Προς το περιεχόμενο

Edelwaiss

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Edelwaiss

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 05/10/1992

ΑΛΛΑ

 • Απασχόληση
  φοιτήτρια
 1. Να προτείνω κι εγώ το THE READER και το APOCALYPSE NOW που δεν αναφέρθηκαν πουθενά... το απόλυτο δράμα Και το american crime με συγκίνησε και με συγκλόνισε ιδιαίτερα.
 2. http://www.imdb.com/mymovies/list?l=48454539 Το ξαναβάζω...Δεν ξέρω τι συνέβη, σ'εμένα το ανοίγει κανονικά και τις δείχνει.
 3. http://www.imdb.com/mymovies/list?l=48454539, να βάλω και την δική μου λίστα...δεν έχω βάλει όλες τις ταινίες που έχω δει,αλλά όσες πρόλαβα να σκεφτώ σε δυο μέρες.
 4. Πολύ άρτια και τελειοποιημένη η ταινία! Κομψοτέχνημα. Αλλά δυστυχώς την είδα σε μικρή οθόνη.Αυτή η ταινία είναι για κινηματογράφο... Ήθελα να πάω να τη δω στο φεστιβάλ, αλλά πού χρόνος!?Ξέρει κανείς, αν το ολύμπιον θα την ξαναβάλει? Ο Cassel ήταν ακριβώς όπως πρέπει να είναι, αλλά και η N.Portman έφτασε στο αποκορύφωμα της ερμηνείας της...
 5. Ευχαριστώ για την βοήθεια...Ελπίζω να το έκανα σωστά.Πολύ ωραίο το ποστ. Η πρώτη σκηνή που μου ήρθε και ελπίζω να συμφωνήσετε πως είναι πολύ σέξι: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=9ZQmzhPjrhQ[/ame]
 6. Ελπίζω να δω την ταινία, χωρίς να σκέφτομαι συνεχώς πως παρέλειψαν εκείνο από το βιβλίο και το άλλο και α! ναι και αυτό...κτλ κτλ Μόνο τότε θα μείνω ευχαριστημένη με τον διαχωρισμό σε ΔΥΟ μέρη που θα μας κάνει όλους να τρέχουμε τον Ιούλιο του 2011 για να κλείσουμε θέσεις σε σινεμά... Πάντως εγώ είχα διαβάσει τα βιβλία που με είχαν εθίσει στο γυμνάσιο και όταν έβλεπα μετά τις ταινίες, αφού περνούσε κάποιος καιρός με άφηναν σχετικά ικανοποιημένη. Εννοείται πως ήμουν οπαδός των βιβλίων.
 7. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς ανεβάζουμε βίντεο;
 8. Γιατί δεν νομίζεις?Είναι το doubt:-) Συνεχίζεις...
 9. Δεν υπάρχει πραγματικά λόγος για προσωπικές διαμάχες...Μην παρεκτρέπεστε από το θέμα, όσο είναι δυνατόν...Ευχαριστώ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η τύχη θα 'ναι με το μέρος μου..
 10. όχι, άλλο συμβολίζει ο σταυρός. Βάζω ακόμα μια εικόνα, γιατί φοβάμαι πως είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τον συνειρμό μου.
 11. όχι και στους δυο σας. Δεν έχει σχέση με τις γάτες, αλλά με την χρωματική αντίθεση τους, απλώς δεν βρήκα καλύτερη εικόνα.
 12. Επειδή δεν βάζει κανείς, παίρνω πρωτοβουλία:
 13. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, δεν θα ήθελα να κλειδώσω το θέμα, γιατί δεν έχω λύσει όλες τις απορίες που προκύπτουν(και είναι πολλές). Αρχικά να πω ότι τον teddy δεν τον ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι απαγορεύεται να θέτουμε απορίες κοινωνικού περιεχομένου στο φόρουμ.. δεν είδα πουθενά τέτοια απαγόρευση. Και φαντάζομαι πως δεν απασχολούν μόνο εμένα, αλλά και πολλούς άλλους που διστάζουν να τις εκφράσουν. Φωτογραφία μου, λυπάμαι που δεν θα δείτε, δεν θα βάλω-για πολλούς και διάφορους λόγους(προσωπικό απόρρητο)-αλλά δεν νομίζω(εγώ και αρκετοί ακόμη)καν πως τίθεται πρόβλημα εξωτερικής εμφά
 14. Γνώρισα πρόσφατα κάποιον και έδειξε έντονα το ενδιαφέρον του, αλλά παρ' όλο που έκανε κινήσεις προσέγγισης δεν μου ζήτησε να βγούμε ή κάτι ανάλογο. Είπα να του ζητήσω εγώ να βγούμε, αλλά σκέφτηκα μετά, αν ήθελε δεν θα το ζητούσε; Οπότε η κατάσταση έμεινε στάσιμη. Αποφάσισα να ρωτήσω την ανδρική κοινότητα εδώ, αν θεωρείτε ωραίο το να κάνει η κοπέλα την πρώτη κίνηση. Και αν την κάνει τελικά, θα φαίνεται εύκολη, απόλυτα διαθέσιμη ή απλά παραδομένη-οπότε χάνουν το ενδιαφέρον τους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές
 15. Edelwaiss

  Inception (2010)

  Είχαμε μια διαφωνία με έναν από την παρέα, με την οποία πήγα να το δω, για το τέλος. Υπάρχει σαφής απάντηση για την ερώτηση:
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.