Προς το περιεχόμενο

anasmzak

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  32
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με anasmzak

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 1. Γειά σας !! Μέχρι πριν από μερικούς μήνες, χρησιμοποιώντας το Freemake video converter, μπορούσα να μετατρέψω αρχεία ήχου mp3 (ασχολούμαι με τη μουσική), σε mp4, ενώ το βιντεάκι που προέκυπτε είχε και μια θεματολογία τύπου music animation... Και, πανεύκολα, γινόταν η μεταφόρτωση του mp4, αυτού, στο κανάλι μου στο Youtube... Τώρα, αυτό είναι αδύνατο... Κι ενώ, οι ενδείξεις αναφέρουν : uploading completed, το αποτέλεσμα είναι αυτό : https://www.youtube.com/watch?v=vhcUywlVvig Έχω στείλει ένα μήνυμα στην σελίδα του Freemake video converter, και ίσως να μου απαντήσουν.... Μήπως γνωρίζετε άλλ
 2. Και κάτι, που μου ήρθε, τώρα, όσο αστείο κι αν ακουστεί... Μήπως, απλά, φωτογραφίζοντας τα πλήρη στοιχεία του αντίστοιχου email, με βαρύτητα αποδεικτικού τεκμηρίου, θα μπορούσαμε να είμαστε εντελώς καλυμένοι... ;; Αρκεί, δηλαδή, ένα κινητό, με κάμερα σχετικά υψηλής ευκρίνειας... !!
 3. Ευχαριστώ πάρα πολύ, εννοείται και τον zio 10. το archive τοπικά, τί είναι?? Μήπως θα ήταν πιο ασφαλές από τη μετατροπή σε pdf ??
 4. Γειά σας, Με δεδομένο ότι, η ηλεκτρονική επικοινωνία, αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο σε επίπεδο δικαστικών διεκδικήσεων... Πώς, άραγε, μπορούμε να αποθηκεύσουμε κάποια τέτοια emails ;; Για παράδειγμα, αν κάποιος ιός προσβάλλει το mail μας, και τα ηλεκτρονικά αυτά μνματα δεν έχουν αποθηκευτεί, τότε το πλήγμα θα είναι κάτι παραπάνω από ΣΟΒΑΡΌ.... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !
 5. Σας ευχαριστώ πολύ όλους..!
 6. Να 'σαι καλά! Σ'ευχαριστώ πολύ
 7. Σε υπέρευχαριστώ!! Πράγματι, μπαίνοντας με το Safari, ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!! Γιατί, όμως, να μου κάνει τέτοια "παλαβά" ο Mozilla...?? Μήπως, θα ήταν σκόπιμο, να κάνω κάποια αναβάθμιση ή άλλο στο Mozilla μου...??
 8. Γειά σας! Εδώ και δύο μέρες, μπαίνοντας στη σελίδα μου στο Fb, αρχίζουν τα "κουφά"... Παγώνει η σελίδα, τόσο του Fb, όσο και όλες οι υπόλοιπες που είχα προηγουμένως ανοίξει, και ακούω τον υπολογιστή να ζορίζεται... Του έκανα μια πλήρη σάρωση, διέγραψα και τα cookies, αλλά τίποτα... Ενώ, όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά, μόλις μπώ στο Fb, αρχίζουν τα προβλήματα... Μήπως έχετε καμμια ιδέα, για το τί θα μπορούσα να κάνω...? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
 9. Αυτός είσαι!! -εννοείται, καλοπροαίρετος ο "ενικός"... Να πώ κάτι όμως...? Η καταρτισμένη και υπογεγραμμένη (και από τις δυο πλευρές) Σύμβαση Έργου, δεν αποτελεί το καλύτερο Τεκμήριο "Εξαρτημένης Εργασίας"...?? Παρόλα αυτά, ποιές άλλες χαρακτηριστικές Διατυπώσεις, στο Πλαίσιο μιας Σύμβασης Έργου, για παροχή υπηρεσιών με "μπλοκάκι", είναι αυτές που "κάνουν τη διαφορά"......?!! :huh:
 10. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας! Να ρωτήσω κάτι...? Υπάρχει περίπτωση, ο Εργοδότης, όχι απλά να "παρακρατήσει" το προς απόδοση στην Εφορία, ποσό, αλλά να το "παρα(πολύ)κρατήσει", χωρίς να το καταβάλλει με τον προβλεπόμενο τρόπο...?? Πώς μπορεί ο υπάλληλος, να ελέγχει αυτό το ενδεχόμενο...? Γειά σας! Ως προς το "Ωράριο", τηρείται, σήμερα, το όποιο συμφωνηθέν Ωράριο...?? Γιατί θα ήταν σκόπιμο (= προφυλάσσει από "κακοτοπιές"...), η έστω και τυπική αναγραφή "Ωραρίου" και "Τόπου Εργασίας"...??
 11. Καταρχάς, μια μεγάλη καλημέρα σε όλους!! Επιβάλλεται, νομίζω, να "ψειρίσουμε" το ζήτημα "Μισθωτός με μπλοκάκι", αφού, ο "Μισθωτός" που κάποτε γνωρίζαμε, τείνει να μετατραπεί σε "Μουσειακό είδος"...... :unsure: Κάποια σημεία, που δεν πολυ-καταλαβαίνω, και θα ήθελα, νομίζω χρήσιμο θα ήταν για όλους μας τους "μπλοκάκηδες", να τα διευκρινίσουμε κάπως παραπάνω... Καταρχάς, 1) Το "Τέλος Επιτηδεύματος", αν δεν κάνω λάθος, δεν υφίσταται για τα τρία πρώτα (ή τα πέντε πρώτα...?) χρόνια από την Ημερομηνία Έναρξης Ελευθερου Επαγγέλματος (= Έναρξη στην Εφορία). 2) Η Εφορία, νομίζω
 12. Να 'σαι καλά φίλε μου! Α!! Είδα το ψευδώνυμό σου, allenatore...! Hai da fare con Italia parte...?? -συμπάθαμε, αν το "λεξιλόγιο" είναι ιταλικό, αλλά η σύνταξη εντελώς "ελληνική"...!!
 13. Γειά χαρά! Όσο κι αν ακούγεται «κάπως», παρόλα αυτά, είμαστε ευρηματικός λαός, και οι πρωτότυπες ιδέες, όταν έχουν Δυναμική Εμπορικής Εκμετάλευσης, πρέπει να κατοχυρώνονται. Έχει χρειαστεί να σας απασχολήσει ποτέ αυτό…? Σε ποιές Υπηρεσίες απευθυνθήκατε…? Το «προσχέδιο» που υποβάλατε ήταν πλήρες ή χρειάστηκε να το επανακαταρτίσετε σε ειδική Φόρμα της αντίστοιχης Υπηρεσίας…? Κάθε πληροφορία και εμπειρία σας, σίγουρα χρησιμότατες!
 14. Γειά χαρά! θα 'θελα να ρωτήσω : Έχετε παρακολουθήσει, μέσω internet, μαθήματα κάποιας Ξένης Γλώσσας?? Έχετε σχετική προσωπική εμπειρία ή εμπειρία κάποιου φίλου σας?? Υπάρχουν πράγματι, πάρα πολλά sites στον Τομέα αυτό, που το καθένα έχει τον τρόπο του, στο να σε πείσει για να το δοκιμάσεις... Όποια εμπειρία και συμβουλή σας, totally welcome...!
 15. Να 'σαι καλά! Αν και, το Corel, θα είναι λιγάκι πολύπλοκο... Btw, ένας φίλος, μου έδωσε μια πολύ άμεση -και απίστευτα smart idea!! Δοκίμασε να γράψεις στο Google : clipart text bubble ;) Να 'ναι καλά το παλικάρι!!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.