Προς το περιεχόμενο

Adamis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  41
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Adamis

 1. Adamis

  Ruby on Rails. Windows ή Linux

  Εγώ είχα ακολουθήσει αυτόν τον οδηγό. https://gorails.com/setup/windows/10
 2. Σίγουρα μου έδειξε την ισοτιμία που θα γίνόταν η μετατροπή. Αλλά θα ξανα δοκιμάσω. Ευχαριστώ για την απάντηση.
 3. Καλησπέρα, όταν έκανα ανάληψη απο ATM στη Γαλλία, μου τα τράβηξε σε αγγλικές λίρες και το ATM μου έκανε την μετατροπή σε €. Στο λογαριασμό μου δεν έχω αγγλικές λίρες. Το ίδιο συμβαίνει σε όλους?
 4. Συνήθως οι εφαρμογές για mail κάνουν συγχρονισμό ανα κάποια λεπτά. Πολλές εφαρμογές όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να το αλλάξεις.
 5. Adamis

  Κινητα απο skroutz

  Καλημέρα, επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού απο το skroutz και ήθελα να μάθω για το θέμα της εγγύησης, μιλήσα με live chat με τη Samsung και ρώτησα αν καλύπτει την εγγύηση κινητού αγορασμένου απο το εξωτερικο. Η απαντηση τους ήταν ότι αν το κινητο προορίζεται για την ευρωπαϊκη αγορά τότε καλύπτεστε από διετή πανευρωπαϊκή εγγύηση και μπορείτε να απευθυνθείτε σε επισκευαστικό κέντρο δικό μας. Eάν προορίζεται για άλλη ήπειρο, δεν την αναλαμβάνουν τα σέρβις μας. Τώρα δεν νομίζω να υπάρχει κάποια τρύπα έτσι ώστε να μη σε καλύψουν
 6. Δέν πιστεύω ότι η Samsung θα κάνει , τέτοιο βήμα σε μια σειρά που τις προσφέρει κέρδος. Νομίζω ότι, οποιαδήποτε δοκιμή την έχει κάνει στη σειρά Note, η σειρά Note ήταν η πρώτη που είχε edge οθόνη, αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος , αναγνώριση ίριδας και θύρα Type -C . Στη σειρά S πάντα έπαιζε εκ, του ασφαλούς σε αλλαγές. Εκτός αν άλλαξαν τώρα όλα αυτά λόγω "εκρήξεων".
 7. Adamis

  Serila to VGA port

  Καλησπέρα , έχω ένα παλιό σχετικά υπολογιστή και κάηκε η κάρτα γραφικών μου , η μητρική έχει μια serial port. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να την χρησιμοποιήσω με την βοήθεια μετατροπέα σαν VGA. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 8. Adamis

  Lenovo A536

  Ναι το πρόσεξα και εγώ αυτό . Απλά για την τιμή του (150 ευρώ) δεν περιμένω τρελά πράγματα πιο πολύ θέλω να μάθω αν αξίζει για τα λεφτά του ή να κοιτάξω κάτι άλλο κοντά σε αυτή την τιμή .
 9. Adamis

  Lenovo A536

  Γεια σε όλους θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το συγκεκριμένο κινητό.
 10. Adamis

  SynaptiCAD

  Χρησιμοποιώντας απλές πύλες not, and και or.
 11. Adamis

  SynaptiCAD

  Θέλω να φτιάξω ενα μετρητή πάνω-κάτω με την χρήσή T- Flip Flop.
 12. Adamis

  SynaptiCAD

  Μπορεί καποίος να με βοηθήσει σε μια εργασια για την σχολη με hdλ και vhdl κώδικα?
 13. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Μπορείς να μου πεις πως έχεις κάνει την αγορά από το εξωτερικό? Αν είναι έτσι όπως τα λες για την αγορά του nexus σίγουρα το nexus θα πάρω.
 14. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Το θέμα είναι να δώσω 400 ευρώ για iphone5 μεταχειρισμένο άλλα σε πολύ καλή κατάσταση , ή 400 ευρώ για το καινούργιο nexus 5. Ξέρω ότι το nexus 5 είναι πολύ καλύτερο σαν κινητό και έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από το iphone. Άπλα στην περίπτωση μου και τα δυο κινητά έχουν τ ίδιο κόστος. Το nexus 4 δεν το σκέφτομαι γιατί έχω την δυνατότητα να αγοράσω ένα πιο δυνατό κινητό (nexus 5) . Απλά γενικά προβληματίζομαι στο να δώσω λεφτά σε ένα δυνατό κινητό ή για ένα κινητό που θα μπορέσω με τα από καιρό να το πουλήσω και να έχω μεγαλύτερο κέρδος (και εννοώντας ότι θα έχω μεγαλύτερο κέρδος γιατί
 15. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Συγνώμη δικό μου λάθος, εννοούσα ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να βρω αγοραστή. Οτιδήποτε θέλεις να πουλήσεις πάντα βρίσκεις αγοραστεί, άπλα το θέμα είναι πόσο εύκολα τον βρίσκεις.
 16. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Το 2011 η apple είχε παρουσιάσει το iphone 4s . Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση στην κατηγορία ζήτησης του forum και βρήκα νομίζω περίπου 6 αγγελίες ζήτησης iphone 4 και 4s από τιμές από 180 στις 14 πρώτες σελίδες ζήτησης. Και καμία για samsung galaxy nexus. Αυτο πιστεύω οτι δείχνει ότι αν κάναμε αυτήν την συζήτηση πριν 2 χρόνια , σήμερα πιο εύκολα θα έβρισκα να πουλήσω ένα iphone παρά ένα nexus. Συμφωνω μαζι σου οτι τα nexus θα έχουν πάντα ένα καλυτερο value for money απλά πιστευω οτι το iphone έχει καταφέρει να το ζητάνε άνθρωποι που δεν το αξιοποιούν ούτε στο μισό ,οπότε τα άτομα που είναι
 17. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Σε δύο χρόνια πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το πουλήσω γιατί δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει ζήτηση . Πιστεύω ότι κάποιος θα πάρει μια συσκευή της σειράς Nexus για το value for money ενώ το iphone μπορείς να το πουλήσεις και σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από κινητά και απλά θέλουν ένα iphone. Αυτό θέλω να "προβλέψω" κατά πόσο θα χάσει σε σχέση με μια συσκευή που δεν είναι refu.
 18. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Πιστεύετε ότι 400 ευρώ για refurbished iphone 5 είναι πολλά? Αν πάρω το Nexus ξέρω ότι για 2 χρόνια θα μου δουλεύει αξιοπρεπέστατα και θα έχει πρώτο την τελευταία έκδοση android απλά μετά από 2 χρόνια θα πρέπει να μαζεύω λεφτά από το μηδέν για να το αντικαταστήσω . Επίσης όμως ξέρω ότι το iphone μετά από 2 χρόνια δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλεύει όμορφα με την ανάλογη τελευταία έκδοση του IOS.Απλά πιστεύω ότι δεν θα κρατήσω κινητό πάνω από ένα χρόνο.
 19. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Έχεις δίκαιο σε αυτά που λες. Απλά όλοι ξέρουμε οτι το Nexus με το που κυκλοφορήσεις θα έχει σε μικρό δίαστήματα μεγάλη μέιωση τιμής όπως είχε και το Nexus 4 οπότε πιστεύω οτί δεν θα είναι εύκολή η "κάλη" μεταπώληση του. Τέλος εχω ακούσει οτι το Nexus θα ερθεί στα "μεγάλα " καταστήματα της Ελλάδας αρχές του χρόνου οπότε τοτε τα skroutzoμαγαζα θα ρίξουν την τιμή απο τα 460 που τα πουλάνε τώρα. Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, γιατι και εγώ αγοράζω μεταχειρισμένα πράγματα και σε καμια περίπτωση δεν θα ήθελα να μην ξέρω τι αγοράζω.
 20. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Το iphone το δίνει 400 ευρώ και το Nexus θα βγεί κοντα στα 370 (μπορεί και παραπάνω).
 21. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Το είχα αυτο στο μυαλό μου , αλλα το Iphone έχει ακόμα εγγύηση, και σε περίπτωση που δεν με βολέψεί μπορείς να το πουλήσεις πιο εύκολα απο το Nexus και πιστεύω σε καλύτερη τιμή.
 22. Adamis

  Nexus 5 ή Iphone 5

  Γεία σας Εχώ μπεί σε ένα δίλημμα τις τελευταίες μέρες. Έχω βρεί απο ένα πολυ κοντινό μου φίλοπου έχει ενα iphone 5 που μολις έγινε αντικατάσταση συσκεύεις απο κατάσστημα Γερμανού . Και επείδη γνώριζε οτι ψαχνώ να αγοράσω κινητό μου προτείναι να μου το πουλήσει. Εγω ομώς απο καιρό είχα βάλει στο μάτι το Nexus 5 και θα περίμενα πρωτοχρονιά να μου το φέρουν απο το εξωτερικό. Εσείς τι προτείνεται να κάνω ?
 23. Adamis

  Αγορά Nexus 5 απο Ελβετία

  Τελικά έκανα λάθος δεν έχει play store. paperpakis εμένα μου είπαν ότι είναι στην Ευρώπη αλλα δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση
 24. Adamis

  Πρόβλημα με Linux

  Ευχαριστώ πολύ chek2fire άλλαξα σε main και διορθώθηκε.
 25. Adamis

  Πρόβλημα με Linux

  Με το sudo apt-get update, τρέχει και στο τέλος μου βγάζει αυτο. Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Σφάλμα! W: GPG error: http://gr.archive.ubuntu.com precise Release: Οι παρακάτω υπογραφές ήταν μη έγκυρες: BADSIG 40976EAF437D05B5 Ubuntu Archive Automatic Signing Key <[email protected]> W: A error occurred during the signature verification. The repository is not updated and the previous index files will be used. GPG error: http://extras.ubuntu.com precise Release: Οι παρακάτω υπογραφές ήταν μη έγκυρες: BADSIG 16126D3A3E5C1192 Ubuntu Extras Archive Automatic Signing Key <[email protected]
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.