Προς το περιεχόμενο

thanasis_13

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  30
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με thanasis_13

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 09/11/1992
 1. thanasis_13

  Στα 7.3GHz ο Intel Core i5 655K!

  Wow!Αυτές οι ταχύτητες είναι απίστευτες..Πάντως τον celeron θέλουν ακόμα για ν πιάσουν την ταχύτητά του!
 2. Μετά από χρόνια έρχονται στην Ελλάδα όλα!Αν σκεφτεί κανείς ότι εδώ η μέγιστη ταχύτητα στο διαδίκτυο είναι 24 στο εξωτερικό έχουν φτάσει μέχρι και οπτικές ίνες!
 3. Αν οι ταχύτητες είναι καλύτερες από αυτές που υπάρχουν σήμερα θα είναι ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα αφού θα συνδυάζεται και ram με σκληρό!!
 4. Ούτε αυτό είναι καλό ούτε όμως το internet cafe γιατί δεν υπάρχει κατάχρηση που να είναι καλή...και αύτο ένα είδος ναρκωτικού είναι το να είναι καποιος μέρα-νύχτα στο internet cafe και στα online games!
 5. Ούτε αυτό είναι καλό ούτε όμως το internet cafe γιατί δεν υπάρχει κατάχρηση που να είναι καλή...και αύτο ένα είδος ναρκωτικού είναι το να είναι καποιος μέρα-νύχτα στο internet cafe και στα online games!
 6. Το κυριότερο είναι η ανατροφή που θα πάρει τ καθε παιδί!πρέπει οι γονείς του να του μάθουν ότι υπάρχοθν κ άλλες αξίες...Όλα μπορεί να τα κάνει με μέτρο!!!Και εγώ είμαι 18 χρονών κ μπάλα έπαιζα κ βόλτες πηγαινα...κ ειχα κ χρόνο για το ιντερνετ αλλά οχι ώρεσ ατελείωτες να παίζεις lineage και όλα τα συναφή!
 7. Το κυριότερο είναι η ανατροφή που θα πάρει τ καθε παιδί!πρέπει οι γονείς του να του μάθουν ότι υπάρχοθν κ άλλες αξίες...Όλα μπορεί να τα κάνει με μέτρο!!!Και εγώ είμαι 18 χρονών κ μπάλα έπαιζα κ βόλτες πηγαινα...κ ειχα κ χρόνο για το ιντερνετ αλλά οχι ώρεσ ατελείωτες να παίζεις lineage και όλα τα συναφή!
 8. Επιτέλους!!!Μα ρε παιδιά είναι αδιανόητο ν περνας 6 η ώρα το πρωί και ν τα βλέπεις γεμάτα τα internet cafe!Όλη την ώρα στο lineage!
 9. Επιτέλους!!!Μα ρε παιδιά είναι αδιανόητο ν περνας 6 η ώρα το πρωί και ν τα βλέπεις γεμάτα τα internet cafe!Όλη την ώρα στο lineage!
 10. Μπράβο σ'αυτούς που το έπραξαν κ θελουν να ξεφύγουν απτο κατεστημένο αυτής της χώρας!Επιτέλους να πάει λιγο μπροστά αυτη η χωρα στην πληροφορική!
 11. Το kick-Ass!αν και δεν μου πολυαρεσε το trailer η ταινια είχε πλάκα!
 12. Παράδειγμα προς μιμηση ο φοιτητής!απίστευτο να θυμάσαι τοσοθς αριθμούς...
 13. Μπράβο!Πολή καλή η έρευνα της intel!!!Περιμένουμε νεα αποτελέσματα!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.