Προς το περιεχόμενο

Adamis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  41
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με Adamis

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 20/12/1991

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.157 προβολές προφίλ
 1. Adamis

  Ruby on Rails. Windows ή Linux

  Εγώ είχα ακολουθήσει αυτόν τον οδηγό. https://gorails.com/setup/windows/10
 2. Σίγουρα μου έδειξε την ισοτιμία που θα γίνόταν η μετατροπή. Αλλά θα ξανα δοκιμάσω. Ευχαριστώ για την απάντηση.
 3. Καλησπέρα, όταν έκανα ανάληψη απο ATM στη Γαλλία, μου τα τράβηξε σε αγγλικές λίρες και το ATM μου έκανε την μετατροπή σε €. Στο λογαριασμό μου δεν έχω αγγλικές λίρες. Το ίδιο συμβαίνει σε όλους?
 4. Συνήθως οι εφαρμογές για mail κάνουν συγχρονισμό ανα κάποια λεπτά. Πολλές εφαρμογές όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να το αλλάξεις.
 5. Adamis

  Κινητα απο skroutz

  Καλημέρα, επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού απο το skroutz και ήθελα να μάθω για το θέμα της εγγύησης, μιλήσα με live chat με τη Samsung και ρώτησα αν καλύπτει την εγγύηση κινητού αγορασμένου απο το εξωτερικο. Η απαντηση τους ήταν ότι αν το κινητο προορίζεται για την ευρωπαϊκη αγορά τότε καλύπτεστε από διετή πανευρωπαϊκή εγγύηση και μπορείτε να απευθυνθείτε σε επισκευαστικό κέντρο δικό μας. Eάν προορίζεται για άλλη ήπειρο, δεν την αναλαμβάνουν τα σέρβις μας. Τώρα δεν νομίζω να υπάρχει κάποια τρύπα έτσι ώστε να μη σε καλύψουν
 6. Δέν πιστεύω ότι η Samsung θα κάνει , τέτοιο βήμα σε μια σειρά που τις προσφέρει κέρδος. Νομίζω ότι, οποιαδήποτε δοκιμή την έχει κάνει στη σειρά Note, η σειρά Note ήταν η πρώτη που είχε edge οθόνη, αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος , αναγνώριση ίριδας και θύρα Type -C . Στη σειρά S πάντα έπαιζε εκ, του ασφαλούς σε αλλαγές. Εκτός αν άλλαξαν τώρα όλα αυτά λόγω "εκρήξεων".
 7. Adamis

  Serila to VGA port

  Καλησπέρα , έχω ένα παλιό σχετικά υπολογιστή και κάηκε η κάρτα γραφικών μου , η μητρική έχει μια serial port. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να την χρησιμοποιήσω με την βοήθεια μετατροπέα σαν VGA. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 8. Adamis

  Lenovo A536

  Ναι το πρόσεξα και εγώ αυτό . Απλά για την τιμή του (150 ευρώ) δεν περιμένω τρελά πράγματα πιο πολύ θέλω να μάθω αν αξίζει για τα λεφτά του ή να κοιτάξω κάτι άλλο κοντά σε αυτή την τιμή .
 9. Adamis

  Lenovo A536

  Γεια σε όλους θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το συγκεκριμένο κινητό.
 10. Adamis

  SynaptiCAD

  Χρησιμοποιώντας απλές πύλες not, and και or.
 11. Adamis

  SynaptiCAD

  Θέλω να φτιάξω ενα μετρητή πάνω-κάτω με την χρήσή T- Flip Flop.
 12. Adamis

  SynaptiCAD

  Μπορεί καποίος να με βοηθήσει σε μια εργασια για την σχολη με hdλ και vhdl κώδικα?
 13. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Μπορείς να μου πεις πως έχεις κάνει την αγορά από το εξωτερικό? Αν είναι έτσι όπως τα λες για την αγορά του nexus σίγουρα το nexus θα πάρω.
 14. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Το θέμα είναι να δώσω 400 ευρώ για iphone5 μεταχειρισμένο άλλα σε πολύ καλή κατάσταση , ή 400 ευρώ για το καινούργιο nexus 5. Ξέρω ότι το nexus 5 είναι πολύ καλύτερο σαν κινητό και έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από το iphone. Άπλα στην περίπτωση μου και τα δυο κινητά έχουν τ ίδιο κόστος. Το nexus 4 δεν το σκέφτομαι γιατί έχω την δυνατότητα να αγοράσω ένα πιο δυνατό κινητό (nexus 5) . Απλά γενικά προβληματίζομαι στο να δώσω λεφτά σε ένα δυνατό κινητό ή για ένα κινητό που θα μπορέσω με τα από καιρό να το πουλήσω και να έχω μεγαλύτερο κέρδος (και εννοώντας ότι θα έχω μεγαλύτερο κέρδος γιατί
 15. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Συγνώμη δικό μου λάθος, εννοούσα ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να βρω αγοραστή. Οτιδήποτε θέλεις να πουλήσεις πάντα βρίσκεις αγοραστεί, άπλα το θέμα είναι πόσο εύκολα τον βρίσκεις.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.