Προς το περιεχόμενο

nikoltoulipa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  38
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με nikoltoulipa

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 03/03/1981

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 1. Ωραίαααα αυτό μοιάζει με την αναζήτηση των XP!!! Αλλά παιδιά δεν μπορεί, κάποιος τρόπος θα υπάρχει, μέσα από την αναζήτηση που έχει το ίδιο το Λειτουργικό, υπάρχει κάποιος που να ξέρει, χωρίς να εγκαταστήσω άλλο πρόγραμμα!!!
 2. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται η αναζήτηση αρχείων και φακέλων στα Windows 7 με τον ίδιο τρόπο όπως στα XP. Εννοώ π.χ. αν μπορώ να γράψω *.doc και να μου εμφανίσει μόνο αρχεία του Word. Να γράψω w* και να μου εμφανίσει αρχεία και φακέλους που το όνομά τους και μόνο αυτό ξεκινάει με το w Να γράψω ?????.txt και να μου εμφανίσει αρχεία txt με 5 γράμματα στο όνομά τους. Έχω την εντύπωση ότι η αναζήτηση στα windows 7 είναι πιο ανεπτυγμένη σε σχέση με τα XP αλλά έτσι μου βγάζει επιπλέον αποτελέσματα, μάλλον ψάχνει όχι μόνο στο όνομα αλλά και στα περιεχόμενα και στις ιδιότητες των αρχείων, τι μπορ
 3. nikoltoulipa

  Βιβλίο ECDL

  Καλησπέρα, παιδιά, δεν ξέρω αν το θέμα μου είναι On topic ή όχι, αλλά ενδιαφέρομαι για κάποιο βιβλίο που να έχει την ύλη για το ECDL Expert με OFFICE 2007. Έχει κάποιος κάτι να μου προτείνει? Ευχαριστώ!!!
 4. Karmen σε ευχαριστώ πάρα πολύ, για όλη τη βοήθεια. Θα την βρώ την άκρη και όταν γίνει, θα ενημερώσω το forum. Ευχαριστώ και καλό βράδυ!
 5. Το έχω καιρό, αλλά επειδή το σκέφτικα και αυτό απενεργοποίησα κάτι Ασπίδες Αλληλογραφίας και Web που είχε, μάταια όμως
 6. Το Avast!! Anyway, παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές, δεν θα σκάσω κιόλας θα μπαίνω Yahoo και θα βλέπω απο κει!!!
 7. ΟΚ antonl sorry για την παρατήρηση τοτε Karmen επειδή μου αναφέρεις το .gr που είχαμε διαφορά, να σε πληροφορίσω πως είτε .com είτε .gr έχεις κανονικά τα mail έρχονται, μπορείς να κάνεις μια δοκιμή στο δικό σου και θα το δείς!! Μόνο σε μένα δεν έρχονται!!! Σου στέλνω πάντως τις φώτο και βλέπουμε:
 8. Karmen το έχω κάνει χίλιες φορές, το ξαναέκανα τώρα για χίλιες και μία φορές αλλά πάπαλα Βρε παιδιά να σας πώ οτι πρίν βάλω Office 2007 είχα εγκατεστημένα Office 2003 και μετά εγκατέστησα το Office 2007 χωρίς να χάσω το 2003, δηλ. έχω στο pc και τις 2 εκδόσεις Office, και έτσι το Outlook που χρησιμοποιώ είναι το 2007 αφου η τελευταία εγκατάσταση είχε σαν αποτέλεσμα να αντικαταστήσει το παλιό Outlook 2003 με το νέο 2007. Δηλ. τα υπόλοιπα προγράμματα του Office είναι και οι δύο εκδόσεις, μόνο το Outlook έχω την έκδοση 2007. Μήπως έγινε κανένα μπλέξιμο απο εκεί?
 9. Antonl αν παρατηρούσες τη κουβέντα θα καταλάβαινες οτι έχω ήδη mail στο Yahoo και απλώς θέλω να έρχονται και στο Outlook
 10. Τους διακομιστές τους άλλαξα και έχω αυτούς που μου γράφεις Karmen. Αυτό το Yahoo!Asia που ανέφερε ο antonl είναι απο την ιστοσελίδα της Yahoo!
 11. Παιδιά και το .gr που έβαλα πάλι τίποτα, που να βάλω το Yahoo!Asia, απο την ιστοσελίδα της Yahoo είναι αυτό??
 12. Τι είναι το Teamviewer πρόγραμμα για λήψη- αποστολή μηνυμάτων??? Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει, δοκίμασα να ορίσω ως λογαριασμό έναν άλλον που έχω στο gmail αλλά και πάλι τα ίδια, κάτι έχει συμβεί στο Outlook! Απο το Yahoo μπαίνω κανονικά!
 13. Δεν νομίζω, τον λογαριασμό τον έχω πολλά χρόνια! Θα δοκιμάσω απο κανέναν άλλον υπολογιστή, κανενός φίλου, να δώ άν βάλω τις ίδιες ρυθμίσεις Outlook θα έρθουν τα μηνύματα! Φοβάμαι, έπειδή χρησημοποιώ ασύρματο Internet, μήπως μπήκε κανείς και μου κλείδωσε το mail μου!
 14. Τι εννοείς dewn735??? Πριν μια εβδομαδα, δεν πληρωνα τίποτα και τα μηνύματα έρχονταν κανονικά!!!\ Τώρα τ' αλλάξανε
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.