Προς το περιεχόμενο

mariostheone

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  77
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

57 Excellent

Σχετικά με mariostheone

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 24/10/1987
 1. Ναι ενώ παιχνίδια όπως το LoL και το WoW είναι για σοβαρούς ενήλικες...
 2. Πριν ξεκινήσουν τα κύματα λατρείας προς τα windows XP πως θα τα χρησιμοποιούνε μέχρι και το 2085 απλά γιατί είναι υπερτέλεια και ότι άλλο τέτοιο... υπάρχει έστω ένας. ΕΝΑΣ, είτε ο ίδιος είτε κάποιος γνωστός του, που να πήρε PC/λάπτοπ φέτος - 2015 - και να του χει περάσει Windows XP ως το κύριο λειτουργικό σύστημα;
 3. Ήδη έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στο eBay το καινούριο το asus transformer, αν και στο skroutz όχι ακόμα.
 4. Το ευρωπαϊκό όριο για SAR είναι στα 1.6 w/kg σύμφωνα με τα τεστ που γίνονται. Βέβαια δεν υπάρχουν ακόμα σαφή αποτελέσματα για τις επιπτώσεις της χρήσης των κινητών. Γι' αυτό και έχουν τεθεί κάποια όρια, έστω και προληπτικά. To iPhone για να διατηρήσει τις υψηλής ποιότητας κλήσεις παίζει πάντα σε μεγάλα νούμερα αλλά εντός ορίων. Αν κάποια στιγμή διαρεύσει και επιβεβαιωθεί πως η εταιρεία είχε SAR αρκετά παραπάνω πιστεύεις δε θα έχει αντίκτυπο; Δηλαδή πως οι περισσότεροι χρήστες είναι ηλίθιοι; Οκ, μαζί σου σε αυτό. Αλλά οι διάφοροι φορείς θα σφυρίξουν και αυτοί αδιάφορα;
 5. Ρε σοβαρευτείτε, 400 ευρώ υβριδικό τάμπλετ και θεωρείτε πλέον 8 gb πως είναι το στάνταρ; Εκτός και αν κατ' αντιστοιχία είναι τόσο συνηθισμένο πλέον σε laptop των 300 ευρώ να βρίσκεις 8 γιγα μνήμη και έχω χάσει τόσο πολύ τις εξελίξεις.
 6. Σε θέμα άνεσης/ευκολίας και αρχικής τιμής αγοράς δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Οπότε το "ολες" χωλαίνει λιγάκι.
 7. Λιγάκι και τα 2! Θα σου βγει σαν Update όπως ακριβώς σου βγαίνουν και τα υπόλοιπα updates. Αν όχι τότε θα στο χει πρώτο-πρώτο στις εφαρμογές του App Store. Θα είναι δωρεάν να πατήσεις να κατέβει. Ακριβώς όπως θα πατούσες να κατέβει μια οποιαδήποτε δωρεάν εφαρμογή από το Store. Όταν τελειώσει να κατεβαίνει αυτό το αρχείο των αρκετών GB θα το βρεις από το Finder στα Applications ως "Install El Capitan OS". ***Έναρξη off topic μηνύματος για όσους θέλουν να φτιάξουν bootable media εγκατάστασης για hacκintosh*** Εδώ είναι το σημείο όπου πλέον μπορούμε να φτιάξουμε το flash drive εγκατάστασης
 8. Κάτω στη μπάρα που έχει το App Store και σου βγάζει και τα διαθέσιμα updates θα δεις στα τέλη του μήνα και τα El Capitan ως αναβάθμιση. Εκτός κι αν ο οδηγος που αναφέρεσαι είναι άμεσα για την beta εκδοση.
 9. mariostheone

  Elephone P8000 Review

  Παίδες πολύ καλό το K3 note σε specs. Αλλά για τους περίεργους, όπως και του λόγου μου, το 1.59 SAR (μόλις 0.01 από το να φάει πόρτα για Ευρώπη) χτυπάει αρκετά άσχημα. Τελικά κατέληξα σε ένα Samsung A3, όσο και να μου τη σπάνε τα android (Windows Phone fanboy). Τα Elephone, σε specs τουλάχιστον, δείχνουν πολύ καλά αλλά πρέπει αυτήν την περίοδο να κάνεις παπάτζες για να τα φέρεις Ελλάδα.
 10. Αντιγράφουν που αντιγράφουν ας το κάνουν με κάτι που να βλέπεται. Η πίσω όψη δεν είναι και το πιο δυνατό σημείο του iPhone.
 11. Confirmed. Τα ίδια άκουσα κι εγώ στο μεγάλο κανάλι!
 12. Η hd4600 μου με τον i5 4670 στο 70+ τοις εκατό χάρηκε τόσο πολύ που τράβαγε μόνο φωτογραφίες.
 13. Το t100TA το είχα σταμπάρει από καιρό. Πρακτικότατο από κάθε πλευρά. Δυστυχώς λόγω ψηφιακής αλληλεγγύης τσίπμησα ένα asus fonepad 8 (cfg 380). Φοβερή ποιότητα κατασκευής και απόκριση οθόνης, αλλά το android σε συνδυασμό με το 1 gb ram πέρα από ένα χαζευτήρι που κολλάει κιόλας δε σε αφήνει να κάνεις και πολλά. Το ανανεωμένο T100 άμα οι τιμές δεν αποκκλίνουν πολύ σε σχέση με το παλιότερο μοντέλο πιθανότατα θα το τιμήσω.
 14. Και λίγα είπε. Μεγαλύτερο τεχνολογικό καρκίνωμα δε μπορώ να σκεφτώ, μάλιστα με τόσο ευρεία αποδοχή.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.