Προς το περιεχόμενο

taazz

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  221
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από taazz

 1. taazz

  Δε μου ανοιγει ενα pdf

  Ανέβασε κάπου το αρχείο να το δούμε, έτσι δεν μπορούμε να έχουμε άποψη.
 2. http://www.bankrate.com/calculators/managing-debt/loan-calculator.aspx Από ότι βλέπω το δικό σου επιτόκιο με τα στοιχεία που έδωσες είναι γύρο στο 6% τώρα πόσα θα πληρώνεις δεν είναι τόσο απλό, έχει να κάνει με το πως θα το διαχειριστεί η τράπεζα, συνήθως κάνουν αναχρηματοδότηση όπου υπολογίζεται το υπόλοιπο του ποσού που χρωστάς με το χρόνο που απομένει μέχρι να λήξη κλπ αλλά δεν θυμάμαι αν το ποσό που απομένει αποτελείται μόνο από το κεφάλαιο ή περιέχει και τα επιτόκια του αρχικού δανείου πράγμα για το οποίο αμφιβάλω. Ταυτόχρονα το ποσό του κεφαλαίου που αποπληρώνεις σε κάθε δόση δεν είναι
 3. Δεν τίθεται θέμα ηθική ή επιστήμη/τεχνολογία, το ένα δεν αποκλείει το άλλο. μπορείς να τα έχεις και τα 2. Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στα 2 τότε με κλειστά μάτια επιστήμη/τεχνολογία μόνο και μόνο γιατί η ηθική βασίζεται αποκλειστικά στην συναισθηματική "ωριμότητα" της κοινωνίας η οποία αλλάζει ανάλογα με την χρονολογία βλέπε νόμους περί τεντιμποϊσμού, αθέτησης υπόσχεσης γάμου κλπ όμορφα. Τώρα όσον αφορά την διαμάχη μεταξύ Microsoft apple τα βλέπεις τα πράγματα λίγο μονόπλευρα η apple ήταν η πρώτη που επένδυσε στην ηλεκτρονική τυπογραφία με διανυσματικές γραμματοσειρές όταν η microsoft άρμεγε
 4. Αυτά είναι τα νούμερα για το "τι μου κάνεις" και παρόλο που δεν τα έχω κοιτάξει αναλυτικά δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω. Εγώ ζητάω για το "τι μου γίνεσαι" που διαφωνείς. 24Κ ανά κεφάλι βγαίνει με μέσο όρο ή με άλλη μέθοδο υπολογισμού; Η έκθεση με τα νούμερα υπάρχει ή τα δεδομένα δεν είναι για δημόσια θέα;
 5. Πια νούμερα; Έχεις συγκεκριμένες μελέτες να ρίξω μια ματιά; εκτός θέματος ξέρω αν υπάρχει κάτι στείλε pm να μην ξεφύγει περισσότερο.
 6. Συμφωνώ, η κακοδιαχείριση πάει σύννεφο, ο συνταξιούχος που πεινάει σήμερα και το κράτος του λέει "ααα δεν βγαίνω 40% περικοπές κάνε κουμάντο" και αν βρει καμιά δουλειά μπας και καλύψει κανένα κενό του λέει "τι δουλεύεις; δεν έχει σύνταξη". Τι φταίει; Πως θα τα βγάλει πέρα; Και όταν έρθει εδώ να πει τον πόνο του μπας και πάρει καμιά ιδέα τι ακούει "άντε ρε δρακουμέλ που μας ρουφάς τον ιδρώτα μας, μιλάς κιόλας". Και όλοι είμαστε και αδιάφοροι σαν να ειπώθηκε το ποιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο. Αύριο αυτός ο συνταξιούχος θα ψηφίσει τον νέο "φωστήρα' που θα πάρει μεγαλύτερα δάνεια, χωρίς δεύτερη
 7. Το ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα σήμερα είναι εμφανέστατο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων μπορείς να αναλύσεις το ανταποδοτικές; Για αυτό σου λέω κρεμάστε όλους του πολιτικούς.
 8. Ακριβώς στο ίδιο μοτίβο γινόταν οι συζητήσεις στα τέλη της δεκαετίας του 70 αρχές 80 για τους τότε εργαζομένους (και σήμερα συνταξιούχους) που πλήρωναν τους τότε συνταξιούχους που δεν είχαν πληρώσει ούτε 1 δραχμή στο συνταξιοδοτικό ταμείο. Εμείς δεν έχουμε τέτοια δικαιολογία, πλήρωσαν οι σημερινοί συνταξιούχοι οι περισσότεροι όλες τις εισφορές του κανονικά δεν φταίει ο συνταξιούχος αν οι πολιτικοί κάθε φορά που ήθελαν επιπλέον λεφτά άνοιγα και ένα νέο επικουρικό ταμείο για να τους αυξήσουν τις εισφορές. Αυτοί πλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, τώρα αν τα λεφτά αντί να επενδυθούν παίχτηκαν στο χρη
 9. Από το φταίει ο συνταξιούχος για τα χάλια της οικονομίας μέχρι το να μειώσουμε συντάξεις είναι ένα τεράστιο χάσμα. πρώτα κρεμάστε στο σύνταγμα όλου τους πολιτικούς της τελευταίας 50ετίας, αρχίστε να μειώνεται της υψηλές συντάξεις και μισθούς σε λογικά πλαίσια και αφήστε τις συντάξεις κάτω από 600€~700€. Αν δεν... τότε δεν θα φταίει ο εκάστοτε συνταξιούχος που θα ψηφίσει το επόμενο δένδρο χρημάτων μέσα στην απελπισία του.
 10. Καλή ερώτηση! Συμφωνώ απόλυτα! αλλά βάλ' τα όλα μέσα, τράπεζες, προβληματικές κλπ όχι μόνο τα επικουρικά ταμεία και μάλιστα αφού βάλανε στο χέρι ότι κεφάλαια είχαν, οι κυβερνήσεις. Για ποιο λόγο να πληρώσω εγώ τις λανθασμένες επενδύσεις τραπεζών και πολιτικών; Αλλά μην διαχωρίζουμε τους μεν ως αναγκαίο κακό και τους δε ως αναπόφευκτη χασούρα θυσία.
 11. ορέ καλά κάνω και δεν πληρώνω εγώ, να πληρώνει 50 χρόνια υπάλληλος να έχει τον κάθε τυχάρπαστο να βάζει διπλές και τριπλές συνεισφορές "συνταξιοδοτικές" και στο τέλος να του λένε κιόλας ότι αυτός φταίει που οι νέοι δεν έχουν δουλειά και όλα αυτά γιατί; Για να μπορούν τα τσουτσέκια να το παίζουν ειδικοί με τους φόρους των άλλων. ΟΥΣΤ να φύγετε να πάτε αλλού.
 12. Αν θυμάμαι καλά οποιαδήποτε εργασία που επηρεάζει τον χώρο χρειάζεται την συναίνεση και των 2 δηλαδή δεν μπορεί να έρθει και σου βάλει κλιματιστικό αν δεν το θέλεις εσύ και δεν μπορείς να βάλεις ούτε εσύ αν δεν το θέλει η ιδιοκτήτρια το δε κόστος των εργασιών επιβαρύνει την ιδιοκτήτρια. Το χειριστήκαμε σωστά; Την ενημερώσατε πριν την αγορά ή μετά; Μπορείτε να την δελεάσετε αναλαμβάνοντας όλο το κόστος (εγκατάσταση & κλιματιστικό) εσείς να δούμε τι θα πει.
 13. έχω καιρό που το είδα και δεν θυμάμαι, δώσε μου χρόνο να το βρω και ενημερώνω EDIT: τα βασικά θέματα μέχρι τώρα. gender social constructs 26:15 wage gap 52:40 ολο το βιντεάκι είναι καλό, μιλάει για διάφορα αμερικάνικα φαινόμενα (δεν τα έχω συναντήσει προσωπικά στην καθημερινότητα μου) και πως ξεκίνησαν.
 14. Δες αυτό και διάβασε μερικά άρθρα της κυρίας. Μετά βλέπουμε τι βλέπει ποιος.
 15. taazz

  BR-Exit

  1) Στα "καλά μας" δεν φτάσαμε ακόμα. 2) Όλο το παιχνίδι παίζεται στο ποιος θα ελέγχει τις δομές για όταν θα φτάσουμε στα καλά μας. Μέχρι τώρα το μόνο που κάνουμε είναι να λέμε ναι στην συνεργασία, ελεύθερη ανταλλαγή προϊόντων και γνώσης/εκπαίδευσης και να ψάχνουμε τα λάθη των άλλων. Δεν εμπιστευόμαστε ούτε εμάς του ίδιους όχι να εμπιστευθούμε τους "ξένους" και σε όλο αυτό τον παραλογισμό εμφανίστηκαν και οι εκάστοτε φωστήρες να εκμεταλλευτούν την όλη κατάσταση.
 16. έχει ο καταψύκτης δικό του διακόπτη ρύθμισης; έχει το ψυγείο 2 πιεστικά πίσω ή ένα; Γενικά σε τέτοιες ερωτήσεις καλό είναι να αναφέρουμε και το ψυγείο/μοντέλο. ότι ισχύει στο δικό σου δεν ισχύει σε όλα.
 17. taazz

  BR-Exit

  Να αντιθέσω ότι και το να αφήσουμε την κοινωνία στα χέρια των ειδικών απέτυχε, όπως είπα, δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλο να σε ακολουθήσει ούτε αυτός εσένα. Πάρε και μια συναισθηματική απάντηση, Όσο τον αντιμετωπίζεις σαν όχλο καλά σου κάνει.
 18. taazz

  BR-Exit

  Να προσθέσω δεν έχω επισκεφθεί το site ποτέ από όσο θυμάμαι.
 19. taazz

  BR-Exit

  ΠΧ. Αν ρωτούσανε τον λαό περί δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, αντί για την εισαγωγή άλλης μια εξαίρεσης στου νόμους ίσως τελικά είχανε αλλάξει τον ορισμό του όρου "οικογένεια" αφαιρώντας τις σεξουαλικές προτιμήσεις από την συνάρτηση ολοκληρωτικά, αντί να θεραπεύουν τα συμπτώματα. π@@ ξέρω μερικούς που θα έδιναν μάχη για το αποτέλεσμα αυτό αλλά είναι η μειονότητα στον κύκλο μου ένας στους 9 περίπου. Οι υπόλοιποι χωρίζονται σε δεν με νοιάζει δεν με αφορά(μεγαλύτερο μέρος), φανατικοί υπέρ της κατάργησής της θρησκείας και υπέρ του αριθμού επιλογών. Αν παίσει τέτοιο δημοψήφισμα η εκκλησία θα φάει
 20. taazz

  BR-Exit

  1) τις επιπτώσεις και όλες τις παραμέτρους δεν τις γνωρίζουν ούτε οι ειδικοί το να βλογάμε τα γένια μας καλή πρακτική δεν λέω αλλά να λέμε και καμιά αλήθεια που και που. 2) Οι ειδικοί και εκάστοτε φωστήρες πρέπει να καταλάβουν ότι ο ρόλος τους είναι να αφυπνίσουν και να ενημερώσουν όχι να ηγηθούν. Εμείς φτιάχνουμε την κοινωνία που ζούμε και όχι οι οι εκάστοτε ηγέτες και οι νόμοι. 3) Το μπαλάκι ήταν πάντα στο λαό δεν το πήρατε ποτέ αν αύριο αποφασίσει ο λαός ότι κάνετε @@@@ιες σαν κρεμάει στην πλατεία και ησυχάζει. 4) Αν περνούσαν από δημοψηφίσματα όλα τα μέτρα περί θρησκείας, ομοφυλοφιλίας
 21. taazz

  BR-Exit

  Η δήλωση αυτή είναι η μόνη που μπορούν να κάνουν κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι ο μόνος τρόπος να ασκήσουν πίεση, μειώνοντας τον χρόνο της απόφασης.
 22. taazz

  BR-Exit

  αν τα διαχωρίζεις τότε τα σχολεία έχουν αποτύχει στο έργο τους.
 23. taazz

  BR-Exit

  Έχω περισσότερες πιθανότητες να ακούσω αλήθεια από το στόμα του γκαραζιέρη παρά από το στόμα του πολιτικού που αγόρασε το πτυχίο για να φαίνεται σπουδαγμένος.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.