Προς το περιεχόμενο

MikeAr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  30
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με MikeAr

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 1. Το γεγονός αυτό και μόνο, θα έπρεπε να σε προβληματίζει! Πως μια επιχείρηση κανει μια τετοια επένδυση χωρίς να ξέρει αν θα μπορεί να ελέγξει την αγορά. Πολύ απλά την κάνει γιατί ελέγχει την αγορά απόλυτα, αφού έχει καταχραστεί το δημόσιο δίκτυο και το έχει κάνει ιδιωτικό μαζί με την ιδιωτικοποίησή του. Αυτό κ μόνο συνεπάγεται ότι ο ανταγωνισμός για κάθε εναλλακτικό πάροχο είναι χαμένος, ο ΟΤΕ πάντα κερδισμένος και οι χρήστες δυσαρεστημένοι.
 2. Ας μην γελιόμαστε..Η Ελλάδα καταρέει και με βάση τα στοιχεία της ΕΕΤΤ, ο ρυθμός διείσδυσης των ευρυζωνικών συνδέσεων στην χώρα μας μειώνεται συνέχεια.. Ποιος πάροχος θα ξεκινούσε μια τετοια επένδυση, βλέπωντας κάτι τέτοιο... Και κακά τα ψέματα..γενικά σε αυτή την χώρα είμαστε πολύ πίσω στο θέμα ευρυζωνικότητα και ευρυζωνικές υπηρεσίες..Ένας πάροχος δν πρόκειται να αναβαθμίσει το δίκτυό του, για να μπορούμε εμείς να κατεβάζουμε torrents πιο γρήγορα. Επιπλέον, καλό θα ήταν να καταλάβουμε ότι πλέον δεν έχουμε δημόσιο δίκτυο.. Το δίκτυο είναι του ΟΤΕ..απο εκει και πέρα όλα είναι ξεκάθαρα..δν μπορε
 3. MikeAr

  Internet Cafe Ερωτησης!

  Συμφωνώ με τον φίλο agent_smith και θέλω να προσθέσω ότι πέρα από όλα αυτά, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι και το κόστος για να διαμορφώσεις τον χώρο σου και για να δώσεις στους πελάτες σου μια άνετη θέση και ένα ευχάριστο gaming, θα πρέπει να διαθέσεις και ένα αξιόλογο ποσό, στην εργονομία του χώρου, σε σωστές καρέκλες και σωστά πληκτρολόγια και ποντίκια. Συμφωνώ με την γενική σου ιδέα, γιατί βλέπω αντίστοιχα internet cafe σε επαρχία και δουλεύουν σαν τρελά. Γενικά όμως πρέπει να τα προσέξεις όλα και όχι μόνο τα μηχανάκια που θα στήσεις, γιατί μπορεί να έχεις υπερ-υπολογιστές, αλλά αν οι π
 4. MikeAr

  βυσμα τροφοδοσιας

  Είναι και αυτός ένας λόγος, αλλά το θέμα είναι κυρίως κατασκευαστικό. Μέσα στην υποδοχή που βάζεις το βύσμα υπάρχει ένα μεταλλικό ελασματάκι, το οποίο ακουμπάει το βύσμα από την έξω πλευρά του. Πρακτικά λοιπόν, το βύσμα δεν μπορεί να είναι απόλυτα σταθερό.
 5. MikeAr

  βυσμα τροφοδοσιας

  Συμβαίνει σχεδόν σε όλα. Μην σε αγχώνει, όλα έχουν κάποιο περιθώριο και κουνιούνται πάνω κάτω, δεξιά αριστερά.
 6. Μέσα στο bios πάλι πρέπει να υπάρχει μια επιλογή, που λέγεται "quiet boot". Ενεργοποίησε την επιλογή αυτή και δν θα την βλέπεις την οθόνη αυτή. Πληροφοριακά, η οθόνη αυτή δν σημαίνει ότι το σύστημά σου έχει κάποιο πρόβλημα.
 7. Τον λόγο που μπορεί να άλλαξε η ρύθμιση αυτή στο bios δεν τον ξέρω και δεν μου έχει τύχει ποτέ. Εκτός και αν για κάποιον άλλο λόγο το bios δεν κρατάει τις ρυθμίσεις του. Αν μπεις δλδ στο bios η ώρα, η ημ/νια είναι οκ?
 8. Γιατί την στιγμή που μπουτάρει το μηχάνημά σου, "δεν το ξέρει ακόμα ότι δεν έχει cd μέσα". Μόλις το διαπιστώσει πάει στην δεύτερει επιλογή, που προφανώς είναι ο δίσκος σου και τότε προχωράει.
 9. Μπές στο bios και δες το boot priority. Ο δίσκος με το λειτουργικό σου πρέπει να είναι στην επιλογή 1st boot.... Αν δεν είναι βάλτον, βάλε και σαν 2nd boot το cr/dvd-rom σου,σώσε τις αλλαγές και ξαναδές. Με πρόλαβε ο stm00192.
 10. MikeAr

  Επανεκκινηση pc

  Στην δική μου περίπτωση, είχε χρειαστεί να βγάλω όλο το front panel και να διορθώσω κάτι στην βάση του, που είχε σπάσει και στην οθσία ήταν και η αιτία που ακουμπούσε στο κουτί και μου δημιουργούσε βραχυκυκλωμα. Δεν θέλω να σε επιρεάσω όμως και να αρχίσει να κάνεις βίδες το κουτί σου. Για αρχή, εφόσον λές ότι σου έχουν πέσει νερά, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις κάποιο "ειδικό" καθαριστικό επαφών. Αν το δοκιμάσεις, πάντα χωρίς ρεύμα και το μηχάνημά σου εκτός λειτουργίας.
 11. MikeAr

  Επανεκκινηση pc

  Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο trivium. Είχα κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα και ήταν από βραχυκύκλωμα που γινόταν με το κουτί.
 12. Φίλε Metalmike το πρόβλημα που έχεις είναι πολύ πιθανό να είναι από τις μνήμες σου. Δές λίγο το vendor list http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5NE_SLI/#MSL και ψάξε να δεις αν οι μνήμες που έχεις πάρει είναι συμβατές με την μητρική σου. Από όσο είδα στην λίστα δεν υποστηρίζεται κανένα μοντέλο με 2GB μέγεθος σε κάθε Dimm, παρά μόνο ένα. Όπότε αν λές ότι βγάζωντας τις μνήμες όλα μπιπάρουν κανονικά, προφανώς το πρόβλημά σου είναι εκεί. Επίσης δες λίγο και τα bios updates γιατί κάποια από αυτά έχουν να κάνουν με την συμβατότητα.
 13. Φίλε SaKSoo, υπάρχει περίπτωση να φταίνε και οι μνήμες σου. Δώσε μερικά στοιχεία ακόμα. Όπως για παράδειγμα το μοντέλο της μητρικής σου, τι μνήμες φοράς..Τα περισσότερα τέτοιου είδους προβλήματα οφείλονται σε μνήμες και σε ασυμβατότητες με το bios. Αν θες αφαίρεσε τελείως τις μνήμες σου από την μητρική και ξεκίνησέ τον. Αν η μητρική σου μπιπάρει κανονικα, που είναι και το λογικά, κατά πάσα πιθανότητα είναι οκ. Οπότε μετά κοιτάς αν υπάρχει κάποιο bios update για την μητρική σου και φυσικά αν οι μνήμες σου είναι συμβατές σύμφωνα πάντα με τον κατασκευαστή (Vendor list). Ακόμα, δν υπάρχει λόγο
 14. Είμαι νέος στο φορουμ και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους! Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις όλων σας για το θέμα αυτό και απλά θα ήθελα να προσθέσω έναν ακόμα λόγο για τον οποίο δεν υπάρχουν και πολλοί ιοί για λίνουξ.Μέχρι τώρα οι περισσότεροι ιοί πατάνε πάνω σε κομμάτια της registry.Θυμηθείτε πόσες φορές διαγράφουμε έναν ιό και αυτός ξαναγεννιέται με μία γεννήτρια(generator) σε κάποια τυχαία διεύθυνση της register.Αντιθέτως στα λίνουξ δεν υπάρχει registry.Είναι απόλυτα ιεραρχική η δομή τους και επιπλέον οποιαδήποτε ενέργεια σε λίνουξ μεταφράζεται σε 200 και μόνο εντολές πυρήνα, ενώ στα της μικροσ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.