Προς το περιεχόμενο

daino92

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  220
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από daino92

 1. daino92

  Πρόβλημα με 10.8.3

  Δεν είναι σκληρός, αν δε κάνω κάτι, συνηθως δε θα ακουστεί τπτ και απλά θα freezάρει. Αν πχ δω καμιά ταινία και κάτι ακούγεται εκείνη τη χρονική στιγμή, θα κολλήσει και ο ήχος μαζί, εξού και το τς τς τς που έλεγα στην αρχή.
 2. daino92

  MIPS32 simulator

  Μιας που είμαστε στη κουβέντα, έχει κάποιον υπόψιν του για 80x86; Εμείς αυτόν κάνουμε και χρησιμοποιούμε τον EMU80x86 αλλά αυτό είναι σε windows. Κάτι για macintosh?
 3. daino92

  Πρόβλημα με 10.8.3

  Φίλε αυτά ήταν από τα πρώτα που έκανα. Τελοσπάντων το πρόβλημα παραμένει και η συχνότητά του μπορώ να πω πως έχει αυξηθεί. Αν γνωρίζετε κάτι πείτε μου διότι δεν μπορώ να εργαστώ σ' αυτό το mac πλέον.
 4. daino92

  Πρόβλημα με 10.8.3

  Μερικές ακόμη λεπτομέρειες: Το mac os μπορεί να κολλήσει και χωρίς να σβήσει η οθόνη όπως προανέφερα. Επίσης κατά κόρο κολλάει όταν χρησιμοποιώ safari και ιδίως στο youtube. Μερικές φορές κολλάει αλλά ξεκολλάει. Άλλες όμως freezάρει τελείως και αναγκάζομαι να το κλείσω από το power button.
 5. daino92

  Πρόβλημα με 10.8.3

  iMac11,2 και παρεπιπτόντως δεν έχω backup σε time machine.
 6. daino92

  Πρόβλημα με 10.8.3

  Καλησπέρα. Μόλις έκανα και γω αναβάθμιση στην έκδοση 10.8.3. Έχει κανείς άλλος προβλήματα ή είμαι ο μόνος; Αυτό που μου κάνει δηλαδή, εκεί που όλα είναι ωραία και καλά σβήνει η οθόνη (χωρίς απαραίτητα να κλείσει ο iMac) και ακούγεται κάτι σαν τς τς τς τς σαν να έχει κολλήσει. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα στη προκειμένου περίπτωση και αναγκάζομαι να το κλείσω από το power button. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
 7. daino92

  Wine and Gaming?

  Απ' όσο ξέρω το GTA: San Andreas υπάρχει και native στο Mac Os X. Δε χρειάζεται να μπλέξεις με wine.
 8. "ενώ είναι πλέον ικανός να επιλύει προβλήματα του διαφορικού λογισμού και ολοκληρωτικού λογισμού"...Εγώ αυτά τα έμαθα τώρα στη σχολή. Το παιδάκι τα κάνει από τα 12 του;
 9. daino92

  mountain lion on pc

  Μπορείς και κατευθείαν να περάσεις τα ML. Εγώ όταν αναβάθμισα από SL τα έκαψα σε DL-DVD-R και τα εγκατέστησα. Πιστεύω πάντως πως γίνεται και από USB Stick.
 10. Εγώ στον VLC απ' ότι βλέπω έχω το Greek (Windows-1253). Αν και αυτό που έχεις είναι το σωστό, δοκίμασε και αυτό που σου πα να δεις πως θα πάει το πράμα. Αλλιώς δοκίμασε να παίξεις το βίντεο με άλλον player να δεις τι γίνεται.
 11. daino92

  tuxera + σκληρός δίσκος

  Γεια σας παιδιά, καλές γιορτές να έχουμε Κοιτάχτε το μήνυμα που μου πέταξε το Tuxera NTFS για έναν δίσκο. Εκεί που έβλεπα μια ταινία στα καλά καθούμενα κλείνει (όχι το ρεύμα) και όταν τον ξανάνοιξα μου βγαλε αυτό. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό; Τα παιξε το tuxera;
 12. daino92

  MACOSX on Desktop(x64)

  Αυτό το κοίταξες; http://www.insomnia.gr/topic/421901-mac-os-x-on-x86-εγκατάσταση-mac-os-x-σε-pc/
 13. daino92

  Υποστήριξη MKV σε Mac OS X ?

  O VLC player παίζει σχεδόν κάθε format αρχείου και με ελληνικούς υπότιτλους. Τώρα για τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα σε mac/windows δες προηγούμενα ποστ γιατί έχουν ξανα ειπωθεί. Ένα πολύ υποκειμενικό θέμα.
 14. Ή restart, να bootάρεις το δισκάκι και να κάνεις μέσω αυτού repair permission.
 15. daino92

  Ερώτηση για mac os και windows 7

  http://www.insomnia.gr/topic/421901-mac-os-x-on-x86-εγκατάσταση-mac-os-x-σε-pc/
 16. Δοκίμασε με το jubler ο οποίος είναι και editor.
 17. Για το VLC πάντως πας preferences-> Subtitles & OSD-> Default Encoding: Greek (Windows-1253) και θα σου δουλεύει μια χαρά.
 18. daino92

  Εξομοίωση pspice με dosbox

  Βασικά άκυρο, το βρήκα. Ευχαριστώ φίλε μου
 19. daino92

  Εξομοίωση pspice με dosbox

  Πως αλλιώς μπορεί να λέγεται το dosbox-0.74.conf; ή που βρίσκεται;
 20. daino92

  Εξομοίωση pspice με dosbox

  Μήπως ξέρετε πως μπορώ να εξομοιώσω το πρόγραμμα pspice με dosbox; Είναι ένα αρχαίο πρόγραμμα χωρίς GUI (με εντολές) για σχεδίαση κυκλωμάτων.
 21. Τι ωραία που θα ταν να υπήρχε και τα: Oddworld: Abe's Odyssey και Oddworld: Abe's Exodus, πολύ ρετρό games, πίσω στο 2D σύστημα
 22. daino92

  Πρόβλημα με restart MAC OS X 10.8

  @TimonkaiPumpa το δοκίμασα αυτό με το alt, δεν με βοήθησε σε κάτι. @darkordvader77 δεν έχει και κάποιον άλλο δίσκο να επιλέξω...το κανα όπως και να χει, δεν έκανε κάτι. @paularas 1) ssd?? δεν είναι ssd. 2) ocz την μάρκα;; nop. 3) octane??
 23. Spotlight για το γραφικό περιβάλλον των προγραμμάτων: http://shortcatapp.com
 24. daino92

  θορύβος σε iMac

  Ούτε γω του κάνω σκληρή χρήση (rendering κλπ)..καμιά ταινία ή εργασίες της σχολής μου (αν κ τον έχω αρκετές ώρες την ημέρα ανοιχτό). Έχεις κάποιον τεχνικό κατά νου; Γιατί είναι μετρημένοι στην Έλλαδα!
 25. daino92

  θορύβος σε iMac

  Πόσο καιρό είναι που το έχεις πάθει; Να ξέρω πως να το συντηρήσω δηλαδή... Εγώ πάντοτε 3η στάθμη φωτεινότητας το είχα. Μόνο στην αρχή που το αγόρασα το είχα full. Θα ήθελα και άλλες γνώμες βέβαια όποιος ξέρει γιατί αυτή την εποχή δεν υπάρχουν χρήματα για καινούριο μηχάνημα και το service (αφού είμαι και εκτός εγγύησης) το φοβάμαι.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.