Προς το περιεχόμενο

Alithinos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2.556
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2.147 Excellent

Σχετικά με Alithinos

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 11/05/1987

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Τελικά το πήρε αυτό που ήθελε η τσούπρα.
 2. https://www.change.org/p/hbo-remake-game-of-thrones-season-8-with-competent-writers
 3. Τι μπούρδα. Καλά δε ντράπηκαν να το βγάλουν αυτό το πράγμα έξω ? Απ όλα τα επεισόδια όλων των σεζόν μακράν το χειρότερο, απ' όλες τις απόψεις. Αν κάποιος φαν της σειράς διαβάζει εδώ και δε το έχει δει ακόμα, τον συμβουλεύω να μη το δει, να μην ασχοληθεί καν, και να προσποιηθεί πως η σειρά έχει ήδη τελειώσει. Τα looney tunes που σκανε δυναμίτης πάνω τους και δε παθαίνουν τίποτα, έχουν περισσότερη λογική, σέβονται περισσότερο τη νοημοσύνη του κοινού τους, και έχουν κλάσεις ανώτερο και πιο πειστικό σενάριο. Είναι τόσο κακογραμμένο, τόσο ηλίθιο και παράλογο που όποιος το δει θα εύχεται
 4. Καλό επεισόδιο. Όμως ρε παιδιά φαίνεται να επικυρώνει τα leaks το σεναρίου που κυκλοφορούν τόσο καιρό. Αν το τέλος είναι τελικά το leakαρισμένο... Θα είναι τελείως random.
 5. κοίτα από σκηνοθεσία και ερμηνείες ηθοποιών ήταν τέλειο. το σενάριο ήταν κάπως... απλά ήταν κάτι να κάτσεις να το δεις μια φορά να το υχαριστηθείς χωρίς να κάτσεις να αναλύσεις πράματα και να σκεφτείς πολύ τι είδες. τουλάχιστον δεν έχει πέσει τόσο χαμηλά όσο τα star wars 7-8-9.
 6. Το χειρότερο με τα spoilers τα καινούρια είναι πως άμα τα δεις κατά λάθος, δε ξέρεις για τι να ξενερώσεις περισσότερο. Για το ότι είδες spoiler, ή για το κακό σενάριο / τρύπες που φαίνεται σ αυτά ; Προβλέπω ότι το κράξιμο που θα πέσει για το 4ο επεισόδιο online, θα είναι μεγαλύτερο απ' αυτό που έπεσε για το 3ο.
 7. Αντιληφθήκατε κάτι ; Αφού είδα ξανά το επεισόδιο, αντιλήφθηκα μια λεπτομέρεια.
 8. Μα αυτά έχουν εξηγηθεί ήδη.
 9. δεν είσαι ο μόνος. και η στολή της Σέρσεη τη Μαλεφίσεντ.
 10. Εγώ να το σβήσω, βεβαίως. Αλλά ο άλλος που δήθεν τον πείραξε, αναπαράγει τη πληροφορία στο δικό του ποστ. Θα πρέπει να το αλλάξει και αυτός.
 11. Εσύ θες μάχη με στρατιές χιλιάδων και να μην ανοίξει ούτε μύτη ? πλάκα κάνεις.
 12. Αυτό δε το είχα σκεφτεί. Χμμ... λες ?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.