Προς το περιεχόμενο

vasharal

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  14
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ vasharal

 • Κατάταξη
  Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Γυναίκα
 1. Καλήσπέρα. έΧω συνδέσει στην τηλεόραση μου έναν πύργο υπολογιστή μέσω hdmi. Ενώ λειτουργούν τα πάντα όταν ανοίγω το facebook αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη. Το πρόβλημα είναι πιο έντονο όταν εμφανίζεται στον τοίχο κάποιο βίντεο. Ο πύργος είναι Asus (καινούριος) και η τηλεόραση philips. Εχει κανείς ιδέα γιατι συμβαίνει αυτό μόνο στο συγκεκριμένο site?
 2. vasharal

  flash 8 και dreamweaver

  Μμμ μάλιστα. Όχι ότι πολυκατάλαβα άλλα φαντάζομαι είναι ολόκληρη ιστορία να μου το εξηγήσεις εκτενέστερα. Θα το ψάξω κάποια στιγμη. Πές μου μόνο αν μπορείς για το index, θα είναι απλά ένα κενό άρχειο html που θα υπάρχει εκεί και δεν θα το εμφανίζω πουθενά?
 3. vasharal

  flash 8 και dreamweaver

  Είναι η πρώτη φορα που σχεδιάζω ένα site και ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Είναι απαραίτητο σε κάθε φάκελο να υπάρχει ένα αρχείο index??? Έτσι όπως το έχω σχεδιάσει ο φάκελος menu περιέχει μέσα τους πέντε βασικούς φακέλους που αποτελούν τις πέντε ένότητες που υπάρχουν στο μενου στην κορυφη της σελίδας. (το μουσείο,δροσίνης,συλλογές, σύλλογος, έπικοινωνια). Ο κέθε φάκελος απο αυτούς έχει το δικό του index. Αν φτιάξω ένα index για τον φακελο menu τι περιεχόμενο να βάλω? Δεν έχω κάποιο link να μου εφανίζει το menu/index.html. Είναι απλά το menu που εμφανίζεται στην κορυφη του template (επομένως σε όλες τις σελίδες ) και από κει επιλέγω .../menu/to_mouseio/index.html, .../menu/drosinis/index.html κλπ... Μου δημιουργεί προβλημα αυτό??
 4. vasharal

  flash 8 και dreamweaver

  Συγνώμη άλλα δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Τι να διορθώσω?? Anyway... Μου αρκεί που δουλεύει όταν το ανεβάζω. Ευχαριστώ
 5. vasharal

  flash 8 και dreamweaver

  Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου. Εβαλα άπο την αρχή όλο το πακέτο της Macromedia (Dreamweaver 8, Flash 8, Fireworks 8) και δεν το έψαξα παραπάνω γιατί με πιέζει ο χρόνος να φτιάξω ένα site μιας και είναι η πτυχιάκή μου. Εχω 3 μήνες που άσχολούμαι και μόλις μιά εβδομάδα που έπιασα το flash. Τώρα κάνω τα πρώτα μου φλασάκια (πειραματίζομαι), να "στολίσω" λίγο τις σελίδες μου. Ακόμη δεν μπήκα στα "σκληρα" ( ActionScript ). Θέλω πολύ δουλειά ακόμη. Πάντως θα σε θυμηθώ αν αποφασίσω να ασχοληθώ με το αντικείμενο. Όσο για το φλασάκι όταν ανέβασα τη σελίδα, σε ένα δωρεάν σέρβερ που ανέβασα το site (για να μπορει να βλέπει ο καθηγητης την πρόοδο) , δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω με πιο τρόπο μπορω να ανεβάσω κάπου το αρχείο μόνο του άλλα πάρε αν θές το link της σελίδας. Και κατεβασέ το από κει. http://testvicky.net16.net/menu/Sylogos_drosini/drastoriotites.html Δεν είναι το τελικό φλασάκι. Είπαμε πειράματα κάνω. Ακόμη είμαι στα μαθήματα. Με τον local server όμως τοπικά ακόμη τίποτα... Λογικά δεν θα έπρεπε να δουλεύει? Δηλαδη τώρα θα πρέπει να το ανεβάζω κάθε φορά που βάζω ένα link για να τσεκάρω αν δουλευει? Και πάλι ευχαριστώ. Χρόνια πολλα. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου. Εβαλα άπο την αρχή όλο το πακέτο της Macromedia (Dreamweaver 8, Flash 8, Fireworks 8) και δεν το έψαξα παραπάνω γιατί με πιέζει ο χρόνος να φτιάξω ένα site μιας και είναι η πτυχιάκή μου. Εχω 3 μήνες που άσχολούμαι και μόλις μιά εβδομάδα που έπιασα το flash. Τώρα κάνω τα πρώτα μου φλασάκια (πειραματίζομαι), να "στολίσω" λίγο τις σελίδες μου. Ακόμη δεν μπήκα στα "σκληρα" ( ActionScript ). Θέλω πολύ δουλειά ακόμη. Πάντως θα σε θυμηθώ αν αποφασίσω να ασχοληθώ με το αντικείμενο. Όσο για το φλασάκι όταν ανέβασα τη σελίδα, σε ένα δωρεάν σέρβερ που ανέβασα το site (για να μπορει να βλέπει ο καθηγητης την πρόοδο) , δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω με πιο τρόπο μπορω να ανεβάσω κάπου το αρχείο μόνο του άλλα πάρε αν θές το link της σελίδας. Και κατεβασέ το από κει. http://testvicky.net...toriotites.html Δεν είναι το τελικό φλασάκι. Είπαμε πειράματα κάνω. Ακόμη είμαι στα μαθήματα. Με τον local server όμως τοπικά ακόμη τίποτα... Λογικά δεν θα έπρεπε να δουλεύει? Δηλαδη τώρα θα πρέπει να το ανεβάζω κάθε φορά που βάζω ένα link για να τσεκάρω αν δουλευει? Και πάλι ευχαριστώ. Χρόνια πολλα. Παράθεση Πολλαπλή Παράθ. Επεξεργασία
 6. vasharal

  flash 8 και dreamweaver

  Καλησπέρα, μόλις ξεκίνησα να μαθαίνω το flash 8 της macromedia. Έφτιαξα ένα φλάσάκι που έχει δύο link και ένω παίζουν κανονικά όταν το δοκιμάζω στον υπολογιστή, μόλις βάζω το φλασάκι στο deamweaver και δοκιμάζω στον brawser δεν δουλευουν καθόλου τα link. To φλασάκι όμως παιζει κανονικά. Γινεται το ποντικι χεράκι άλλα πατάω και δεν... κάμια ιδέα τι μπορει να φταίει????
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.