Προς το περιεχόμενο

deesnider

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  2.223
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  4
 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11.130 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ deesnider

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 24/09/1968

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Batumi, Georgia
 • Ενδιαφέροντα
  Καταδύσεις επί πάγου
  Υποβρύχιο bowling

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

16.082 προβολές προφίλ
 1. Ποια Άνω Βούλα και Κάτω Μαρίκα, ρε μπάρμπα; Δεν έχουμε πει ότι μετά από Γερανίου και Ζήνωνος είναι το χάος;
 2. Πληρώνεις σε αρκετά μεγάλο βαθμό το «ιδιαίτερο» design, αλλά αυτό επηρεάζει το κόστος κάθε καταναλωτικού προϊόντος. Αν σ' ενδιαφέρει το συγκεκριμένο στυλ, προχωράς. Είναι υποκειμενικό το θέμα. Αν κάποιος ψάχνει το ...απόλυτο ποιοτικά ψυγείο - όπως και κάθε άλλη οικιακή συσκευή - μάλλον χάνει το χρόνο του. Αυτά υπήρχαν κάποτε, στα βάθη τού χρόνου και τής ιστορίας! Έχουν π.χ. οι δικοί μου δύο ίδια ψυγεία τής Amana, no frost, με «κλασσική» διάταξη χώρων (κατάψυξη επάνω, συντήρηση κάτω) made in U.S.A. , αγορασμένα μαζί το ...1989, από το πρώτο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που εργάστηκα, αμέσως μετά το στρατό. Δεν έχουν χρειαστεί/ζητήσει/πάθει το παραμικρό μέσα σε 31 χρόνια λειτουργίας. Ούτε μεντεσές πόρτας δεν έχει πάρει χαμπάρι...
 3. deesnider

  Anti-Fitness Thread [Part II]

  Καλάάάά! Δίνε ιδέες στους γκουρμεδοσέφ...
 4. deesnider

  Big Brother 2020

  Δυστυχώς, όχι, αν και ακόμα και μόνο ένας αν παρακολουθούσε, πάλι υψηλή τηλεθέαση θα ήταν για σκουπίδια τύπου b.b. Προλαβαίνεις να το παρατήσεις πάντως. Ακόμα στην αρχή είναι...
 5. deesnider

  AC/DC

  Ψιλοκαλοί ακούγονται...καινούργιοι είναι;
 6. deesnider

  «Ενίσχυση» στο WiFi

  Συγνώμη που άργησα να απαντήσω φίλε μου. Σ' ευχαριστώ πολύ! Αλήθεια, μεταξύ τού power line και τού wi fi repeater, τι θα πρότεινες ως πιο αποτελεσματικό;
 7. Αρχικά, ελπίζω ότι δημοσιεύω στη σωστή ενότητα. Αν όχι, ας μετακινηθεί. Το λοιπόν: Με σύνδεση internet από τη vodafone (το γνωστό adsl «έως 24» ) , θέλουν οι δικοί μου, με ασύρματη σύνδεση, σε μια smart tv που βρίσκεται σε δωμάτιο στην άλλη άκρη τού σπιτιού σε σχέση με το σημείο που βρίσκεται το router (ένα zte που δίνει ο πάροχος είναι) , να βλέπουν netflix (δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμα την υπηρεσία, οπότε δεν έχει γίνει δοκιμή) . Στην περίπτωση που έχουν προβλήματα στη ροή τού προγράμματος λόγω ασθενούς σήματος, όπως διακοπές, παύσεις και τα σχετικά, τι λύση μπορεί να υπάρχει προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση; Έχω δει κάτι συσκευές που μπαίνουν στις πρίζες και λένε ότι ενισχύουν το σήμα όταν η απόσταση από το router είναι μεγάλη, αλλά δεν έχω ιδέα ούτε πως λέγονται, ούτε αν και τι αποτέλεσμα έχουν στην πράξη. Αν καταλάβατε σε τι αναφέρομαι, θα το προτείνατε; Υπάρχουν άλλες λύσεις προτιμότερες; Θα γίνει φυσικά δοκιμή και στην πράξη, απλώς σκέφτομαι το αρνητικό σενάριο, διότι με ένα tablet που έχουν, από το δωμάτιο που βρίσκεται η τηλεόραση τους έβγαινε το λάδι για μιλήσουμε στο skype και έπρεπε να πάνε στο σαλόνι που βρίσκεται το router. Δεν ξέρω βέβαια αν η δύο χρήσεις αυτές έχουν τις ίδιες απαιτήσεις... Ευχαριστώ προκαταβολικά!
 8. deesnider

  Anti-Fitness Thread [Part II]

  Εννοώ ότι δε συμμετέχω ενεργά, καλέ μου κύριε! Κάτι σχολιάκια τού χαβαλέ έχω κάνει όλα κι όλα, απ' όσο τουλάχιστον θυμάμαι κι αυτά μετρημένα. (...δεν τρώω;;; Τον αδόξαστο τού αλλάζω! Αλλά είπα και το «πώς» και το «τι» και το «πού» και το «γιατί». Ψεύδομαι, επειδή δε βάζω το φαγητό να ποζάρει πριν; Εντάξει, μη με πιστεύετε! )
 9. deesnider

  Anti-Fitness Thread [Part II]

  Αντιδράς υπερβολικά, θεωρώ. Προσωπικά, αν ...πληγωνόμουν(!) κάθε φορά που κάποιος έλεγε ότι δεν τού αρέσουν όσα αρέσουν σ' εμένα, θα είχα πέσει σε μελαγχολία εδώ και χρόνια.
 10. deesnider

  Anti-Fitness Thread [Part II]

  Εσύ κάνεις λάθος...δεν το παρακολουθώ. Το αντίθετο, θα έλεγα: Είναι μάλλον το θέμα που δεν ανοίγω σχεδόν ποτέ. Έκανα ένα σχόλιο σχετικά με το τουπέ που αναφέρθηκε, διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε επιχειρήσεις εστίασης. Εντάξει, το παραδέχομαι: Εξήγησα το λόγο για τον οποίο δεν είμαι τύπος των εστιατορίων, απαντώντας στο αν έχω πάει σ' ένα συγκεκριμένο. Από 'κει και πέρα, απλώς απάντησα σε παραθέσεις τής δικής μου απάντησης.
 11. deesnider

  Anti-Fitness Thread [Part II]

  Καμία αντίρρηση, απλώς εμένα δε με αγγίζει τίποτε απ' όλα αυτά. Ο καθένας με το κέφι του.
 12. deesnider

  Anti-Fitness Thread [Part II]

  Δεν είναι θέμα επιλογής, προσπάθειας, άποψης ή «στάσης» , οπότε δεν υπάρχει κάποιο μυστικό προς αποκάλυψη (εφόσον δε με «χαλάει» κάτι από πλευράς όσφρησης και γεύσης, εννοείται) . Είναι από αυτά που λέμε «έτσι μού βγήκε». Θέμα άποψης εν προκειμένω, είναι αυτό με τις φωτογραφίες (κάτι αντίστοιχο με τις selfie: Παρά την αρχαιοελληνική ομορφιά μου, προτιμώ να εκραγεί το εξυπνόφωνο στα χέρια μου, παρά να το κάνω αυτό...)
 13. deesnider

  Anti-Fitness Thread [Part II]

  Για βάλε υπότιτλους...
 14. deesnider

  Anti-Fitness Thread [Part II]

  Όχι, αλλά γενικότερα δεν είμαι των εστιατορίων (φαίνεται και από το γεγονός ότι η συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο θέμα είναι μηδενική) . Το φαγητό, για 'μένα, είναι αποκλειστικά αναγκαστική διαδικασία επιβίωσης: Πεινάω - τρώω - σταματάω να πεινάω - τέλος. Δε με συγκινούν ούτε στο ελάχιστο οι καλλιτεχνικές ανησυχίες των σεφ, τα αποτελούμενα από εκατονεφτακόσια πιάτα μενού, οι παρουσιάσεις, ή, οι επιστημονικές αποδείξεις για το ταιριαστό κάποιων συνδυασμών υλικών, τους οποίους ούτε σαν ανέκδοτο δε μπορώ να αντιμετωπίσω. Επίσης, αρνούμαι κατηγορηματικά να φωτογραφίσω πιάτο. Σιγά να μην τού πω και "say, cheese!" πριν τη λήψη...
 15. deesnider

  Anti-Fitness Thread [Part II]

  Ποτέ - ΠΟΤΕ, όμως!!! - δεν υπάρχει λόγος για τουπέ. Κανένας «λόγος» δεν είναι αποδεκτός, είτε μιλάμε για εστιατόριο, είτε για οτιδήποτε άλλο. Όσο αναγνωρισμένο, βραβευμένο, μοδάτο κι αν είναι και όσο καλή εξυπηρέτηση κι αν υποτίθεται ότι έχει. Υπεροψία, υφάκι, καλαμοκαβάλημα και ...σηκωμένο φρύδι προς τον πελάτη;;; Μεταβολή και δρόμο την ίδια στιγμή και δεν ξαναπερνάω ούτε απ' έξω!
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.