Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

gokuthelegend

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  931
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.611 Excellent

Σχετικά με gokuthelegend

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 10/05/1986

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://www.storiesfromthegrave.com

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Lost City Of Atlantis

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.472 προβολές προφίλ
 1. Έχω χρόνια να το κάνω και δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει ακόμη, αλλά νομίζω ότι μπορείς να πάρεις βεβαίωση από την εφορία ότι δεν ήσουν υπόχρεος φορολογικής δήλωσης για τις προηγούμενες χρονιές. Επίσης να έχεις υπόψη για άλλη φορά ότι πρέπει να κάνεις φορολογική δήλωση ακόμη και αν δεν έχεις εισόδημα, απλώς δηλώνεις 0 εισόδημα στο αντίστοιχο κουτάκι και δεν πληρώνεις φόρους.
 2. Μήπως είχες κάνει από πέρσυ; Όσοι είχαν κάνει αίτηση πέρσυ και επιλέχθηκαν αλλά δεν το αξιοποίησαν πήραν παράταση μέχρι και φέτος τέλος του χρόνου, απλώς τους ειδοποιούν λογικά για να μην το ξεχάσουν. Ήρθε και σε μένα που είχα κάνει πέρσυ και δεν το χρησιμοποίησα, για αυτό λέω.
 3. Όχι, καλά το έχω δει, είμαστε ας πούμε παρέα 3 άτομα, παραγγέλνουμε 3 καφέδες, και μας φέρνουν 3 διαφορετικές αποδείξεις. Αν αποφασίσουμε να μείνουμε μέχρι αργά και παραγγείλουμε και 3 μπύρες, τότε μας φέρνουν άλλες 3 αποδείξεις, δηλαδή 6 στο σύνολο. Αυτό ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί, έχεις κάποιο δίκιο και συμφωνώ. Αλλά όσες φορές μου έχει τύχει, έχουμε πληρώσει με μετρητά.
 4. Γιατί να τον ενδιαφέρει τον καταστηματάρχη αν κεράσει κάποιος τους υπόλοιπους; Αυτό είναι κάτι που αφορά μόνο την παρέα που θα καθήσει στο τραπέζι. Έχω δει κάποιους να κόβουν ξεχωριστές αποδείξεις χωρίς να το πεις, και νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό, αλλά δυστυχώς δεν έχω δει να το κάνουν παντού.
 5. Αφού δεν μπορεί να μυρίσει τα νύχια του ο καταστηματάρχης, γιατί να μην χτυπάει εξαρχής ξεχωριστές αποδείξεις; Δεν θα αλλάξει κάτι αν αποφασίσει κάποιος να τα πληρώσει όλα και να τα βρει μετά με τους υπόλοιπους, αλλά αν τελικά ο καθένας πληρώσει τα δικά του τότε τέλος το θέμα μιας και θα υπάρχει ήδη ξεχωριστή απόδειξη για τον κάθε ένα.
 6. Εγώ πλήρωνα με κάρτες πολύ πριν μας υποχρεώσουν από την εφορία για το μάζεμα των αποδείξεων, παρόλα αυτά πάντα κρατάω κάποια χρήματα πάνω μου, χαρτονομίσματα και κέρματα. Κάτι μπορεί να γίνει, ακόμη και να είναι τυπικός ο μαγαζάτορας, εκείνη την ώρα μπορεί να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το σύστημα της τράπεζας και να μην δέχεται πληρωμή με κάρτες. Σκοπός είναι να εξυπηρετηθούμε αλλά να εξυπηρετούμε και εμείς κιόλας, λειτουργεί αμφίδρομα η διαδικασία. Τώρα για τις αποδείξεις, το σωστό είναι ο μαγαζάτορας να κόβει εξαρχής διαφορετική απόδειξη για κάθε άτομο και όχι μία απόδειξη γι όλο το τρ
 7. 125GB πάντως δεν είναι λίγα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες (από αυτά που αναφέρει το άρθρο) για το τι περιλαμβάνεται σε αυτό το μέγεθος.
 8. Νομίζω ότι αυτές οι επαφές πρέπει να είναι hardcoded στην κάρτα sim, δεν νομίζω ότι μπορείς να τις διαγράψεις. Ας απαντήσει και κάποιος άλλος αν ξέρει καλύτερα.
 9. Υπάρχει ακόμη το skype; Το έχω απεγκαταστήσει εδώ και χρόνια από όταν σταμάτησαν να μου έρχονται στα καλά καθούμενα μηνύματα ή μου ερχόντουσαν μόνο στον υπολογιστή και όχι στο κινητό, ή αντίστροφα. Το έχουν φτιάξει ή μπα;
 10. Είναι καινούρια λειτουργία; Εμένα μου έβγαζε εδώ και καιρό κουμπί για κατέβασμα. Απλώς μου ζήταγε συνδρομή.
 11. Γιατί όχι στο χαμόγελο του παιδιού; Για να έχουν μαζευτεί σημαίνει ότι δεν τα χρησιμοποιούν, οπότε δεν τα χρειάζονται.
 12. gokuthelegend

  Voucher 2500€

  Νομίζω πρέπει να υπογράψεις κάποια σύμβαση, οπότε θα προχωρήσεις με ένα ΚΕΚ, όποιο σε βολεύει.
 13. Είναι από τις 6.000 μέχρι τις 72.000, δηλαδή για τις 66.000 το 20%.
 14. Με ποια κριτήρια όμως τα μπλοκάρει; Ας πούμε ότι εγώ είμαι Κινέζος ή τέλος πάντων νόμιμος κάτοικος της Κίνας, και έχω αγοράζει ένα κινητό εκεί. Αποφασίζω να πάω διακοπές για μερικές μέρες Αμερική ή Ευρώπη, ή κάπου αλλού εκτός Κίνας, σε αυτή την περίπτωση θα μου το μπλοκάρει; Δεν θα έχω κινητό στις διακοπές μου;
 15. Εγώ είχα φτιάξει παλιότερα λογαριασμό στη Revolut χρησιμοποιόντας χειρόγραφη ταυτότητα. Στην αρχή την δέχτηκαν και δούλεψε κανονικά για 2-3 μήνες, μετά όμως άρχισαν να μου ζητάνε ξανά επιβεβαίωση στοιχείων, και δεν δέχονταν την ίδια ταυτότητα. Τελικά σταμάτησα να την χρησιμοποιώ και διέγραψα εντελώς τον λογαριασμό. Αυτό είχε γίνει πριν 1 χρόνο και βάλε. Τελικά είπα να κάνω πάλι δοκιμή πριν 2 μέρες, δηλαδή να φτιάξω εκ νέου λογαριασμό (αφού είχα διαγράψει τον παλιό) και βλέπω ότι μεταξύ άλλων ζητάει πλέον και δίπλωμα οδήγησης. Οπότε κατά την εγγραφή δήλωσα το δίπλωμα οδήγησης, το οποίο δέχτηκαν
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.