Προς το περιεχόμενο

xristoslet

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.026
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

487 Excellent

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με xristoslet

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 21/02/1981

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.726 προβολές προφίλ
 1. Είχα πάρει μια από Κίνα, αντίστοιχη με του θέματος με 20€. Μακράν καλύτερη από oral b έως 30€ που έχω δοκιμάσει.
 2. θα το πάρω και θα το συνδέσω σε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που έχω. 😅 Καλή ιδέα κατα τα άλλα.
 3. Ένας από τους λόγους που το σταμάτησα να το κάνω αυτό που κάνει ο νέος είναι ότι ουσιαστικά κάναμε διαφήμιση σε μαγαζάκια που υποτίθεται κάνουν προσφορές. Πολύ πιθανόν να το κάνουν και επίτηδες μερικά μαγαζιά για ομαδικές παραγγελίες, κλικ στο site τους και εγγραφές. Σκέψου το λίγο.
 4. Κακό δεν είναι. Κατά την άποψή μου είναι άσκοπο. Το έκανα κι εγώ παλιά σαν κι εσένα. Στην πορεία άλλαξα γνώμη.
 5. Αυτά τα μαγαζάκια ή λάθος τιμή ή ένα δύο κομμάτια θα έχουν. Χάνεις το χρόνο σου neos και λίγο από το δικό μας, βλέποντας ειδοποίηση για νεα προσφορά.
 6. Αναγκαστικά θα πρέπει να γινει η επιλογή Pdm οπότε πάει στα 56€ με τα μεταφορικά. Να πω επίσης ότι αυτός που θα το παραγγείλει ή θα πρέπει να έχει πολύ υπομονή ή να μην του χρειάζεται ιδιαίτερα. Είναι pre-order οπότε θα αργήσει πολύ να έρθει ή μου έχει τύχει ακόμα και να μην μου το στείλουν καν.
 7. Έχουν γραφτεί και έχουν γραφτεί σχόλια και γράφονται ακόμα. Ουσιαστικά με αυτό που είπα σύμφωνω με τους άλλους και τα λεγόμενα τους. Τώρα τι σε ενοχλεί εσένα.
 8. Σωστά και δεν χρειάζεται η χρήση ασφάλειας(extra χρέωση) με πληρωμή paypal.
 9. Στην Κίνα ξεκινάει πιο χαμηλά, πιστεύω μέχρι το καλοκαίρι θα το ρίξουν σε σωστές τιμές. https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009368896655.html
 10. Εγώ πήρα αυτό https://videnov.gr/stroma-body-balance-diplis-opsis από Βουλγαρία και είμαι ενθουσιασμός ένα χρόνο τώρα. Αν μένετε κοντά σε περιοχές παραλαβής(Β.Ελλαδα) σας το προτείνω. Αλλιώς δείτε τι παίζει με τα μεταφορικά σε άλλες περιοχές.
 11. Λογιστικά και νομικά είναι λάθος. Αν το περνάει ο λογιστής σου έτσι κάνει λάθος ή απλά δεν δίνει σημασία στα τιμολόγια που περνάει.
 12. Έχω πάρει κινητό με τιμολόγιο. Δεν έχουν κανένα θέμα. Το παραγγέλνεις πας στο κατάστημα με πρόσφατη έναρξη σφραγισμένη και ταυτότητα και είσαι κομπλέ.
 13. Αν θέλετε να φτάσει γρήγορα(με traking number) και δεν σας ενδιαφέρουν τα έξτρα 2,60€ τότε αξίζει το priority direct.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.