Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

grayden

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  648
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από grayden

 1. Αν η αγορά έγινε από το δικό τους site το απόθεμα ενημερώνετε αυτόματα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Υπάρχει το ενδεχόμενο αν πέσουν πολλοί ταυτόχρονα να επιτρέψει το σύστημα περισσότερες παραγγελίες από το απόθεμα αλλά είναι σπάνιο. Εναλλακτικά, το έχουν ρυθμίσει ώστε το σύστημα να μην βγάζει το προιόν εκτός στοκ και άρα όλοι να μπορούν να κάνουν κανονικά αγορά μέχρι να το βγάλει κάποιος υπάλληλος χειροκίνητα.
 2. Αν έγινε μέσα από το καλάθι του Skroutz, ναι, είναι δυνατό γιατί συχνά δεν υπάρχει άμεση ενημέρωση (τυπικά ανά μια ώρα).
 3. grayden

  Amazon.com Gift Card αξίας $50

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/11/2021 11:37 πμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Πωλείται giftcard για Amazon.com αξίας 50 δολαρίων. Νομίζω μια τιμή γύρω στα 39€ είναι καλά.

  1 €

 4. Κάνε μεταφορά σε καμιά Wind και μετά γύρνα στην Vodafone 😜
 5. Ίσως είναι το χρωματικό προφίλ που προτιμούν τα μάτια σου και όχι το panel. Έχεις δοκιμάσει να πειράξεις ρυθμίσεις;
 6. grayden

  Ψάχνω για...

  Έχει κάποιος κατά νου RAM 64GB (2x32GB) 3600Mhz CL16; Οι τιμές που βλέπω από όχι περίεργα μαγαζιά είναι γύρω στα 350€. (Δεν λέω όχι και σε μεταχειρισμένες.)
 7. Θα κάνω μια δοκιμή αυτές τις μέρες. Έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την χρήση του;
 8. Το τσέκαρα όταν το ανέβασες αλλά δεν είδα να γράφει κάτι για μετακίνηση αριστερά/δεξιά.
 9. Αν σκεφτείς κάτι καλύτερο ξανακάνε edit.
 10. Άστε φίλε, πήγαινε παίξε με τα κουβαδάκια σου.
 11. Δεν λέμε να πάνε τα εικονίδια αριστερά-δεξιά αλλά να φύγει όλη η μπάρα από κάτω και να πάει κάθετα στ' αριστερά ή δεξιά της οθόνης.
 12. Η θέση πάνω δουλεύει αλλά είναι άθλια, και δεν προσφέρει κανένα απολύτως πλεονέκτημα σε σχέση με την κάτω (εκτός και αν είσαι κανένας ξέμπαρκος λινουξάς που έχεις μάθει να την έχεις πάνω). Εδώ και μια δεκαετία+ που οι οθόνες πλάτυναν δυσανάλογα ο περισσότερος χώρος αριστερά/δεξιά είναι άχρηστος οπότε η μπάρα στα δεξιά\αριστερά ελευθερώνει όλο το ύψος της οθόνης και επιπλέον επιτρέπει να χειρίζεσαι πολλά περισσότερα παράθυρα και αν την απλώσεις αρκετά μπορείς και να διαβάζεις τον τίτλο του καθενός αντί να μυρίζεις τα νύχια σου με τα εικονίδια.
 13. Για τον ίδιο λόγο δεν τα έχω βάλει ούτε εγώ. Η Microsoft την έχει δει πολύ Apple τώρα τελευταία και την έχω ικανή να τ' αφήσει έτσι.
 14. Κανένας τρόπος να πάμε την taskbar στα δεξιά βρέθηκε ή ακόμα;
 15. grayden

  Ανάληψη από PayPal σε USD

  Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τραβήξω δολλάρια από το PayPal χωρίς μετατροπή σε ευρώ; Κανένας από τους τρόπους που δοκίμασα δεν δουλεύει. Είμαι διατεθημένος ν' ανοίξω κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, να το κάνω με αγορά crypto, κτλ.
 16. Βλέπω κάνεις γαργάρα το ότι είναι Thanksgiving Day και η μισή Αμερική είναι στο δρόμο. Δείχνει μια χαρά το ποιόν σου.
 17. Να το πεις στους τύπους με τα μπιτόνια γιατί δεν βλέπω να ξέρουν πως λειτουργεί το σύστημα.
 18. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το υδρογόνο δεν έχει μέλλον στα αυτοκίνητα. Όλα τα υπόλοιπα σηκώνουν συζήτηση. Άξιος συνεχιστής του εθνικού μας χόμπυ και γνήσιος Insomniac.
 19. Αυτά τα αυτοκίνητα βγαίνουν για να επιβεβαιώσουν την βιωσιμότητα του εγχειρήματος και το Mirai απέδειξε περίτρανα πόσο ηλίθια ιδέα είναι το υδρογόνο. Ο κόσμος δεν το αγοράζει παρόλες τις γενναίες επιδοτήσεις και το δωρεάν καύσιμο. Οι σταθμοί ανεφοδιασμού είναι ανύπαρκτοι, το καύσιμο πανάκριβο, η ταχύτητα ανεφοδιασμού χειρότερη από την διαφημιζόμενη και που και που οι σταθμοί εκρήγνυνται χωρίς προφανή λόγο και κλείνουν εντελώς με αποτέλεσμα η Toyota να πληρώνει νέο αυτοκίνητο στους πελάτες της. Γενικά η κατάσταση είναι πιο τραγική σήμερα απ' ότι 7 χρόνια πριν. Επίσης, από το 2014 μέχρ
 20. 100% επάρκεια σημαίνει ότι η ΔΕΗ πρέπει να χτίσει εργοαστάσια ώστε να μπορεί να τα βγάλει πέρα ακόμα και στον χειρότερο καύσωνα που θα κρατήσει 5 μέρες τον χρόνο. Σημαίνει επίσης ότι πρέπει να έχει επιπλέον εργοστάσια για να τα βγάζει πέρα όταν υπάρχουν βλάβες ή προγραμματισμένες συντηρήσεις. Αντί λοιπόν να ξοδεύει απίστευτα ποσά για εργοστάσια που της χρειάζονται μόνο μερικές μέρες τον χρόνο και τον υπόλοιπο καιρό κάθονται ανενεργά υπογράφει συμφωνίες με γειτονικές χώρες για να τραβάει από αυτές όταν παραστεί ανάγκη (κάποια μονάδα έχει βλάβη ή κάνει πολύ ζέστη και έχουν όλοι ανοιχτά
 21. Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Η ΔΕΗ έχει συμφωνίες με τρίτες χώρες για να μπορεί να κάνει εισαγωγή/εξαγωγή όλο τον χρόνο ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. 100% ενεργειακή επάρκια δεν είναι ο στόχος της και δεν θα πρέπει να είναι γιατί θα έχει ως αποτέλεσμα σπατάλη πόρων. Το βασικό πρόβλημα της ΔΕΗ είναι σε περιόδους καύσωνα ή παγετώνα όπου η κατανάλωση ξεπερνάει τις δυνατότητές της και τις συμφωνίες που έχει με τρίτες χώρες και πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για επιπλέον εισαγωγές ή για μονάδες που είναι βρώμικες ή/και ακριβές. Το αν τα παραπάνω το καταφέρνει με τον καλύτ
 22. Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει πρέφα αλλά οι εισαγωγές γίνονται κυρίως για να καλύψουν κλιματιστικά. Τις ώρες που κάνει ζέστη έχει και τέρμα ήλιο. Με τα φωτοβολταϊκά και τα αιολικά να προσφέρουν την φθηνότερη ενέργεια, έχεις σκεφτεί γιατί δεν μπαίνουν παντού; Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι κάποιοι θέλουν να φάνε όσα μπορούν πριν την μετάβαση. Το φυσικό αέριο δεν είναι πράσινο, στο πούλησαν για πράσινο (αλλά τουλάχιστον είναι πιο πράσινο από τον καρκίνο που καίγαμε πριν). Ψήφισε σωστά και στήριξε τις προσπάθειες για ΑΠΕ ώστε να μπαίνουν οι βάσεις για να πάμε μπροστά. Τα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.