Προς το περιεχόμενο

C_Starter

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  19
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με C_Starter

 • Κατάταξη
  Member
 1. Συνδέομαι απο τα windows με remote desktop στον Σερβερ που έχει εγκατεστημένο το πακέτο. Και έχω έναν φορολογικό που συνδέεται μέσω ethernet, πως γίνεται να βλέπει τον σερβερ, αφού το VPN εχει υλοποιηθεί με software λύση και το router έχει την τοπική ip;
 2. Χαίρεται, έχω ένα θεματάκι και δεν ξέρω πως να το λύσω. Έχω φτιάξει μια VPN (pptp) σύνδεση μεταξύ PC και ενός απομακρυσμένου (νοικιασμένου) σερβερ, για να τρέξει ένα τουριστικό πακέτο μέσω remote deskotp από το pc. To θέμα είναι ότι τώρα που μου έφεραν τον φορολογικό μηχανισμό, θέλουν να συνδεθεί μέσω Vpn στην ίδια ip του σερβερ που τρέχει το πρόγραμμα. Πώς μπορώ να το κάνω με δεδομένο, ότι ο μηχανισμός συνδέεται μέσω ethernet και αν τον βάλω καρφοτό στο ρουτερ (δεν θα τον βλέπει ο σερβερ) επειδή έχω χρησιμοποιήσει software λύση στο θέμα του VPΝ; Ευχαριστώ...
 3. Χαίρεται, δουλεύω σε μια εταιρία που είναι παράρτημα μιας άλλης από το Βέλγιο. Αυτή την περίοδο παλεύουμε να στήσουμε το δίκτυο. Θα νοικιαστεί σερβερ στο εξωτερικό και εμείς, αφού έχουμε στήσει εδώ καμιά 10ριά τερμιναλς, θέλουμε να συνδεθούμε μέσω VPN με το Βέλγιο για να τρέξουμε ένα πρόγραμμα για την δουλειά που τρέχει μια db. Δεν έχω ξαναστήσει ποτέ VPN και θα ήθελα μια βοήθεια από όποιον μπορεί. Ευχαριστώ!
 4. θενκς παίδες!!! Όντως τι καφρίλα αυτή απο μερία του πλαισίου! τλμος!!
 5. Χαίρεται, πρόσφατα αγόρασα τον Turbo-X Atlas F4700 και μέρες τώρα προσπαθω να βρω τι φταίει. Έχει 2 σκληρους κ εμφανίζει μόνο τον ένα. Δείτε και παρακάτω: Καμία ιδέα;;; Γιατί μιλάμε για 1ΤΒ... Ευχαριστώ!!
 6. SoS επίσης!! Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μεταφρασμένο το paper: The Xerox "Star" - A retrospective http://www.digibarn.com/friends/curbow/star/retrospect/index.html Ευχαριστώ!
 7. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μεταφρασμένο το κείμενο του Βάνεβαρ Μπους (Vanevar Bush) "As we may think"? Θα ήταν μεγάλη βοήθεια να το βρω στα Ελληνικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.