Προς το περιεχόμενο

kokos_nikos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  23
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με kokos_nikos

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Heraklion , Crete

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Εγώ θέλω να πηγαίνει σήμα σε όλες τι πρίζες αλλα μπορεί π.χ. σε κάθε όροφο να ειναι συνδεδεμενη συσκευη σε μια απο τις 3 πρίζες.
 2. Καλησπερα σας, Χρειαζομαι την βοηθεια σας για την σύνδεση του τηλεφωνου voip στο σπίτι μου. Όπως θα δειτε και στη φωτογραφία που επισηνάπτω έχω 2 ρεγκλέτες στη μία είναι συνδεδεμενο το καλωδιο του οτε που μπαινει μεσα στο σπιτι και φευγει και παει κατευθειαν στο ρουτερ. Απο την εξοδο του ρουτερ για το τηλεφωνο το βάζω στην 1η θέση της άλλης ρεγκλέτας απο την μια πλευρα. (την ρεγκλετα αυτη θέλω να τη χρησιμοποιησω μονο για να συνδεσω πάνω περιπου 6-7 πριζες τηλεφωνου.) Τώρα αυτο που θέλω να ρωτησω είναι πως πρεέπει να κάνω τη γεφύρωση πανω στη ρεγκλετα ετσι ώστε να έχο
 3. Για τα τηλέφωνα θα βάλω αυτο Site: εδώ . Θα τερματίσω όλα τα πριζάκια πάνω του και απο το ρουτερ θα του δωσω κατευθειαν εκει. Μια άλλη ερώτηση. Απο καλώδιο FTP ποιο ζευγάρι πρεέπι να πάρω για να το συνδέσω για τηλεφωνία ? Το μπλε και να μπει στην θέση 4-5 ?
 4. Μπορείς να μου το εξηγήσεις παραπάνω ? Τι πρέπει να προσέξω δηλαδη στο switch ? Η μάτιση θα γίνει πάνω στο patch panel που θα τερματιστούν όλες οι πρίζες τηλεφώνου ? Και πώς γίνεται ? Με αυτόν τον τρόπο θα έχω προβλήματα στο συχρονισμό του ιντερνετ και επομένως στην ταχύτητα του ?
 5. Πήγα και κοίταξα και είδα ότι τώρα εκεί που μπαίνει το καλώδιο μέσα στο σπίτι υπάρχει ήδη μια ρεγκλέτα η οποία έιναι συνδεδεμένη πάνω 1 καλώδιο το οποίο δίνει στο ρούτερ και απο μοιράζει καλώδιο στα τηλέφωνα. Για να ομαδοποιήσω όλα τα τηλέφωνα μαζί κάθε ορόφου θα μαζευτούν όλες οι πρίζες σε μια ρεγκλέτα η οποία θα συνδεθεί με την έξοδο του ρουτερ του κάθε ορόφου ή να βάλω ένα διακλαδωτή ? Τι είναι πιο σωστό Επίσης με τα φίλτρα που πρέπει να μπουν ?
 6. 1)Αρχικά ρώτησα ένα ηλεκτρονικό και μου είπε λέει ότι τπ λινκ είναι καλύτερο απο τα netgear. Μου προτείνει Site: αυτό ενω εγώ βρήκα Site: αυτό 2)Άμα κρατήσω το ρουτερ της Κοσμοτε και το συνδέσω με το switcher και δώσω παντού ιντερνετ μετά για την τηλεφωνία τι πρέπει ακριβώς να κάνω. 3) Site: Αυτό τεστάρει μόνο άν έχουν τοποθετηθεί με τη σωστή σειρά τα καλώδια μέσα στο RJ45 ? Πως μπορώ να ταυτοποιήσω ποιο καλώδιο ανήκει σε κάθε μια τερματική πρίζα ( Site: αυτη ) και να τεστάρω αν έχει συνδεθεί σωστά η πρίζα ? Ευχαριστώ
 7. Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω την σύνδεση του ιντερνετ στο νέο μου σπίτι. Έχω cosmote και πιάνω μονο 4 Mbps, έχω το καινουργιο ρουτερ και η συνδεση είναι voip. Υπάρχουν 10 πρίζες δικτύου και άλλες τόσες τηλεφώνου. Ψάχνω για switcher 16 θεσεων. Τι μου προτείνετε ; Επίσης θα χρειαστώ κάποιο extender ; Μπορώ να βάλω αλλο ρουτερ εκτος το καινουργιο της cosmote ; Επίσης τι πρεπει να γίνει με το τηλεφωνο που ειναι ~10 πριζες και η γραμμη είναι voip, πως θα συνδεθουν ολες πανω στο ρουτερ ; Ευχαριστω προκαταβολικά.
 8. Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω την σύνδεση του ιντερνετ στο νέο μου σπίτι. Έχω cosmote και πιάνω μονο 4 Mbps, έχω το καινουργιο ρουτερ και η συνδεση είναι voip. Υπάρχουν 10 πρίζες δικτύου και άλλες τόσες τηλεφώνου. Ψάχνω για switcher 16 θεσεων. Τι μου προτείνετε ; Επίσης θα χρειαστώ κάποιο extender ; Μπορώ να βάλω αλλο ρουτερ εκτος το καινουργιο της cosmote ; Επίσης τι πρεπει να γίνει με το τηλεφωνο που ειναι ~10 πριζες και η γραμμη είναι voip, πως θα συνδεθουν ολες πανω στο ρουτερ ; Ευχαριστω προκαταβολικά.
 9. Καλησπέρα σας, έφτασε η ώρα να φτιάξω την εγκατάσταση των τηλεωρασεων στο καινούργιο μου σπίτι (3-όροφο). Έχουν τοποθετηθεί κεραία, καλώδια και 15 πρίζες τηλεόρασης. Προς το παρών δεν θα δουλευουν ολες ταυτόχρονα αλλα θέλω απο τώρα να κάνω την τελική εγκτάσταση. Θέλω να ρωτήσω τι ενισχυτή πρέπει να βάλω για τις 15 πρίζες και επισης τι διακλαδωτές (υπαρχουν με τόσες πολλες εξόδους ή θα μπουν 2 και 3 διακλαδωτές ; και τι διακλαδωτές να βάλω ; π.χ. Site: αυτον ) Επίσης αν χρειάζεται να βάλω κάτι άλλο το οποίο δεν έχω αναφέρει παρακαλώ να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ.
 10. i) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 600 € ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Gaming και για γενικη χρήση (Internet, Office κ.λ.π). (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : OXI ) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: OXI iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? OXI Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? LG W2261VP v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI vi) Το Hardware που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (eshop.gr MONO) vii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? OXI viii) Στο νέο σύστημα θα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.