Προς το περιεχόμενο

hristos13gr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  26
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με hristos13gr

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 30/06/1981

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. hristos13gr

  LEGO Harry Potter Collection - Nintendo Switch

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/04/2021 01:23 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Το παιχνίδι είναι καινούργιο & αχρησιμοποιητο. Έχει ανοιχτεί η συσκευασία του & δεν το παίξαμε ποτέ. Προτιμώ η πώληση να γίνει στην Αθήνα για παράδοση χέρι με χέρι, αλλά & επαρχία μόνο με κατάθεση. ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

  22 €

 2. Μόλις τους φόρτωσα τους χάρτες & έφτιαξα & τις συντομεύσεις τους σύμφωνα με τις άψογες οδηγίες σου. Αφού σε ευχαριστήσω άλλη μια φορά, θέλω να σε ρωτήσω κάτι ακόμη... Αν θέλουμε να βάλουμε χάρτες & για άλλες χώρες (& στο iGO & στο Destinator) βάζουμε όποιους χάρτες βρούμε στο ίντερνετ (για το αντίστοιχο πρόγραμμα) ή θέλουν κάποια επεξεργασία πρώτα? ή μήπως έχεις εσύ κάποιους έτοιμους?
 3. @ FFighter μππορείς να μου στείλεις & εμένα τα προγράμματα πλοήγησης για το navman F45. όπως είπα & πιο πρίν το έχω ξεκλειδώσει & περιμένει ανυπόνα να του βάλω κανα χάρτη της προκοπής!!!:-D
 4. Καλημέρα παιδια!!! Επειδή ο φανταστικός FFighter δεν μου έχει απαντήσει ακόμη, μήπως μπορεί κάποιος άλλος να μου στείλει τα προγράμματα πλοήγησης που σας έστειλε ο FFighter??? Ρωτάω επειδή αύριο πάω ταξιδάκη & είπα μήπως το τεστάρω κιολασ το GPS.
 5. Φίλε FFighter σ'ευχαριστώ & εγώ με την σειρά μου για αυτά που μοιράζεσαι μαζί μας & μας ξεστραβώνεις. Πρώτη φορά ασχολούμε με GPS. Ένας φίλος μου χάρισε ένα Navman F45 & έπιασα δουλειά αμέσως. οι χάρτες που έιχε δεν με βολεύανε καθόλου. Με τον αναλυτικό οδηγό σου κατάφερα & το ξεκλείδωσα αμέσως... Μήπως μπορείς να μου στείλεις & εμένα τα προγράμματα πλοήγησεις? Ε, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ FFighter?:-D:-D & επίσης αν υπάρχουν χάρτες ή link από τους χάρτες Ελλάδος & ανατολικής Ευρώπης θα με βολευανε...:p:p:p
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.