Προς το περιεχόμενο

charavge

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  16
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με charavge

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ούτε επαναφορά συστήματος βοήθησε... Μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία... Πάω για αλλά... Ευχαριστώ!
 2. charavge

  Tablet ή Laptop για Windows? (Budget)

  Έχω στο μαγαζί παραγγελιοληψία και τρέχει σε ένα πολύ καλό σταθερό σύστημα που έχω σαν σερβερ (το οποίο παραείναι καλό μόνο για αυτή τη χρήση καθώς το πρόγραμμα δεν είναι απαιτητικό). Anyway, επειδή θέλω να μπορώ να κάνω κάποια πράγματα και τον έχω φυλαγμένο σε μέρος που να μην πιάνει χώρο χρειάζομαι ένα laptop ή tablet με Windows για να έχω μία μικροδιαχείριση του προγράμματος και να περνάω πόντους πελατών (γίνεται εύκολα και χωρίς σκάνερ). Αρχικά σκέφτηκα να πάρω ένα απλό tablet και να κάνω απομακρυσμένη διαχείριση, αλλά αυτό καθυστερεί, οπότε είπα να πάρω ένα για αυτή τη δουλειά.
 3. Το δοκίμασα και αυτό... Όταν το κλείνω για να μην καταναλώνεται η μπαταρία ή να μην πατιέται κάποιο κουμπί, κάποιες φορές δεν απενεργοποιείται το Wi-Fi, ενώ άλλες πάλι πρέπει να το κλείσω και να το ξανα-ανοίξω. Παλιότερα μόλις το ενεργοποιούσα έπαιζε κατευθείαν. Μένει η εργοστασιακή επαναφορά που δεν έχω προλάβει να κάνω, μήπως και παίξει εκεί...
 4. Καλησπέρα, δεν έχω εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα γενικά. Ήταν για συγκεκριμένη χρήση - παραγγελιοληψία σε καφέ. Το μόνο που είχε ήταν το πρόγραμμα της παραγγελιοληψίας.
 5. Μίλησα με την Lenovo και μου είπαν να κάνω τα updates... Τα έκανα όλα αλλά τίποτα. Από τις επιλογές μπαταρίας ξεκίνησα. Έχει υποχρεωτική επιλογή standby, αλλά όπως ανέφερα έχω επιλέξει "Πάντα ενεργοποιημένο" ακόμα και σε κατάσταση standby. Αύριο θα επιχειρήσω να κάνω επαναφορά μήπως αλλάξει τίποτα και θα επιστρέψω.
 6. Είναι επιλεγμένο στο "Πάντα" για αυτό μου κάνει εντύπωση... Δε μπορώ να βρω τι φταίει. Παίζει να είναι κάτι άλλο;
 7. Καλησπέρα, Έχω 2 LenovoTab7 και έχω το εξής πρόβλημα: όταν απενεργοποιω την οθόνη μάλλον μπαίνει σε κατάσταση αδράνειας και κλείνει το Wi Fi. Κατέβασα το πρόγραμμα Keep Alive αλλά τίποτα. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση; Ελεγξα μήπως φταίει το δίκτυο αλλά όλα ΟΚ με άλλο tablet και με κινητό. Ευχαριστώ.
 8. Την προπληρωμένη τη φόρτωσα πριν τα CC, αλλά δεν έχει γίνει δεκτή σε κανένα site μέχρι τώρα, μόνο σε banggood. Aliexpress, ebay κλπ έφαγα άκυρο... Αν ίσχυε ότι τα λεφτά είναι έξω, δε θα είχα πρόβλημα, σωστά; Κάτι δηλαδή σα να έχω λεφτά σε Paypal.
 9. Αγόρασα χθες από Banggood και πέρασε χωρίς πρόβλημα, ενώ από Aliexpress και Ebay τρώω άκυρο. Βέβαια κάτι που έκανε 12 ευρώ το πλήρωσα 30!!!! Αλλά επείγομαι και δε μπορώ να καθυστερώ άλλο. Πώς έγινε και πέρασε όμως το ένα και τα άλλα δεν περνάνε; (Αγορά με προπληρωμένη Eurobank.)
 10. Να ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύτηκα... Αν αγοράσω LG κινητό από ΣΚρουτζ θα πρέπει να σταλεί Αρβάτο αν έχει πρόβλημα; Εξαρτάται από την εταιρεία, από πού το αγόρασα, ή αν είναι εισαγωγής το τηλέφωνο (δεν ξέρω αν φαίνεται με κάποιο τρόπο); Ετοιμαζόμουν να αγοράσω από Kaiser η οποία λέει Arvato σαν σέρβις και έτσι σταμάτησα τη διαδικασία. Είδα σε άλλη σελίδα ότι λέει 2 χρόνια εγγύηση σε εξουσιοδοτημένο σέρβις LG. Εννοεί την ίδια την εταιρεία ή καμια αρβάτο; Ευχαριστώ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.