Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

DANORFIAS

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  7
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με DANORFIAS

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

293 προβολές προφίλ
 1. DANORFIAS

  Vis a vis

  Μια βοήθεια παιδιά. Έχω κατεβάσει τον πρώτο κυκλο αλλά υποτίτλους έχω βρει μέχρι και το 8 επεισοδιο Ξέρει κάποιος που θα βρω τους υπόλοιπους?
 2. Παιδιά μόλις έκανα μια βλακια.Κατα την μεταφορά από Τράπεζα Πειραιώς στην Revolut έγραψα κατά λάθος στο όνομά δικαιούχου αντί για Revolut LTD το δικό μου.Τι γίνετε τώρα?????
 3. Έχω γράψει π.χ Alexandros και στην τράπεζα φαίνεται ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στα Ελληνικά.Λες αυτό να είναι το πρόβλημα?Αν ναι μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία μου χωρίς να έχω κάποιο θέμα?
 4. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Έστειλα έμβασμα από την τράπεζα Πειραιώς στην revolut,στον οποίο λογαριασμό είμαι συνδικαιούχος και σήμερα πήρα μήνυμα από την revolut ότι η μεταφορά δεν μπορεί να γίνει γιατί ο λογαριασμός δεν είναι στο όνομα μου.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά τα στοιχειά μου τα καταχώρισα με λατινικούς χαρακτήρες. Επίσης διαχειριστής του e banking είναι η γυναίκα μου,λέτε να φταίει αυτό.Σόρρυ για την ζαλούρα αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω την όλη διαδικασία οπότε δεν την γνωρίζω καθόλου.Αν δεν βρεθεί λύση τα χρήματα επιστρέφουν στον λογαριασμό?Υπάρχει τρόπος αν βγάλει r
 5. Καλήμερα παιδιά!! Χθες για πρώτη φορά έκανα μεταφορά από την τράπεζα Πειραιώς (έμβασμα)στην revolut.Σήμερα λοιπόν το πρωί είδα ότι τα χρήματα έφυγαν από την τράπεζα,στην κάρτα όμως δεν εμφανίστηκαν.Αυτό είναι φυσιολογικό?Διάβασα στον οδηγό ότι μπορεί να χρειαστούν 2-4 εργάσιμες ημέρες να φανούν στην κάρτα αλλά δεν κατάλαβα αν ο χρόνος αυτός έχει να κάνει με την τράπεζα η την κάρτα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.