Προς το περιεχόμενο

CrazyEce

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  17
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με CrazyEce

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 22/06/1991
 1. Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα ευτυχώς λύθηκε!!!Είχαμε το κουτί του ΟΤΕ δίπλα από αυτό της ΔΕΗ και κάτω ακριβώς από μία κολόνα φωτισμού.Το μεταφέραμε μερικά μέτρα πιο πέρα και τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα.Λογικά γινόντουσαν παρεμβολές από το ρολόι της ΔΕΗ και από τον φωτισμό.
 2. Στο κουτί του συγχρόνιζε αλλά στο σπίτι όχι.Βέβαια χτες που πήρε τις μετρήσεις το ρούτερ δεν έλεγε να συγχρονίσει ενώ κανονικά τα πρωινά είναι κομπλέ.Δεν νομίζω να έχω εγώ το πρόβλημα μιας και σε άλλους στην γειτονιά πέφτει το νετ το βράδυ.
 3. Έστησα καραούλι και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα ξεκινάει όταν ανάψουν τα φώτα του δήμου όπως είπε και ο Νίκος.Το καλώδιο έρχεται υπογείως στο σπίτι μου.Εν τω μεταξύ δεν είμαι μόνο εγώ τελικά που έχω το πρόβλημα αλλά και κάποιοι γείτονες που έχουν άλλη εταιρεία.Επίσης ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ και μου είπε ότι ενώ στο κουτί του ΟΤΕ οι μετρήσεις ήταν κομπλέ οι μετρήσεις μέσα στο σπίτι ήταν χάλια.
 4. Άμα ήταν το ρούτερ δεν θα είχε πρόβλημα όλη την μέρα?Αυτό είναι σαν προγραμματισμένο.20:40,με το ρολόι κατεβάζει ρολά.
 5. Έχω ΟΤΕ (μαζί με tv) και μένω σε μονοκατοικία σε ψιλοαγροτική περιοχή.
 6. Ρε παιδιά από την Παρασκευή συμβαίνει το εξής κουλό: κάθε μέρα γύρω στις 20:40 το ρούτερ θα αποσυγχρονιστεί και δεν θα έρθει στα ίσια του μέχρι το πρωί.Πιστεύω ότι από κάπου μπάζει υγρασία η γραμμή για αυτό γίνεται αυτό. Καμία ιδέα;
 7. EX58-UD3R είναι το μοντέλο της μητρικής μου
 8. Γειά σας παίδες, Χτές άλλαξα την RΑΜ στο pc μου και παρατήρησα το εξής: Υπήρχαν 4 slots , 3 λευκές στις οποίες ήταν τοποθετημένες οι προηγούμενες RAM και στις οποίες έβαλα τις καινούριες και μία μπλέ ,υπάρχει κάποιος λόγος που είχε διαφορετικό χρώμα αυτή η slot και αν ναί ποία η χρήση της;
 9. Παιδιά έγινε θαυμα.Το τάμπλετ συνδέθηκε στο wifi και το internet είναι κομπλέ.Το μόνο που έκανα είναι οτι αναποδογύρισα το router για να δώ το μοντέλο και το άφησα έτσι .Το router είναι το ΖΤΕ(γκούχ) zxhn h108ns.Ξέχασα να πώ πώς το router συνδεόταν κανονικά σε άλλα δίκτυα!!!
 10. Καλησπέρα παιδιά,τελευταία μου συμβαίνει το εξής κουφό.Γενικά στο σπίτι στο ίντερνετ συνδέονται,το κινητό μου,το λάπτοπ μου,η τηλεόραση μου στην οποία έχω Οτέ τιβί και το τάμπλετ μου.Τις τελευταίες μέρες όταν συνδέεται το τάμπλετ το ίντερνετ πέφτει και επανέρχεται μόνο όταν αποσυνδεθεί το τάμπλετ.Έχω δοκιμάσει να συνδεθώ στο ιντερνετ απο το τάμπλετ έχωντας αποσυνδέσει όλες τις άλλες συσκευές και πάλι παρουσιάζεται το πρόβλημα.Όταν οι άλλες τρείς συσκευές είναι ταυτόχρονα στο διαδύκτιο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Τι μπορεί να φταίει. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.