Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

gokuthelegend

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  928
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από gokuthelegend

 1. Με ποια κριτήρια όμως τα μπλοκάρει; Ας πούμε ότι εγώ είμαι Κινέζος ή τέλος πάντων νόμιμος κάτοικος της Κίνας, και έχω αγοράζει ένα κινητό εκεί. Αποφασίζω να πάω διακοπές για μερικές μέρες Αμερική ή Ευρώπη, ή κάπου αλλού εκτός Κίνας, σε αυτή την περίπτωση θα μου το μπλοκάρει; Δεν θα έχω κινητό στις διακοπές μου;
 2. Εγώ είχα φτιάξει παλιότερα λογαριασμό στη Revolut χρησιμοποιόντας χειρόγραφη ταυτότητα. Στην αρχή την δέχτηκαν και δούλεψε κανονικά για 2-3 μήνες, μετά όμως άρχισαν να μου ζητάνε ξανά επιβεβαίωση στοιχείων, και δεν δέχονταν την ίδια ταυτότητα. Τελικά σταμάτησα να την χρησιμοποιώ και διέγραψα εντελώς τον λογαριασμό. Αυτό είχε γίνει πριν 1 χρόνο και βάλε. Τελικά είπα να κάνω πάλι δοκιμή πριν 2 μέρες, δηλαδή να φτιάξω εκ νέου λογαριασμό (αφού είχα διαγράψει τον παλιό) και βλέπω ότι μεταξύ άλλων ζητάει πλέον και δίπλωμα οδήγησης. Οπότε κατά την εγγραφή δήλωσα το δίπλωμα οδήγησης, το οποίο δέχτηκαν
 3. Προς το παρόν το σχόλιό σου παίζει να είναι και μεγαλύτερο από το άρθρο, οπότε για όσους βαριούνται καλύτερα να διαβάζουν το άρθρο, θα τελειώσουν ποιο σύντομα. Πέρα από την πλάκα, εγώ θα ήθελα να δω πως θα πάει το πράγμα, καθαρά από περιέργεια.
 4. Με ποιο τρόπο η ΑΙ θα μπορεί να υπολογίζει την ηλικία; Με τι κριτήρια;
 5. Έχω υπολογιστή αγορασμένο το 2013 με μητρική z87-k. Αν αγοράσω έναν δίσκο PCI-e θα κάνει στην μητρική μου ή να μην ασχοληθώ; Αυτοί οι δίσκοι μπαίνουν σε οποιαδήποτε μητρική έχει PCI-e, ακόμη και σε παλιές, ή πρέπει οι μητρικές να έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές; Να σημειώσω ότι ο υπολογιστής έχει Windows 10 με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και Fedora 33 σε 2ο δίσκο, UEFI ενεργοποιημένο, και θα χρησιμοποιηθεί σαν 3ος δίσκος (δηλαδή όχι για το λειτουργικό σύστημα, τα οποία έχουν εγκατασταθεί σε κανονικούς SSD με καλώδιο sata, αλλά για γρήγορη επεξεργασία δεδομένων/αρχείων).
 6. Δεν νομίζω ότι μπορείς να επιλέξεις εμβόλιο από την ιστοσελίδα. Εκτός αν κάνεις το johnson που είναι μόνο 1 δόση.
 7. Εγώ νομίζω ότι καλά έκανε και έχει βάλει ελάχιστες απαιτήσεις. Θυμάμαι όταν πρωτοβγήκαν τα Windows 10 που τα έβαζε ακόμη και η κουτσή Μαρία σε υπολογιστές 15ετίας και βάλε, και μετά αναρωτιόντουσαν γιατί κολλούσε ο υπολογιστής.
 8. Ενημέρωση. Διατηρώ λογαριασμούς σε 2 τράπεζες, Εθνική και Πειραιώς, και έχω μοιράσει τα λεφτά μου και στις 2. Τον Αύγουστο του 2020 προέκυψε μια ύποπτη κίνηση 900 ευρώ στην κάρτα μου της Πειραιώς, ευτυχώς η τράπεζα την μπλόκαρε αλλά μου ζήτησε να ακυρώσουμε την κάρτα και να βγάλουμε νέα με άλλο 16ψήφιο νούμερο διότι το νούμερο της παλιάς μπορεί να διέρρευσε κάπου. Εγώ όμως εκείνη την περίοδο μόλις είχα ποιάσει δουλειά κάπου στην οποία μου ζητούσαν λογαριασμό Εθνικής, οπότε αποφάσισα να μην βγάλω κάρτα στην Πειραιώς γιατί δεν ήθελα να πληρώσω τα 6 ευρώ. Χρησιμοποιούσα την κάρτα της Εθ
 9. Η αλήθεια είναι δεν με ενδιέφερε και τόσο να ασχοληθώ, απλώς ήθελα να κάνω το εμβόλιο να τελειώνω. Βασικά μου έκατσε και καλά που χρειάστηκε να κάνω μόνο 1 δόση. Και βασικά επέλεξα το πιο κοντινό κέντρο. Έτσι κι αλλιώς μένω επαρχία σε χωριό, εδώ οι αποστάσεις είναι πολύ μεγαλύτερες των 15 λεπτών, ακόμη και με το αυτοκίνητο. Σίγουρα κάνουν και από τα άλλα εμβόλια, οι γονείς μου δεν το έχουν κάνει ακόμη αλλά μπήκα δοκιμαστικά με τους κωδικούς taxis του πατέρα μου και του δίνει επιλογή να κλείσει 2 ημερομηνίες, στο ίδιο κέντρο που πήγα και εγώ.
 10. Έκλεισα το ραντεβού μόνος μου από το emvolio.gov.gr και δεν μου έδωσε επιλογή ποιο εμβόλιο να κάνω. Απλώς μου έδινε επιλογή να κλείσω μόνο μία ημερομηνία για να οριστικοποιήσω το ραντεβού. Ενώ σε άλλους πρέπει να επιλέξουν 2 ημερομηνίες αλλιώς δεν μπορούν να οριστικοποιήσουν τα ραντεβού. Και όταν πήγα μου είπαν, αααα.... εσύ είσαι για το Jonhson, έλα από δω. Νομίζω ότι παίζει ρόλο και η ηλικία; Εγώ είμαι 35.
 11. Εγώ έκανα το Johnson και δεν κατάλαβα τίποτα. Ίσως και η νοσοκόμα να είχε ελαφρύ χέρι. Μου είπαν και σε μένα να περιμένω 15 λεπτά και μετά έφυγα. Μου είπαν ότι μπορεί να ένιωθα κούραση αλλά πήγα στις 3 το μεσημέρι μετά την δουλειά και ήμουν ήδη κουρασμένος, οπότε δεν κατάλαβα διαφορά. Και επίσης αν ανέβαζα πυρετό ή αν με πόναγε το χέρι μου είπαν να έπερνα ένα Depon αλλά ούτε κάτι από αυτά έγινε, ειδικά το χέρι δεν πόνεσε καθόλου τις επόμενες μέρες.
 12. Αν και παλιό το μήνυμα, να σημειώσω ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Μπορείς να αγοράσεις κάτι μόνο αν κάτι κυκλοφορεί ήδη στο εμπόριο και το έχει προμηθευτεί ήδη κάποιο κατάστημα. Τα καταστήματα αυτά καθεαυτά δεν μπορούν να πάρουν εικόνες από το ίντερνετ, ούτε από πουθενά αλλού και να τις τυπώσουν.
 13. Εγώ από ότι έχω καταλάβει, για να μην δεχτεί κατάθεση το ΑΤΜ σημαίνει ότι μπορεί να έχει γεμίσει το "δοχείο" εσωτερικά του ΑΤΜ που αποθηκεύει τα χαρτονομίσματα. Αν μιλάμε για ΑΤΜ σε κεντρικό σημείο σε περιοχή με μεγάλο πληθυσμό τότε λογικό είναι να γεμίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σε μικρές πόλεις λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα με γέμισμα εντός του Σαββατοκύριακου. Η αλλιώς μπορεί να υπάρχει κάποια τεχνική βλάβη εκείνη την στιγμή, εγώ μια φορά που είχα πάει κάποιος είχε βάλει τσαλακωμένο χαρτονόμισμα (δείτε παρακάτω) και είχε μαγκώσει μέσα στον μηχανισμό. Επίσης εγώ προσωπικά φροντίζω να
 14. Έκανα το Jonhson που είναι μόνο 1 δόση. Οπότε περιμένω 14 μέρες;
 15. Εγώ τσιπαρίστηκα πρόσφατα. Σκανάρω το qr της βεβαίωσης και μου βγάζει σφάλμα. Ξέρουμε τι παίζει;
 16. Ωωωωω, αυτή είναι. Ευχαριστώ.
 17. Ψάχνω μια παλιά ταινία που δεν μπορώ να την βρω. Νομίζω ήταν μαύρη κωμωδία. Είχα την εντύπωση πως έπαιζε ο Owen Wilson, αλλά δεν μπορώ να την βρω στην φιλμογραφία του στο imdb. Η ταινία παίζει να είχε προβληθεί και πριν το 2000 στην τηλεόραση, ή κάπου εκεί γύρω. Όσον αφορά την υπόθεση, ήταν ο κεντρικός χαρακτήρας (είχα την εντύπωση πως ήταν ο Owen Wilson αλλά τελικά δεν είμαι σίγουρος) ο οποίος ήταν παντρεμένος με μια χοντρή γυναίκα. Αν θυμάμαι καλά η χοντρή είχε και μια μεγάλη χαρακτηριστική ελιά στο πρόσωπό της. Ο κεντρικός χαρακτήρας δεν ήταν ικανοποιημένος από τον γάμο του και βρ
 18. Εγώ είχα μπει διαβιβάσεις, το 2009 (είχα προλάβει 12μηνο). Βασικά επειδή τα άλλα όπλα/σώματα μας έλεγαν πολύ χαλαρούς, και οι αξιωματικοί μας το γνώριζαν, μας έβαζαν και κάναμε τις περισσότερες ασκήσεις. Ημερήσιες, νυχτερινές, παρελάσεις, ότι θες. Εγώ προσωπικά στην παραμεθόριο είχα προλάβει 3 σκηνάκια μέσα σε 5 μήνες.
 19. Σε Εθνική δεν έχω κάνει μεταφορά μέσω ΑΤΜ, αλλά πρόσφατα έκανα από ΑΤΜ Πειραιώς και δεν γινόταν να γράψω σχόλιο. Φαντάζομαι ότι δεν γίνεται ότι σε ΑΤΜ της Εθνικής αλλά ας απαντήσει και κάποιος που μπορεί να ξέρει ποιο σίγουρα. Μπορώ να το τσεκάρω την επόμενη φορά που θα πάω σε ΑΤΜ Εθνικής, αλλά επειδή δεν έχουμε εδώ στο χωριό ΑΤΜ θα σου πω σε 1-2 μέρες που θα πάω σε μια γειτονική πόλη.
 20. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο ποιος είναι ο ποιο ελαφρύς, αλλά το ποιος έχει την καλύτερη διαχείριση μνήμης. Όπως και να έχει οι περισσότεροι browsers βασίζονται είτε στην μηχανή του Chrome (chromium) είτε στην μηχανή του Firefox, στην ουσία δηλαδή είναι οι ίδιοι browsers και απλώς έχουν γίνει rebranded. Όπως και να έχει ας απαντήσει και κάποιος που μπορεί να γνωρίζει καλύτερα.
 21. Εγώ έχω μαζέψει το απαιτούμενο ποσό για τα εισοδήματα του 2020, και ακόμη παραπάνω, ασχέτως σε ποια κατηγορία ανήκω, οπότε δεν με αφορά.
 22. Ο TS ρωτάει για τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων, οπότε μπορεί να αφορά και τα φετινά εισοδήματα για την δήλωση που θα κάνει του χρόνου. Αλλά οκ, καλό είναι να το ξέρουμε και αυτό που αναφέρεις για να υπάρχει σαν πληροφορία.
 23. Αν ξέρεις ότι άλλαξε γιατί δεν αναφέρεις τι ακριβώς για να ξέρουμε και εμείς; Για αυτό δεν είναι τα φόρουμ; Για να ανταλλάζουμε πληροφορίες;
 24. Ο φόρος στην διαφορά είναι 22%.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.