Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

aravager

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  97
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

42 Excellent

Σχετικά με aravager

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Noobish question: είναι εφικτό να ανασύρεις στοιχεία από κατεστραμμενο ssd όπως συμβαίνει με τους hdd?
 2. Είπα εγώ για μαϊμού? Καταλαβαίνεις ότι απαντάς σοβαρά σε post με "περιπεκτική" διάθεση έτσι?
 3. Το είχε πει αλλά δεν τον ακούγατε Ευρωπαίοι.... Θα έχετε Apple και θα είναι σαν να μην έχετε.... 🍏😋
 4. Λέει το άρθρο κάπου: ....το διλλημα amd ή Intel..... Το ποιό??? 😋
 5. Κινητό έχω μια rx 570 μπορώ να βρω στα 130? 😋
 6. Πάλι θέλει να μας αρμέξει η blizzard.
 7. Θες να μου πεις ότι δεν θα το πάρει ο ελληναρας και μετά θα κάνει αναπαντητη να τον πάρουν τηλέφωνο γιατί δεν θα έχει κάρτα.....
 8. Μπορώ να καταλάβω (μέχρι ενός σημείου πάντα) τον φανατισμό intell vs AMD και GeForce vs ATI (AMD). Δε μπορω να διανοηθώ πως κάποιος περιμένει την κάθε Apple να του βγάλει ένα κινητό και να στηθεί από τις 3 τα ξημερώματα έξω από το εκάστοτε μαγαζί να το αγοράσει. There is no hope, μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
 9. @ Donalhioy χα χα χα χα ναι! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, λογικά θα περιμένω κανά μήνα και θα προτιμήσω τη σίγουρη λύση samsung evo.
 10. @ d_gkal αν πάρω από Ελλάδα μόνο samsung evo 128g 79ευρώ με μεταφορικά minimum τιμή. Βρήκα και αυτόν http://www.aliexpress.com/store/product/Netac-120GB-SSD-SATA-III-2-5-Solid-State-Drive-MLC-Flash-Storage-N5S/322491_32247770809.html με 200.000.000 ώρες και 5 χρόνια εγγύηση (τώρα αν λένε αλήθεια οι κινέζοι δεν ξέρω).
 11. Βρήκα αυτόν στο aliexpress http://www.aliexpress.com/store/product/Reliable-Performance-2-5-SATA3-128GB-SSD-SMI-Controller-MLC-Flash-Chip-Solid-State-SSD-Hard/112397_32260787592.html Συγκρινόμενος με τον αντίστοιχο samsung evo έχει +500.000 ώρες ΜΤΒF παραπλήσια χαρακτηριστικά και είναι 20 ευρώ φθηνότερος.... 'Εχει προβεί κανένας σε αντίστοιχη αγορά να μας πεί μια γνώμη? Ψήνομαι να πάρω το ρίσκο....
 12. brb να δω τι θα γινει..... Δεν το πιστεύω οτι έφταιγε αυτό.... δουλεύει χωρίς την επέκταση.... το θέμα έιναι οτι κάθε φορά πρέπει να τραβάω το κουτί για να τον συνδέω. Να υποθέσω οτι εχω πτώση τάσης στο καλώδιο και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά ο σκληρός?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.