Προς το περιεχόμενο

gokuthelegend

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  881
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.576 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ gokuthelegend

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 10/05/1986

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Website URL
  http://www.storiesfromthegrave.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Lost City Of Atlantis

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

9.073 προβολές προφίλ
 1. Διατίθομαι να το αποκτήσω με νόμιμο τρόπο (στην ουσία να το αγοράσω) αν βγει και για Linux.
 2. Εγώ δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου. Στο σπίτι των γονέων μου έχουμε αφήσει την σειρά όπως την εμφανίζει αυτόματα κατά την αναζήτηση των συχνοτήτων, δεν την θυμάμαι απέξω.
 3. Δικό μου λάθος, Αύγουστο του 2013 είχα αγοράσει τον υπολογιστή, όχι το 2012. Μπορείς να μου επεξηγήσεις συνοπτικά αυτά που έβαλα σε bold;
 4. Αν πρόκειται να εγκαταστήσεις το λειτουργικό στον SSD, καλό είναι να τον βάλεις στην 1η θύρα αριθμητικά. Και τι εννοώ, αν δεν ορίσεις σειρά προτεραιότητας στο boot από τη μητρική, τότε κάνει boot από τον δίσκο που βρίσκεται στην 1η θύρα αριθμητικά, αν δεν βρει κάτι στην 1η τότε πάει στην 2η, στην 3η και πάει λέγοντας. Τον δίσκο με το λειτουργικό καλό είναι να τον έχεις πάντα στην 1η θύρα. Επίσης αν έχεις δίσκο στην 1η θύρα και πας να κάνεις εγκατάσταση τα Windows σε δίσκο που είναι σε άλλη θύρα, τότε τα Windows είναι αρκετά πιθανό να εγκαταστήσουν το bootloader στον σκληρό που είναι στη 1η θύρα, οπότε εσύ θα πρέπει να ορίσεις από το Bios να κάνει boot από τον 1ο δίσκο ασχέτως αν εσύ έχεις εγκαταστήσει το λειτουργικό στον 4ο. Γιατί γίνεται έτσι; Γιατί είμαι η Microsoft και κάνω ότι θέλω (σε linux σε ρωτάει σε ποιο δίσκο θες να εγκαταστήσεις τον bootloader). Επίσης αν χαλάσει ο 1ος δίσκος που θα έχει τον bootloader τώρα δεν θα μπορείς να φορτώσεις τα Windows, θα πρέπει να καταφύγεις σε workaround. Για να μάθεις ποια είναι η 1η θύρα αριθμητικά, κοιτάς το manual της μητρικής.
 5. gokuthelegend

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Βάλε όμως ότι αν σε στείλουν εκτός του τόπου κατοικίας σου, που θα σε στείλουν σίγουρα, θα πληρώνεις ενοίκια και τα λοιπά. Άσε που κάθε μερικά χρόνια θα σε στέλνουν και αλλού οπότε θα έχεις έξτρα έξοδα για μετακομίσεις, συν το ότι δεν θα στεριώσεις σε μια πόλη.
 6. Με ενδιαφέρει για [email protected], ούτε 4Κ ούτε 120Hz, λες να έχω πρόβλημα;
 7. Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν μου απαντήθηκε το ερώτημα, και τώρα με την ανακοίνωση της σειράς 3xxx της Nvidia μου αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον. Έχοντος καλώς των πραγμάτων, περιμένω απάντηση για δουλειά. Δεν θα αγοράσω άμεσα κάρτα γραφικών, υπολογίζω η αγορά να γίνει τέλη Δεκεμβρίου - αρχές Ιανουαρίου, αλλά μέχρι και τον Απρίλιο θα δουλεύω φουλ και δεν θα έχω χρόνο για παιχνίδια, οπότε μπορεί να γίνει και τότε η αγορά αν θεωρείτε ότι θα έχουν πέσει οι τιμές. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, εγώ διαθέτω υπολογιστή που αγοράστηκε καινούριος το 2012, διαθέτει επεξεργαστή i7-4770k, 16GB DDR3, SSD και Windows 10. Αν αγοράσω καινούρια κάρτα ενδέχεται να έχω θέμα bottleneck / throlling; Να σημειώσω ότι αγόρασα πρόσφατα οθόνη 32άρα [email protected] και σκοπεύω να περάσω πολλά χρόνια με αυτή, οπότε δεν με ενδιαφέρει να σηκώνω μεγαλύτερες αναλύσεις και συχνότητες. Υπολογίζω να διαθέσω 300-400 ευρώ.
 8. Είπε πριν το 2015, το 2009 είναι πριν το 2015. Ναι, αυτή η ταινία είναι, την είχα δει και στο σινεμά. Με τον Nicolas Cage. Πολύ καλή.
 9. gokuthelegend

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Βασικά δεν ξέρω τι παίζει με το συγκεκριμένο στρατόπεδο, αλλά είχα μπει Διαβιβάσεις το 2009 και χωρίς βύσμα. Βασικά επειδή όλοι θεωρούν ότι είναι βυσματικό σώμα, και το ξέρουν και οι ίδιοι οι αξιωματικοί, μας έχωναν σε περισσότερες ασκήσεις για να αποδείξουμε ότι δεν καθόμαστε. Ειδικά σκοινάκια εγώ είχα φάει 2 στην μάπα και παραλίγο να έτρωγα και τρίτα σκοινάκια (είχα μπει με 12μηνο και είχαμε άπλετο χρόνο) αλλά βασικά δεν είχα χαλάσει την άδεια της παραμεθωρίου που είναι υποχρεωτική να μου τη δώσουν, και πλησίαζε η ώρα της μετάθεσής μου, οπότε τη γλίτωσα τη 3η φορά. Για να μην αναφέρω βολές, παρελάσεις, κλπ.
 10. Αν βγει το Uncharted για υπολογιστή, το χτυπάω μέχρι να το στείλω στο νοσοκομείο.
 11. gokuthelegend

  Οδηγός αγορών για eBay! #2

  Είμαι σίγουρος ότι έχει ερωτηθεί και απαντηθεί πολλές φορές, αλλά μιας και επανάληψη μητήρ μαθήσεως, ξαναρωτάω. Γενικώς δεν κάνω αγορές ούτε στο e-bay ούτε με paypal. Τα τελευταία 5 χρόνια ζήτημα να έχω κάνει αγορές 10-15 ευρώ. Σήμερα έκανα μια αγορά 3 ευρώ στο e-bay με χρέωση στο paypal λογαριασμό μου. Ο λογαριασμός δεν είχε χρήματα μέσα και τράβηξε απευθείας από την κάρτα μου. Η χρέωση έγινε κανονικά. Παρατήρησα μετά όπως ότι ο πωλητής μου τα μάσαγε λιγάκι και τελικά το μετάνιωσα. Είδα στο paypal ότι είχε δυνατότητα ακύρωσης συναλλαγής, την οποία και έκανα. Στο paypal τώρα φαίνεται μια χρέωση -3,19 ευρώ, και μια επιστροφή +3,19 ευρώ. Να σημειώσω επίσης ότι μου ήρθε email από το e-bay ότι υπάρχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο πωλητή και θα ακυρωθούν όλες οι συναλλαγές μαζί του από όλους τους αγοραστές αν έχει σημασία. Εγώ χρήματα δεν έχω δει ακόμη όμως, το balance στο paypal είναι 0, και στο e-banking της τράπεζας βλέπω ότι υπάρχει δέσμευση 3 ευρώ στην κάρτα. Τα χρήματα που θα επιστραφούν; στην κάρτα ή στο balance του paypal, και πόσες μέρες κάνει συνήθως; Φαντάζομαι επειδή ήταν Σαββατοκύριακο ίσως να κάνει μερικές μέρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 12. Έχω το ECCE του Michigan (επίπεδο B2 - Lower). Το έχω πάει σε ιδιώτη δικηγόρο και μου έχει βγάλει επικυρωμένη μετάφραση, με υπογραφές, σφραγίδες και κάτι γραμματόσημα (δεν ξέρω ακριβώς πως λέγονται, το ένα γράφει "ειδικό ένσημο επικύρωσης" και τα άλλα "ταμείο πρόνοιας δικηγόρων Λιβαδειάς"). Αν βγάλω φωτοτυπίες την επικυρωμένη μετάφραση, αυτές θα θέλουν πάλι επικύρωση; Αν όχι τότε έχει καλώς, αν ναι τότε θα πρέπει να το πάω πάλι σε δικηγόρο ή μπορώ και στο ΚΕΠ;
 13. gokuthelegend

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι διότι εγώ μπήκα το 2009 που ήταν 12μηνο. Τότε δικαιούμασταν 3 άδειες κάθε 2 μήνες, δηλαδή 18 σε όλο το έτος. Αν κάποιος έκανε λιγότερους μήνες για οποιονδήποτε λόγο, τότε γινόταν αναγωγή στους μήνες που ήταν να υπηρετήσει, και αν έβγαινε δεκαδικός τότε στρογγυλοποιούνταν προς τα πάνω, για παράδειγμα στους 9 μήνες έβγαινε 13.5 μέρες, οπότε 14 με την στρογγυλοποίηση. Κάποιος που να μπήκε πρόσφατα ας το επιβεβαιώσει.
 14. gokuthelegend

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Όποτε θέλεις μπορείς να πάρεις τις κανονικές άδειές σου. Αν θεωρείς ότι μπορείς να την παλέψεις όλο τον καιρό, και να τις πάρεις όλες τις άδειες στο τέλος, τότε μπορείς.
 15. Κυκλοφορούσαν λίστες, μάλλον ανεπίσημες, με κινητά Xiaomi που θα αναβαθμίζονταν σε Android 10 (δεν αναφερόταν η ονομασία "MIUI 12", απλώς λέγανε ότι θα πήγαιναν στην επόμενη έκδοση Android).
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.