Προς το περιεχόμενο

Vista32

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  72
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Vista32

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

995 προβολές προφίλ
 1. Vista32

  Επαφές σε Xiaomi 8

  Δες εδώ κι εδώ . Ούτε σε Android One συσκευή μου υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης στη sim (με τη native εφαρμογή). Πάντως, όπως είπαμε και πιο πάνω, είναι ξεπερασμένο μέσο αποθήκευσης, καθώς έχει περιορισμό και στον αριθμό των επαφών και στον αριθμό των χαρακτήρων για κάθε επαφή (ένα μεγάλο ονοματεπώνυμο δεν χωράει ολόκληρο). Βέβαια, μπορεί να έχεις ιδιαίτερο λόγο να τις αποθηκεύσεις εκεί, οπότε δες τα παραπάνω λινκ.
 2. Vista32

  Επαφές σε Xiaomi 8

  Οι κάρτες sim έχουν όριο στη χωρητικότητα επαφών. Γύρω στις 200 με 250 είναι το μέγιστο, ανάλογα τη sim. Οπότε, όρισε να αποθηκεύονται στη συσκευή ή, για μεγαλύτερη ασφάλεια, στο λογαριασμό google της συσκευής.
 3. Δοκίμασε με το Samsung Smart Switch.
 4. Vista32

  Ενεργοποιηση "Uknown sources"

  Λογικά θα έχεις το apk που θέλεις να εγκαταστήσεις κάπου στα Files. Πήγαινε Ρυθμίσεις - Εφαρμογές και ειδοποιήσεις - Files - Σύνθετες - Σύνθετα - Εγκατάσταση αγνώστων εφαρμογών - Να επιτρέπεται. Μετά εγκατάστησε το apk που θέλεις.
 5. Vista32

  Hacked android?

  Πριν της κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, βεβαιώσου οτι θυμάται τον κωδικό του mail που έχει δηλώσει στη συσκευή. Αν δεν είναι σίγουρη, κάνε αφαίρεση του λογαριαμού google από τη συσκευή πριν συνεχίσεις. Επίσης, όταν τελειώσετε με το reset, να προβεί οπωσδήποτε σε αλλαγή του κωδικού του google λογαριασμού της, καθώς το πιο πιθανό "χακάρισμα" (αν όντως έγινε ποτέ και δεν τα φαντάζεται) είναι να εγκατέστησε κάποιος remotely κάποια εφαρμογή παρακολούθησης, απλά γνωρίζοντας το gmail και τον κωδικό της.
 6. Vista32

  Μαζικό sms

  Δες αν στις επαφές έχει δυνατότητα για δημιουργία ομάδας (σε ένα παλιό Galaxy J5 υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Δημιούργησε νέα ομάδα, στην προσθήκη επαφής βάλε επιλογή όλων και αποθήκευσέ την. Μετά στο μήνυμά σου, εκεί που σου ζητάει να εισαγάγεις τον παραλήπτη, εσύ θα επιλέξεις ομάδες αντί για επαφές και συγκεκριμένα την ομάδα που δημιούργησες.
 7. Vista32

  Κινητό τηλέφωνο

  Εντελώς για την ιστορία, υπάρχουν στην αγορά κινητά με πληκτρολόγιο που θα υποστήριζαν τις παραπάνω εφαρμογές και σύνδεση wifi. Πρόκειται για τα μοντέλα MLS Easy TS και MLS Easy Flip με "αρχαία" 'εκδοση Android και ανάλογα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν θα τα έπαιρνα σε καμία περίπτωση. Το βασικό τους μειονέκτημα δεν είναι τόσο η παλιά εκδοση Android και η πιθανή μελλοντική μη υποστήριξή της από εφαρμογές (στην περίπτωσή σου θεωρώ αυτό πιο σημαντικό από τα όποια ανύπαρκτα updates του λειτουργικού), ούτε και οι κακές επιδόσεις που αναμένονται από το αδύναμο hardware, αλλά ο κίνδυνος να πέσεις σε ελαττωματική συσκευή, κυριώς όσον αφορά τη μπαταρία. Τουλάχιστον για το πρώτο μοντέλο έχω αρκετά προσωπικά παραδείγματα, αλλά, αν δεις και τα σχόλια στο Skroutz, θα καταλάβεις ότι δεν έμειναν πολλοί αγοραστές ευχαριστημένοι.
 8. Vista32

  Xiaomi redmi 6 pro

  Δεν έχω/είχα Xiaomi κι επίσης έχω χρόνια να ασχοληθώ με φλασάρισμα κινητών κτλ. Σε ανάλογα προβλήματα που αντιμετώπισα στο παρελθόν, οπού το κινητό ήταν σε διαρκές bootloop / bricked και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα με το hard reset, αναγκαστικά κατέφυγα στο "φλασάρισμα" εκ νέου της εργοστασιακής rom. Δεν είναι ό,τι πιο απλό, αλλά δεν είναι και δύσκολο, εφόσον κάποιος ακολουθήσει ευλαβικά τα βήματα κι έχει επαληθεύσει σε τουλάχιστον τρία βίντεο ή άρθρα ότι η διαδικασία που αναφέρεται είναι ακριβώς ίδια. Επίσης, ιδανικά πρεπει να γίνει με υπολογιστή συνδεδεμένο σε UPS ή σε λάπτοπ με λειτουργική μπαταρία, έτσι ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος να κοπεί το ρεύμα και να σβήσει ο υπολογιστής κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος. Αν δεν βρεθεί άλλη λύση, ψάξτε, χωρίς να βιαστείτε, πώς γίνεται η παραπάνω διαδικασία για τη συσκευή σας. Σας παραθέτω εδώ δύο παραδείγματα με οδηγίες μετά από πολύ γρήγορο ψάξιμο. Ούτε τα διάβασα ούτε τα είδα, επομένως δεν ξέρω αν δουλεύουν. Δείτε τα, διαβάστε τα σχόλια (σημαντικό για τη διαπίστωση της εγκυρότητάς τους) και πράξτε ανάλογα. https://www.youtube.com/watch?v=ZTHCj99UOzs https://miui.blog/redmi-6-pro/fix-redmi-6-pro-bootloop-error-locked-bootloader/ (νομίζω αναφέρεται στην κινεζική rom, οπότε προσοχή). Υ.Γ.1 Εννοείται ότι έτσι χάνετε εντελώς τα αρχεία/δεδομένα της συσκευής. Υ.Γ.2 Ελέγξτε τι παίζει με τον bootloader, αν δηλαδή η διαδικασία που θα ακολουθήσετε γίνεται είτε με κλειδωμένο είτε με ξεκλείδωτο.
 9. Η εφαρμογή peel (smart remote control για συσκευές με IR είναι) το κάνει. Είναι προεγκατεστημένη, αν θυμάμαι καλά. Δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις.
 10. Vista32

  ip camera manage απο android

  Δοκίμασες να την κάνεις reset πριν την αναζητήσεις με την εφαρμογή; Μου είχαν τύχει κάποιες περιπτώσεις που μόνο έτσι δούλεψαν (σαν να είχαν χρησιμοποιηθεί ξανά και είχαν αποθηκευμένες άλλες ρυθμίσεις). Ποια κάμερα είναι και με ποια εφαρμογή την δοκίμασες; Μήπως δεν υποστηρίζει P2P τεχνολογία (αν και δύσκολο το κόβω για μικρή οικιακή κάμερα του σήμερα), πράγμα που σημαίνει ότι, για να την βλέπεις εκτός τοπικού δικτύου, θα πρέπει να παίξεις με port forward κτλ.
 11. Vista32

  ip camera manage απο android

  Θα πρέπει να βρεις τη μάρκα (και το μοντέλο κατά δεύτερον) της κάμερας. Μετά θα την ψάξεις στο google και στο playstore. Αν έχει κάποιο site η εταιρεία, θα προτείνει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή να κατεβάσεις. Αν η κάμερα ήρθε με τη συσκευασία της, συνήθως πάνω στο κουτί ή στις οδηγίες χρήσης αναφέρεται η συμβατή εφαρμογή ή μπορεί να έχει κάποιο QR code να σκανάρεις για να την κατεβάσεις. Αν βρεθεί η εφαρμογή, τότε συνήθως τα πράγματα είναι απλά. Μέσα από το μενού της σε καθοδηγεί βήμα - βήμα για το πώς και τι να κάνεις. Υ.Γ. Στο Playstore θέλει λίγο ψάξιμο κάποιες φορές. Π.χ. αν αναζητήσω Gembird, δεν θα βρω κάποια εφαρμογή για κάμερα με αντίστοιχο όνομα, αλλά θα δω ότι βγάζει τη Yoosee στις πρώτες επιλογές, η οποία είναι συμβατή.
 12. Vista32

  A5 2017 SM A520F

  Για να το επαναφέρεις, δοκίμασε την πρώτη μέθοδο που προτείνεται στα βίντεο. Αν δεν επανέρχεται, τότε αναγκαστικά δοκίμασε τις δεύτερες μεθόδους που προτείνονται, αλλά θα χάσεις τα δεδομένα σου έτσι.
 13. Vista32

  Φόρμες google

  Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό το βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=hrvaqXTThTo
 14. Σύμφωνα με τα παρακάτω λινκ το κινητό σου δεν υποστηρίζει MHL. https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_3_zoom_ze553kl-8509.php http://www.mhltech.org/devices.aspx?tid=1 (Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενημερωμένη η λίστα. )
 15. Vista32

  Nfc απορια

  Μάλιστα η Sony έβγαζε πριν χρόνια ειδικά tags, και μπορούσες να ρυθμίσεις να ανοίγουν στο κινητό σου κάποιες εφαρμογές (όπως οι χάρτες που προανέφερες) ή το wifi/bluetooth κλπ πλησιάζοντάς τα. Χρήσιμο feature, εφόσον το χρησιμοποιούσε κάποιος για να μην του αποσπάται η προσοχή κατά την οδήγηση, και αρκούντως εντυπωσιακό για την εποχή. https://www.public.gr/product/tilefonia/accessories/sony-kit-smart-tags-4pcs/prod3040724pp/ https://www.youtube.com/watch?v=CrKqksv_b58
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.