Προς το περιεχόμενο

cecond

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  111
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με cecond

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλημέρα σας σε αγορά laptop china warehaouse με eu priority line μου απάντησαν με αυτό το μήνυμα. "Dear Banggood customer, We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us. We regret to inform you that the item in Overseas warehouse can't be shipped with the shipping method you chose due to some specific restrictions of the logistics carrier. In order to provide a better service to you, we could help you: -Change: Change the warehouse into HK Warehouse. Regarding the delivery time of shipping methods , you could check it by going
 2. Mήπως υπάρχει άλλο κουπόνι. Μου τα βγάζει expired.
 3. cecond

  Lidl

  Το σκέτο νερό το αγριευει αλλά οχι πολύ. Τοσο ωστε με το τρίψιμο μετά να έχεις ακόμα καλύτερο φινίρισμα. Το βερνίκι νερού δεν ειναι νερό, είναι βερνίκι με βαση νερό αλλά παραμένει βερνίκι. On topic φέρνει βερνίκια και διαφορετικων τύπων.
 4. http://www.gosupermarket.gr/dr-beckmann δοκίμασε αυτο.
 5. cecond

  Αποχώρηση από εργασία

  Άλλο το τι μπορείς, άλλο τι πρέπει να κάνεις. Εγώ θα τους ενημέρωνα, προτιμότερο γραπτά.
 6. Μήπως υπάρχει καμία πρόταση για Αθήνα προς το αεροδρόμιο;
 7. Για το τράπεζι της τηλεόρασης αν δεν ενδιαφερθούν όσοι προηγούνται θα το ήθελα εγώ.
 8. Ενδιαφέρομαι για το τραπέζι τηλεόρασης. Μπορείς να μου πεις διαστάσεις;
 9. cecond

  Lidl

  Σε μένα 2 σέτ που είχα δεν σακούλιασαν μετά από χρόνια, στα πίσω καθίσματα θέλουν μικρά κοψίματα (τρύπες ουσιαστικά) για τα προσκέφαλα και κάποιες για να περάσουν οι ζώνες. Πάλι αν θές μόνο για τα πίσω μήπως με είκοσι μπορείς να βρείς σε κανένα κατάστημα με αξεσουάρ και να στο περάσουν δωρεάν;
 10. cecond

  Lidl

  Μια διάσταση έιναι, ταιριάζουν στα περισσότερα. Αν έχεις αερόσακους, πρέπει να κόψεις με το ψαλίδι για αερόσακους προσκέφαλα κτλ. Μέτρια ποιότητα, αξίζουν για τα χρηματά τους. πάρε τα να τα δοκιμάζεις και αν δεις οτι δεν σου κάνουν επεστρεψέ τα πριν τα τοποθετήσεις.
 11. cecond

  Lidl

  Από προσωπική πείρα, λέω να μην την πάρετε ή να την επιστρέψετε. Ειδικότερα σε προσπάθεια μου να βρώ ανταλλακτικά φίλτρα (είναι πλενόμενα αλλά πλέον δεν καθαρίζουν και μειώθηκε αισθητά η απόδοση της σκούπας) το κόστος τους (αγορά και μεταφορικά) είναι μεγαλύτερο της σκούπας της ίδιας. Μπορείτε να πάρετε ένα τηλέφωνο στο service. Το θεωρώ απαράδεκτο από μέρους τους και ποτέ δεν πήρα ικανοποιητική απάντηση και από τηλεφωνό μου στην γραμμή επικοινωνίας του Lidl. Επίσης η έκπτωση με προιδεάζει για αλλαγή μοντέλου.
 12. cecond

  Ποδήλατο

  Υπαρχουν ετοιμα κιτ σε πολυκαταστημαρα jumbo praktiker και σε ποδηλατάδικα. https://youtu.be/Q2sKMqB9QCg
 13. cecond

  Φόρτωση Visa prepaid από ATM

  https://www.nbg.gr/el/retail/cards/prepaid-cards/prepaidvisa δες στην αναλυτική περιγραφή. Αν δυσκολεύεσαι τηλεφώνησε στην εξυπηρέτηση πελατών.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.