Προς το περιεχόμενο

Pokemon640

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.155
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.578 Excellent

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Pokemon640

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 14/05/1990

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://www.gamecorner.gr

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Κεκιστάν
 • Ενδιαφέροντα
  Ιδιοκτήτης Studio ήχου/εικόνας, IT Security σε υπερεθνική εταιρία πληροφορικής και δικτύων.

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  127.0.0.1

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.968 προβολές προφίλ
 1. O M1 τρέχει τα πάντα, είναι ο καλύτερος ever, τον στηρίζει και ο Τίμος. Χάρις αυτόν, ότι έχω είναι Apple (iPod, iPhone, iPad, iMac, Macbook και Mac pro για να είμαι pro 😎).
 2. Γιαυτό και τα λέω "Windows Millenium10", χωρίς classic shell και 1002+ μόντες δεν "στρώνεται" η κατάσταση.. Έχει bloatware/malware να φαν και οι κότες (σε σχέση τα 7).
 3. Οι μονόκεροι υπάρχουν τελικά, ανυπομονώ να γίνουν διαθέσιμοι 😆
 4. την τιμή ξέχασες, με άλλο ένα 0 στην ουρά, welcome to 2021..
 5. Θα σου απαντήσω ως 30 χρ. Η περιοχή που μένω δεν έχει ταχύτητες upload πάνω από 1Mbps. Είναι μονόδρομος να παω σε νετκαφέ για να ανεβάσω τις εργασίες της σχολής και της δουλειάς ταυτόχρονα. 2ον, να και κάτσω εκεί, θα παίξω και κάποιο game όσο προχωράει το Upload. Δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τέτοια οθόνη, γιατί θέλει και κάρτα γραφικών, τουτέστιν : € + € + € * € ! Εξίσου ανάλογο και ότι δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα για μισθωμένες γραμμές (κάνα χιλιάρικο το μήνα+).
 6. Νόμος όχι, αλλά αν πχ έχω ένα brand (και το έχω δηλωμένο κανονικά ως trademark φυσικά), αλλά κάποιος χρησιμοποιήσει το όνομα αυτού του brand ως domain name, τότε μπορώ να τον κυνηγήσω δικαστικά για να πάρω το domain. Χρονοβόρο-κοστοβόρο αλλά μια εταιρεία που έχει τα δικαιώματα δεν την νοιάζει βλ εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών που το κάνουν συχνά αυτό.
 7. και πως θα αποδείξεις στο δικαστήριο ότι το Χ έργο η brand σου ανήκει ; και ο άλλος που σε αντέγραψε είναι ο παραχαράκτης και όχι εσύ ;
 8. Τότε δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου ούτε δικαστικώς. κατοχυρωσέ το σήμερα κιόλας, πρίν σε προλάβει άλλος
 9. Πάμε στα πολύ πολύ βασικά, πριν υπάρξει κατάστημα, brand, website και οποιοδήποτε έργο (δημοσιευμένο και μη). Πρώτο βήμα.. επίσημο χαρτί από το υπουργείο με το trademark σου υπάρχει ;
 10. άμα πιάσει βροχή δύσκολα τα πράγματα 😆
 11. Έχω Eizo οθόνη, σειρά Coloredge, made in Japan, από το 2008, έχει βγάλει παραγωγές και παραγωγές και γράφει ακόμη το κοντέρ, 22.000 ώρες τελευταία φορά που το είδα. Βρες μου οθόνη που να ζει ακόμη (10 χρόνια+) και να έχει τραβήξει 12ωρα, και χωρίς burn in. Όχι απλά έκανε απόσβεση, έβγαλε 20+ φορές τα λεφτά της! Ξέρω ότι τα αυτοκίνητα είναι άλλος τομέας, ειδικά οι κινητήρες εσωτερικής καύσης έχουν φθορές και ένα σωρό άλλα θέματα, αλλά για τα ηλεκτρικά θα έχουμε μια "μικρή" εικόνα όταν περάσει η 10ετία.
 12. υπήρχε στο craiglist, είχε dating section. Εξωτερικό έκανε χαμό αυτό. Για Ελλάδα δεν ξέρω. Κρίμα που το κόψανε.
 13. Μπορείς να βάλεις έναν επώνυμο συναγερμό, με συνδρομή σε εταιρεία security. Ότι συμβεί το αναλαμβάνει η εταιρεία και σε ειδοποιεί. Με σήμα κινητής δουλεύει, δεν είναι απαραίτητο το ενσύρματο internet. Όσο για κάμερες, εννοείται ενσύρματες, και με σύνδεση με συναγερμό και UPS. Οι ασύρματες έχουν πολλά προβλήματα και παραβιάζονται με το καλημέρα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.