμενο διάστημα. Περισσότερα εδώ: https://old.reddit.com/r/EpicGamesPC/comments/glkyzp/don4t_worry_about_buying_a_game_because_it_might/
 11. Πρόεδρος Ελλήνων Λονδίνου, ράμπιτ (!!) τέστ, αντιπρόεδρος Εδεσσαΐκού, Πηλ Κέητς ΔΕΙΤΕ-ΤΟ-ΡΠΙΝ-ΤΟ-ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!11!! Καλά πάμε. Κρατάτε Συνέλληνες.
 12. Για Gaming είναι εξαιρετικά. Το ψευτο-surround κάνει πολύ καλή δουλειά σε FPS κτλ, δεν πιέζουν το κεφάλι, το μικρόφωνο είναι άριστο, παίζουν ως usb και απευθείας με 3,5αρι. Έχουν αρκετά καλή απομόνωση εξωτερικού ήχου. Τα έχω συγκρίνει με αρκετά άλλα και υπερτερούν σε ήχο και απόδοση μικροφώνου (και είναι και αρκετά ποιοτικά ως κατασκευή). Σε ταινίες δεν τα έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω άποψη. Για μουσική είναι συμπαθητικά.
 13. Πολύ μικρό το Poco πίσω. Έπρεπε μεγαλύτερη γραμματοσειρά και να πιάνει όλη την πλάτη.
 14. Λειτουργικό Sammy; Θεωρώ το Αndroid τεράστιο πλεονέκτημα της Sony. Είναι καθαρά υποκειμενικό αυτό που γράφεις.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.