Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

page hamilton

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  119
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με page hamilton

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.662 προβολές προφίλ

page hamilton's Achievements

 1. Ο κωδικός περνάει αλλά θέλει προσπάθεια, εγώ έκλεισα-άνοιξα 5 φορές την εφαρμογή και στο τέλος τον πήρε, όπως γράφει και ένας φίλος πιο πάνω!!
 2. Σήμερα αφού με στέλνανε πάλι από τον ένα στον άλλο στο τέλος κάποιος πωλητής μου είπε 27 Δεκεμβρίου!!!! Ναι καλά διαβάσατε (την προηγούμενη εβδομάδα με διαβεβαίωναν πως τη Δευτέρα που μας πέρασε περίμεναν μεγάλο αριθμό συσκευών που θα μας κάλυπτε όλους)!!
 3. Έχεις δίκιο όμως το τηλέφωνο εμφανίζεται ως διαθέσιμο ενίοτε στο site, πολλές φορές μάλιστα, όλες αυτές τις 35 μέρες!!!
 4. Ακριβώς το ίδιο και εγώ, γκρι, 12:51 το mail. Κοροϊδία από το μαγαζί, μια θα με ειδοποιήσουν και μια δεν ξέρουν ακόμα τίποτα!! Αν και αύριο δεν έχω νέα θα στείλω ενυπόγραφη καταγγελία στην προστασία καταναλωτή στο site του υπουργείου ανάπτυξης.
 5. Εννοείται πάμε για καταγγελίες, δεν γίνεται να δίνουν σε άμεσες παραγγελίες και εμείς που θα κλείσουμε μήνα να είμαστε στο περίμενε!!
 6. https://github.com/jonas-coded/netflix_hd_patch
 7. To ταμπλετάκι είναι πάρα πολύ τίμιο για τα λεφτά του (παραγγελία κυριακή, παρέλαβα τρίτη) μέγεθος design και bezels έκπληξη, πολύ καλή οθόνη, μπαταρία τίποτα το σπουδαίο αλλά με λίγες φορτίσεις θα στρώσει και ταχύτητα απλά καλή.
 8. Aκριβώς το ίδιο, από το να πάρω ένα teclast με 110 από Κίνα ή και περισσότερα (για κάτι με 4/64) καλύτερα μια τίμια συσκευή από Ελλάδα με εγγύηση.
 9. Και εγώ παραλαμβάνω αύριο, κάλλιο αργά....
 10. Ναι το έχω πληρώσει και γι' αυτό και θα το περιμένω όσο και να αργήσει. Ούτε αλλαγή θα δεχόμουν, ούτε καν επιστροφή χρημάτων. Αύριο θα ξέρω περισσότερα.
 11. Σήμερα μου έστειλαν νέο μήνυμα πως θα καθυστερήσει και άλλο και πως αν θέλω αλλαγή προϊόντος, να επικοινωνήσω μαζί τους. Έλεος!! Θα τους πάρω αύριο το πρωί μπας και μου δώσουν ημερομηνία!!
 12. Καλημέρα και εγώ ακριβώς το ίδιο από 7/12!!
 13. Ibiza, έχω το μοντέλο του 09 εδώ 10 χρόνια και είναι σαν καινούργιο, δεν έχει βγάλει τίποτα, σβέλτο, μεγάλοι χώροι, ποιότητα και επιδόσεις. Υποθέτω πως το καινούριο μοντέλο είναι τουλάχιστον εξίσου καλό.
 14. Άψογη για την κατηγορία της, χαίρομαι netflix με 4k.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.