Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

drthan

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  3
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με drthan

 • Ημερομηνία γέννησης 25/12/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

drthan's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/15)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

 1. Καλησπέρα όχι δεν βολεύει ειδικά το team viewer κλειδώνει μετά από λίγο, και οι συνδρομές τους είναι αρκετά τσιμπητές.
 2. Καλησπέρα , προσπαθώ να βρω έναν τρόπο ώστε να συνδέομαι με ασφάλεια στον υπολογιστή του γραφείου μέσω Remote Desktop. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ proxy και συγκεκριμένα το remote.it το οποίο όμως δεν το εμπιστεύομαι ιδιαίτερα . Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω κάποιο αξιόπιστο VPN γιατί δεν έχω πρόσβαση στο router για port forwarding. Υπάρχει κάποιος πιο ασφαλής τρόπος ;;
 3. Και πως θα γνωρίζω εγώ εκ των προτέρων ποιο πανεπιστήμιο έχει καλύτερο career service...?? Ενδιαφέρομαι για auditing καθαρά..
 4. Ναι κυρίως λόγω χρημάτων δεν θέλω πιο νότια..εξάλλου από τα rankings που είδα το Strathclyde είναι πολύ δυνατό se accounting..την ξέρω την ακαδημία της PwC σκεφτόμουν μήπως έκανα εκεί το ACCA αλλά θα μου στοίχιζαν τα μαθήματα όσο ένα msc ακόμα..! Για το CIA ποια η γνώμη σας??Για μετά το μάστερ εννοείται??Για τη ζωή δεν μου λέτε πολλά και ανησυχώ...χαχαχα!!!
 5. Ναι το ξέρω το ACCA και θέλω να στραφώ προς τα εκεί..εξάλλου και η διπλωματική μου ήταν πάνω σε auditing..σκέφτομαι μεταπτυχιακό εκεί και μετά να μείνω για δουλειά ελπίζοντας να βρω κάτι καλό! Η αλήθεια είναι ότι το investment δεν μου αρέσει και στην περίπτωση που δεν βρω δουλειά έξω και γυρίσω Ελλάδα θα μου είναι πρακτικά άχρηστο!! Την προφορά ελπίζω να την μάθω γρήγορα..Η ζωή τι λέει στη Γλασκώβη..από πλευράς κόστους ζωής αλλά και διασκέδασης-ποιότητας ζωής!!
 6. Καλησπέρα, υπάρχει κανείς που έχει κάνει ή να κάνει μεταπτυχιακό στη Σκωτία..? Σκέφτομαι για Msc Accounting and Finance στο Strathclyde ή sto Stirling...έχετε να προτείνετε κάτι.?
 7. Πάντως απ΄οσο ξέρω, τα συγκεκριμένα προιόντα, επενδύονται σε εταιρείες του εξωτερικού συνήθως υψηλής κεφαλαιοποίησης, παλαιότερα είχαν καλές αποδόσεις,τώρα είναι αρκετά χαμηλές, ΟΜΩΣ το κεφάλαιό σου δεν είναι εγγυημένο, αν δεις τα μικρά γραμματάκια θα διαπιστώσεις ότι είναι εγγυημένο το Αρχ.Κεφ στην λήξη σε 10χρόνια δηλαδή, αυτό σημαίνει πρακτικά πως αν πας να το σπάσεις εσύ ενδεχομένως να βγεις και χαμένος.. Φιλικά, Θάνος!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.