Προς το περιεχόμενο

goniordos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  16
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με goniordos

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 31/01/1984
 1. Άρα πρέπει να ξανακάνω upload στον server μου τα συγκεκριμένα .js αρχεία? Δεν είχε καμία σχέση με τις αλλαγές που έκανα στο css?
 2. goniordos

  Wordpress: Πρόβλημα με Slideshow

  Καλησπέρα, Ξεκίνησα να φτιάχνω το σαιτ μου (www.domwood.gr) με wordpress και το theme "Duotive three". Το συγκεκριμένο theme το βρίσκω πολύ καλό και λειτουργικό, και το μόνο κακό που έχει είναι το slideshow, που είναι λίγο τεράστιο. Γιαυτό και το άλλαξα από 960x378 σε 960x300, χειροκίνητα μέσα από το css. Το slideshow όμως δεν εμφανίζεται τώρα... Προσπαθώ να με developer tools και firebug να βρω τι φταίει αλλά δεν είμαι και τόσο εξοικιωμένος με αυτά. Καμιά ιδέα;
 3. Καλησπέρα, έχω Windows XP σε δύο pc, σε διαφορετικά μέρη (ο μοναδικός τρόπος διασύνδεσης τους είναι μέσω ίντερνετ). Μπορώ να κάνω share τους σκληρούς τους? Μπορώ να τρέχω προγράμματα του ενός στον άλλον?
 4. CleanGenius: Το απόλυτο εργαλείο συντήρησης για το Mac! http://macingreek.com/blog/archives/7690
 5. Δεν υποστηρίζω το εν λόγο λειτουργικό. Όμως όσο αναπτύσεται το cloud computing τόσο περισσότερο θα γίνονται όλα μέσω web/ browsers. Έτσι εξηγείται η εμμονή της Google σε browser interfaces.
 6. Συγνώμη αν κάνω λάθος αλλά το cloud computing δε βασίζεται σε peer 2 peer? Πως θα σταματήσουν τις peer 2 peer συνδέσεις μεταξύ χρηστών?
 7. http://www.youtube.com/watch?v=tp2Oo7-eMK4 disconnected,η μπαντα ενος φιλου μου....εφαγα κολημα λεμε...
 8. goniordos

  Τί μουσική ακούτε;

  http://www.youtube.com/watch?v=tp2Oo7-eMK4
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.