Προς το περιεχόμενο

fivdis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  33
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

47 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ fivdis

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 07/01/1988

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Έχω παίξει μόνο το 2 και ποτέ δεν κατάλαβα τις αντιδράσεις. Μια χαρά είναι. Αν οι εχθροί δεν ξαναέβγαιναν, από ένα σημείο και μετά θα έκανες βόλτες σε άδειο χάρτη.
 2. Σε σχέση με τη τιμή που έχει ένα οποιδήποτε άλλο κινητό με 5G είναι όντως budget. Η κατηγορία που παίζει δεν είναι "κινητά γενικά", αλλά "κινητά με 5G".
 3. Η Motorola είχε βγάλει και το πρώτο φθηνό 4G κινητό με το Moto G 4G. Εξαιρετικό κινητό με μόλις €150 αν θυμάμαι καλά.
 4. Όντως φτιάχνει κάπως από το 5ο επεισόδιο και μετά. Δηλαδή από "κάτω του μετρίου", πάει σε "πάνω από το μέτριο".
 5. Τα 4 πρώτα επεισόδια που είδα ήταν αρκετά χλιαρά. Έχει κάποιες καλές στιγμές αλλά ως εκεί. Επίσης αρκετά από τα αστεία έχουν να κάνουν με την Αμερικάνικη πραγματικότητα, πχ. Ισπανόφωνη γερουσιαστής κλπ. Κρίμα γιατί σαν ιδέα και ομάδα ηθοποιών είναι δυνατό.
 6. fivdis

  Γνώμη για φλερτ

  Ακριβώς αυτό. Για να στο κάνω και πιο εύκολο. Πες: "Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα. Πάμε για ένα καφέ / ποτό την <ημερομηνία>;" Αν πει ναι, τότε τέλεια. Αν πει όχι, δέξου τη χυλόπιτα σαν άνθρωπος και move on. Μιας που θα την ξαναδεις, να συμπριφέρεσαι φυσιολογικά, δηλαδή μην της έχεις μούτρα ή άλλα παιδικά. Είναι δικαίωμά της να μην θέλει κάποιο.
 7. Αν κάποιος χρήστης είναι σε θέση να κάνει κάτι τέτοιο, τότε είναι σε θέση να προσπεράσει ότι περιορισμό και αν βάλεις στο Ίντερνετ.
 8. Το θέμα είναι τι σύνδεση έχεις. Αυτό καθορίζει τη ταχύτητα που έχεις με συσκευές εκτός του δικτύου σου. Τα άλλα είναι αδιάφορα.
 9. Για αυτό υπάρχουν τα VR arcade. Το παιχνίδι φαντάζομαι θα είναι 5-6 ώρες το πολύ. Οπότε συμφέρει να πας σε ένα VR arcade 2-3 φορές και να το παίξεις σε τέλειες συνθήκες.
 10. fivdis

  Κάρτα sim για συναγερμό

  Αν ο συναγερμός είναι σχετικά πρόσφατος ίσως υποστηρίζει NB-IoT. Δες το πακέτο της Cosmote για NB-IoT με 1.24 ευρώ το μήνα. https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/narrowband-iot.html
 11. Ήταν πολύ χρήσιμη. Είχες όλες τις κρατήσεις σε ένα σημείο μαζεμένες, εφόσον τις είχες κάνει μέσω Gmail. Μπορούσες να κατεβάσεις τα αξιοθέατα για χρήση χωρίς Ίντερνετ, όποτε μπορούσες να κανείς πλάνο διακοπών στο αεροπλάνο. Μιας που είχε όλα τα αξιοθέατα χωρισμένα σε κατηγορίες και με review από το google maps, μπορούσες να κανονίζεις γρήγορα πως θα περνούσες το απόγευμα σου σε επαγγελματικά ταξίδια. Για μεγάλες πόλεις είχε itenary με το ποια αξιοθέατα συνδυάζονται καλά την ίδια μέρα, πληροφορίες για συγκοινωνίες και αλλά πολλά. Ήταν από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές που είχα στο κινητό. Τα εναλλακτικά που προτείνουν, δηλαδή ο συνδυασμος google.com/travel και google maps απλά δεν είναι τόσο καλά και απαιτούν σύνδεση στο Ίντερνετ.
 12. Πολλά από τα widgets είναι και στο μενού πάνω δεξιά στο κουμπί με τις 3 γραμμές.
 13. fivdis

  Χρεώσεις roaming ΕΕ

  Αυτό ακριβώς. Ο Ελληνικός πάροχος ξέρει μόνο ότι καλούσες ένα Γερμανικό αριθμό. Το που ήταν ο Γερμανικός αριθμός δεν γίνεται να το γνωρίζει ο Ελληνικός πάροχος. Δες λεπτομέρειες από την επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm http://ec.europa.eu/newsroom/document.cfm?doc_id=45391
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.