Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

anivas11

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  300
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με anivas11

 • Ημερομηνία γέννησης 25/11/1958

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα κέντρο

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

anivas11's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/15)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Πρόσφατες Διακρίσεις

130

Φήμη

 1. Το Leroy δεν μου έδωσε κανένα κουπόνι. Μόνο ένα τηλ το 18331 να συνεννοηθώ. Εκεί μού είπαν ότι μόνο στην Λ Ηρακλείου 379 μπορώ να παραλάβω. Υπέθεσα με την απόδειξη αγοράς. Προφανώς κάποιοι στην Leroy δεν ξέρουν την δουλειά τους.
 2. Την πήρα στις 18/12 για το χωριό. Η σόμπα είναι πολύ καλή, αλλά τα "δώρα" ακόμα δεν κατάφερα να τα πάρω. Δεν τα δίνει το Leroy, αλλά ένα μαγαζί στην λεωφόρο Ηρακλείου. Χώρια την απόσταση, την μία φορά δεν έχουν ρυθμιστή, την άλλη φιάλη. Ευτυχώς είχα μια παλιά φιάλη και ρυθμιστή και κατάφερα να την δουλέψω όταν πήγα χωριό. Ελπίζω στην βδομάδα που έρχεται, να παραλάβω επιτέλους τα "δώρα". Όσο για την τιμή, όταν την πήρα δεν υπήρχε φτηνότερη. (Το ξέρω ότι αν πάρεις σόμπα το Αύγουστο βρίσκεις ευκαιρίες !) Για όσους δεν ξέρουν από υγραέριο, θέλει προσοχή η ρύθμιση της πίεσης στον ρυθμιστή για να ανάβει εύκολα. (μικρή φλόγα στον πιλότο)
 3. Η ίδια σκάλα είναι. Από ότι βλέπω σε άλλα καταστήματα, τις πλατφόρμες τις πουλάνε και χώρια.
 4. 170cm είναι σε σχήμα Λ και 355cm σε ευθεία (για τοίχο). Δεν είναι ρυθμιζόμενου ύψους. Αν θές ρυθμιζόμενη, πάρε αυτή που την έχει επίσης σε προσφορά https://www.leroymerlin.gr/gr/domika-ulika/exoplismos-oikodomis/skales/skala-polumorfiki-61476933
 5. Παρήγγειλα και εγώ μία για δουλειά γραφείου. Έχει φτηνή επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια. Ελπίζω να την υποστηρίζει το Πλαίσιο. Καμιά GPU σε προσφορά για τα βασικά βρήκατε ?
 6. Ποιός ο λόγος που είναι καλύτερος ? Είναι πιό σταθερός γιατί η ελαφριά κεφαλή κάνει τις δύο γρήγορες κινήσεις (Χ & Υ) και το βαρύ τραπέζι την αργή (Ζ) ?
 7. Πριν 2-3 βδομάδες ξανάχε προσφορά στα 100€ αυτό το σύστημα. Μοιάζει το ίδιο. Το πήρα για ένα φίλο. Το βρήκα εξαιρετικό για τα λεφτά του. Καλύτερο από το σύστημα hikvision 5ετίας FHD που έχω σπίτι μου. Αν κάποια κάμερα πέφτει μακριά και δεν την βλέπει το wifi του καταγραφικού, την συνδέεις ενσύρματα με ένα utp6 καλώδιο στέλνοντας τροφοδοσία + data. Μόνη παρατήρηση είναι ότι η cpu στην κάρτα του καταγραφικού μου φάνηκε να ζεσταίνετε αρκετά. Της έβαλα ένα αλουμινένιο ψυγείο και ήταν ΟΚ. Σημ : Βλέπω ότι οι κάμερες της συγκεκριμένης προσφοράς αναφέρουν ότι δεν υποστηρίζουν ενσύρματη σύνδεση. Για μένα είναι αρκετά περιοριστικό.
 8. Είχα πάρει δύο κουτιά απο αυτές του e-shop παλιότερα. Σε κάποιες ξεκόλαγαν τα λαστιχάκια και κάποιες δεν είχαν συρματάκι στην μύτη. Πιθανόν να έπεσα σε ελατωματική παρτίδα.
 9. Το μόνο ανταλλακτικό που μου χρειάστηκε μετά απο δύο χρόνια, ήταν το άσπρο σπιραλ σωληνάκι που χάλασε. Το βρήκα μάλλον ακριβό στα ευρωπαικά μαγαζιά και το πήρα απο κίνα.
 10. Φτου . Άργησες να ποστάρεις και ήδη το παρήγγειλα για το VPN...
 11. Πάρτε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα ηρεμίσουν τα ούλα σας. Τέρμα οι φλεγμονές.
 12. Το γράφει το βιβλίο της. Το άσχημο είναι ότι έχει μπαταρίες NiMH. Μπαταρίες LiON έχουν τα ακριβότερα μοντέλα. Καλή είναι για δοκιμή πριν την αγορά μιάς ακριβότερης. Ούτως η άλλως η τιμή της είναι πολύ μικρή (11€ έχει μόνο η λεπίδα)
 13. anivas11

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Μια χαρά ανάλυση έχει η φωτογραφία. Στην επισύναψη στο forum έπεσε αυτόματα. Τα odb2 scanner όταν μπαίνουν στην φύσα έχουν πάντα τάση και κατανάλωση. Το αμάξι ήταν κλειδωμένο σε υπόγειο πάρκιν. Προφανώς το εσωτερικό τροφοδοτικό του (12v στα 5V) τα έπαιξε, κάποια αντίσταση πήρε φωτιά και έγινε ότι έγινε. Σημ Το ODB2 scanner που κάηκε δεν είναι αυτό του θέματος. Ο λόγος που το ανέφερα, είναι για επιστήσω την προσοχή σας, να μην τα αφήνετε μόνιμα επάνω.
 14. anivas11

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Έχει λιώσει η μισή ασφαλειοθήκη, βύσματα και η πλεξούδα που βρίσκονται από πάνω...
 15. anivas11

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Μεγάλη προσοχή με αυτά τα κινέζικα. Σήμερα είδα αμάξι φίλου που άφηνε πάνω το ODB Scanner για να βλέπει στο android ηχοσύστημα πληροφορίες του αυτοκινήτου. Πήρε φωτιά το ODB Scanner στο πάρκιν της δουλειάς του και του έκαψε αριστερά το ταμπλό (ασφαλειοθήκες, καλώδια, καπάκια κλπ). Ευτυχώς μάλλον λόγω έλλειψης οξυγόνου ή περίσσειας τύχης, δεν κάηκε όλο το αυτοκίνητο !!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.