Προς το περιεχόμενο

timos81

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  608
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

162 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με timos81

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.426 προβολές προφίλ
 1. Μάλλον λες για το project Ara από την Google το 2013.
 2. Είπε ότι δεν είναι για μένα το BTC αν έχετε ενδιαφέρων να ψάξετε τι κάνει τα λεφτά του και που τα επενδύει ψάξτε το, δεν είναι κρυφό. Απο τα τελευταία νέα πούλησε μετοχές Apple, Alibaba, Uber που είχε και επένδυσε Schrodinger (SDGR). Άλλος ένας γνωστός σε όλους Warren Buffett σημερινά νέα από Berkshire Hathaway όπως συνήθως παρουσιάζει προς όλους κάθε χρόνο από το 1965 μπορείτε να διαβάσετε εδώ . Η λογική του «να γίνω πλούσιος γρήγορα» μόνο κακό κάνει.
 3. Γιατί γελοία εταιρεία ; Και πως ονομάζεις ένα προϊόν premium αφού γράφεις μετά τόσα άσχημα για το ίδιο προϊόν ; Κάπου πρέπει να υπάρχει και λογική .
 4. Μπράβο για τόσο αναλυτική περιγράφει , όντως το mercury στα λεφτά του είναι πολύ καλό . Θα ήθελα να σε ρωτήσω έχεις κάνει αγορά από το JD η Taobao ; Αν ναι θα μπορούσες να γράψεις διαδικασία θα βοηθούσε . Επίσης εμπιστεύεσαι περισσότερο το acwifi η το donglnows η κάποια άλλη πηγή το ρωτάω γιατί λίγο διαφορετικά τα γράφουν παράδειγμα το Linksys (Belkin) MX5300.
 5. Εκφράζει την άποψη του και καλά κάνει , ότι έκανε και ο Elon στο Twitter, αν και θα δούμε που θα φτάσει. Ότι αφορά το BTC για μένα προσωπικά είναι τεράστιο ρίσκο , θα προτιμούσα να βάλω σε μετοχές όπου υπάρχουν γνωστές εταιρείες που όλοι γνωρίζουμε που μπορεί να έκαναν και 500% σε 1 χρόνο.
 6. Αν και δεν μου χρειάζονται τέτοιες θύρες θα έλεγα ότι λογική κίνηση για να κερδίσει περισσότερο κόσμο σε Pro εκδόσεις και περισσότερα $ . Τα δυνατά σημεία θα είναι τα νέα μοντέλα 14 MacBook Pro & iMac.
 7. Asus>Xiaomi>Huawei είναι σωστά. Ανάλογα για τι δουλειά το χρειάζεσαι. Στο JD όταν ψάχνεις γράφε Asus AX θα βγάλει πολλά μοντέλα, μπορεί να υπάρχει κάποιο σε μεγάλη προσφορά καλύτερο μοντέλο και από το AX3000 στα ίδια λεφτά 729-750¥. Έχει και φίλτρα να επιλέξεις (international distributor, JD Logistics κ.α).
 8. Σωστή παρατήρηση, σχεδόν όλα τα router που είναι εκτός EU αποδίδουν καλύτερα . Παρακάτω επισυνάπτω το κείμενο που είχα ποστάρει πριν, μπορεί να το βρεις ενδιαφέρων. 1. Xiaomi Redmi AX5 (CN) 2. Xiaomi Mi AX1800 (CN) 3. Xiaomi Redmi AX6 (CN) 4. Huawei AX3 Pro (CN) 5. Asus RT-AX56U (EU) 6. Xiaomi Mi AIoT Router AX3600 (CN) 7. Xiaomi Mi AIoT Router AX6000 (CN) 8. TP-Link XDR5430 (CN) (μοιάζει τεχνικά Asus RT-AX82U) 9. Asus TUF Gaming AX3000 (CN) 10. Asus TUF AX3000 Assassin's Creed Edition (CN) 11. Asus RT-AX58U (EU) 12. TP-Link XDR6060 (CN) 13. Asus RT-AX68U (E
 9. Θα σου πρότεινα το Huawei AX3 Pro CN version από εξωτερικό όχι dual core η το Xiaomi AX3600. Για modem router σωστή επιλογή 7530. Βέβαια σε μεγάλα σπίτια και 2οροφα καλύτερη λύση θα ήταν σε ubiquity αλλά μεγάλο κόστος.
 10. Τι επιλογές σου βγάζει ; Όχι δεν είναι modem/router, γενικά δεν κυκλοφορούν modem/router με τελευταίες τεχνολογίες πχ WiFi6 κατά 90-95% είναι σκέτα router .
 11. Να το αλλάξεις θα εκπέμπει καλύτερα
 12. Από tips δες εικόνα παρακάτω αν είναι προεπιλεγμένο το short να το αλλάξεις. Ανάλογα τι συσκευές είναι δεν μπορώ να ξέρω. Για κινεζικές smart συσκευές τύπου Xiaomi, Aqara κτλπ θα δούλευε πολύ καλά το router Xiaomi AX3600 η AX6000.
 13. Αν έρχεται το κόστος όπως γράφεις δεύτερο τότε προχωρά σε λύσεις Ubiquity. Από αυτά που είδες θα σου πρότεινα περισσότερο το Asus
 14. Νομίζω πρέπει μόνος να αποφασίσεις ένα από τα 2, αν χρειάζεσαι βοήθεια στην αγορά router η modem/router (γιατί αυτό κατάλαβα από αυτά που έγραψες) έλα να προτείνουμε μερικά αλλά γράψε μελλοντικά και μερικά στοιχεία παραπάνω. Υπάρχει AVM FRITZ!Box 5530 Fiber, αν σε καλύπτει αυτό . Cisco ποιο μοντέλο είδες ;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.