Προς το περιεχόμενο

santoneas

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  10
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με santoneas

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 18/07/1986
 1. Έγραψα ότι το έχω κάνει γιατί όντως το έχω κάνει. Δοκίμασα με το VGA Tools -- @BIOS της Gbyte που βγάζει αυτό που σας επισυνάπτω. Μίλησα με τον τεχνικό από το κατάστημα που την παρέλαβα κ μου είπε ότι θα μιλήσει με τα κεντρικά για να μου την αλλάξουν κ να πάρω κάποια άλλη. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια.
 2. όχι δεν έβαλα αυτό γιατί όταν το κατέβασα κ το έτρεξα μου έλεγε ότι δεν είναι συμβατό με win x64. έκανα format χτες μήπως φταίει κάτι άλλο αλλά τίποτα. τώρα που κατέβασα το bios μου το τρέχει αλλά στο 2% πετάει μήνυμα ότι το bios δεν είναι συμβατό με την κάρτα. η κάρτα είναι σίγουρα αυτή που σας λέω δεν έχω κάνει κάποιο τέτοιο λάθος.
 3. Κατέβασα το MemTest εκεί όμως που γράφω το mb της μνήμης με αφήνει να γράψω μόνο 2048 κ όχι 4096 που είναι η μνήμη μου. Αν μπορείς πες μου λίγο πως δουλεύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να σε ενημερώσω κ αυτό τη μου δείχνει. Άνοιξα 2 φορές το πρόγραμμα κ στο ένα έβαλα 2048 κ στο άλλο 1024 κ τα έχω αφήσει να τρέχουν κ σε ενημερώνω. Ελπίζω να το έχω κάνει σωστά.
 4. Έκανα κ τα 2 Bios αναβάθμιση. δυστυχώς θέση στις μνήμες δεν μπορώ να αλλάξω επειδή η μητρική έχει μόνο 2 slot κ είναι πιασμένα κ τα 2. Άλλαξα κ τροφοδοτικό με ένα άλλο 600w καινούργιο αλλά πάλι τα ίδια. Έβαλα κ ψήκτρα στον επεξεργαστή γιατί είχα την αρχική της intel μήπως κ ανέβασε θερμοκρασίες ο επεξεργαστής αλλά όχι όταν <<προσπαθώ>> να παίξω η θερμοκρασία της cpu είναι από 50-70c κ στην GPU από 40-50c. να φταίει η μητρική σε συνεργασία με την κάρτα? η μητρική που φοράω είναι αυτή http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-g31m-s2c/ με επεξεργαστή intel core 2 quad στα 2,33 μ
 5. Καλησπέρα σας Αγόρασα πριν μια εβδομάδα μια Gigabyte Radeon 7770 συγκεκριμένα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0676984&catid=020300 από την πρώτη στιγμή πού την τοποθέτησα στο pc κ πήγα να παίξω terra η οθόνη κάθε 5 λεπτά πάγωνε μετά μαύριζε κ στο τέλος σε ξανά γύρναγε στο game. αυτό το πράγμα το έκανε καμιά 50 αριά φορές μέχρι που στο τέλος αντί να γυρίσει στο game πέταξε μπλε οθόνη κ δεν ξανά δούλεψε ποτέ η κάρτα γραφικών ( 3 μερών) την επέστρεψα στο κατάστημα κ διαπίστωσαν κ αυτοί ότι είχε καεί κ μου είπαν ελαττωματική κ μου την αντικατέστησαν την επομένη μέρα. την επ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.