Προς το περιεχόμενο
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  157
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από [email protected]

 1. Άρα, περιμένω μέχρι να τα παίξει εντελώς;
 2. Καλημέρα σε όλους! Φίλε WalkerSW, τι εννοείς όταν λες ότι με ένα φορματ θα στρώσει; Τίθεται θέμα software δηλαδή; Χρησιμοποιώ δύο προγράμματα παρακολούθησης του δίκσκου, το επίσημο της εταιρίας και το hard disk sentinel. Και στα βλέπω το ίδιο ακριβός πρόβλημα. Φίλε Chief90, ναι ο δίσκος έχει 5 χρόνια εγγύηγη και αγοράστηκε από κατάστημα του εξωτερικού. Το health έχει φτάσει στο 86% (όπως ανέφεραι και ο heavyaris). Και συνήθως χάνει 1% κάθε μήνα. Ο δίσκος δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων, μόνο τα windows και προγράμματα περιέχει. Μια φορά μ
 3. Μάλλον πρέπει να το αφαιρέσω τελικά...
 4. Εχω ξανακάνει custom την ανάλυση και γίνεται πάλι το ίδιο. Οταν όμως επιλέγω από τις ιδιότητες color quality 16bit αντί για 32bit είναι μια χαρά. Οταν το γυρίζω στα 32bit παραμορφώνεται πάλι.
 5. Υποστηρίζει max την 1440x900. Έχω αυτή Site: viewsonic
 6. Το δοκίμασα να κάνω custom την ανάλυση που θέλω, αλλά παραμορφώνει την οθόνη, δεν τη δέχεται. Μεγαλώνει περισσότερο η επιφάνεια εργασίας με αποτέλεσμα η μπάρα έναρξης να μην φαίνεται και να πρέπει να σύρω το ποντίκι προς τα κάτω για να μετακινηθεί ολόκληρη η επιφάνεια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου αναγνωρίζει την οθόνη, ούτε στο ένα αλλά ούτε και στο άλλο pc.
 7. Έχω δύο πύργους ναι. Και στους δύο δεν μπορώ να ρυθμίσω την ανάλυση που θέλω. Από τα 1360x768 πηγαίνει στην 1600x900. Αυτό συμβαίνει και στα δύο pc.
 8. Ακυρος? Εξαρτάται. Ο επεξεργαστής δεν είναι για πολλά τελικά. Πχ όταν πάω να βάλω μια καλύτερη ανάλυση στο βίντεο πχ 720p ο επεξεργαστής πιάνει κόκκινα. Βαράει 100% στον chrome (άρα ναι τρώει μερικά κολλήματα λογικό είναι) και γύρω στα 75% με +- 10 στον explorer. Είναι παλιάς τεχνολογίας και ας είναι 2.8Ghz. Το λαπτοπ μου με επεξεργαστή στα 1.83 είναι κλάσης ανώτερο και είναι μοντέλο του 2005.
 9. Ναι όπως τα λες, δεν υπάρχουν drivers. Tι εννοείς για τις μνήμες? Γιατί να τις κοιτάξω?
 10. Αν εννοείς το σπλιτερ όχι δεν έχει καθόλου drivers. Αυτό που σκέφτηκα μιας και έχω πρόβλημα και με τους drivers της οθόνης, είναι να κάνω ένα copy τους drivers όταν μου αναγνωρίζει την οθόνη χωρίς το σπλίτερ και να τους κάνω εγκατάσταση όταν κάνω τη σύνδεση κανονικά. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποια προγράμματα όπου μπορείς να κάνεις backup τους drivers του συστήματος σου όλους ή επιλεκτικά εσύ ποιους θέλεις. Είχα δοκιμάσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα πετύχει.
 11. Οταν την έχω απευθείας στην κάρτα μου την αναγνωρίζει χωρίς να βάλω κάποιους drivers εγω, μου τη βλέπει σαν nx1940w, και μπορω να βάλω τη maximum τιμή 1440x900. Αυτό από τη διαχείριση συσκευών. Οταν τώρα μεσολαβεί το σπλιτεράκι, χάνεται η μέγιστη τιμή που θέλω (1440x900), δεν υπάρχει καν. Και στη διαχείριση μου τη βλέπει σαν μια οθόνη plug and play. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Και από το manual βλέπω ότι το σπιτεράκι μπορέι να πάρει ανάλυση μέχρι και 1920 x 1440.
 12. Εχω μπει στο σαιτ. Είναι μια Πηγή: viewsonic, και για drivers αυτό που βλέπω είναι ένα αρχείο monitor EDID το οποίο κατέβασα και εγκατέστησα, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει.
 13. Έβαλα τα windows XP sp3, και μου αναγνώρισε κανονικά και το δίσκο. Τελικά με κάποιες πρόχειρες μετρήσεις που έκανα συνειδητοποίησα ότι με τον explorer πηγαίνει κάπως καλύτερα. Απ'ότι είδα ο επεξεργαστής βγήκε τον Απρίλιο του 2005 οπότε δεν μπορώ να περιμένω και πολλά μετά από τόσα χρόνια. Με καρφωμένο ethernet πάντως βλέπεις άνετα ταινίες μέσω του δικτύου από τους άλλους υπολογιστές. Εχω μια απορία και αν ξέρει κάποιος επι τη ευκαιρία να με βοηθήσει. Εχω ένα Πηγή: sweet kvm switch 2 port για να συνδέω δύο υπολογιστές με μία οθόνη. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κουμπώνω την οθόνη πάνω στο σπλίτ
 14. Το δοκίμασα σε internet explorer και chrome.
 15. Εκανα ένα scan το δίσκο με το επίσημο πρόγραμμα που δίνει η WD και δεν βρήκε τίποτα. Ετρεξά και το πρόγραμμα που μου πρότεινες και στο health είναι στο 95% και μου λέει ότι βρήκε 5 bad sectors. Τι από τα δύο ισχύει? Κάνω και ένα scan με το πρόγραμμα των windows τώρα. Το μέγεθος του δίσκου στα παραπάνω προγράμματα μου τον εμφανίζει κανονικά 320GB. Απλά εγώ βλέπω 1/3 περίπου. Δεν αναγνώρισε όλο το δίσκο λόγω έλειψεις service pack κατά την εγκατάσταση? Και εγώ δεν είμαι άσχετος, απλά μπήκα σε αυτή τη διαδικασία μήπως μάθω κάτι που μου διαφεύγει. Οταν λέω γραμμές εννοώ σαν να πηγαίνει το
 16. Και πάλι τίποτα. πχ τώρα που δοκίμασα να δώ πάλι βλέπω γραμμές στην οθόνη μου από το πόσο σέρνεται. Ετσι δεν ήταν πριν με τίποτα, θα το είχα δει.
 17. Από τη στιγμή που η ταινία φορτώνεται και η μπάρα είναι πχ πάνω από τη μέση, γιατί να φταίει το ασύρματο? Δεν προσπαθώ να δώ κάτι το οποίο δεν έχει φορτώσει. Ωστόσο θα το δοκιμάσω. Όσο για τo δίσκο δεν είχε κάποιο ενσωματωμένο service pack κατά την εγκατάσταση, αλλά πέρασα εγώ το sp3 μετά. Αυτό μπορεί να διορθωθεί με κάποιο πρόγραμμα τώρα? Το κουτί δεν το πείραξα εκτός από ένα dvd drive που άλλαξα και κάτι έξτρα θύρες usb που έβαλα.
 18. Συνδέομαι με ασύρματο στικάκι γι αυτό είπα δεν με ενδιαφέρει. Και drivers υπάρχουν και για win7 και για xp. Δυστυχώς το πόσο % δούλευε πριν δεν το ξέρω και αυτό γιατί δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα για να το προσέξω. Πάντως με τα xp δουλεύει σε φυσιολογικά πλαίσια τώρα η cpu, αλλά το κόλλημα υπάρχει που και που. Και επίσης και κάτι άλλο που συνέβη στην εγκατάσταση των xp ήταν να μου μειώσει το hd από 320GB σε 130GB. Αυτό που οφείλεται? Γιατί δεν είδε ολόκληρο το δίσκο? Ο δίσκος είναι sata. Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να βρίσκεται στο δίσκο?
 19. Για την κάρτα γραφικών έβαλα τους επίσημους drivers που μου δίνει το site: Site: winXP και Site: win7 αντίστοιχα. Τώρα όσο αφορά τη μητρική το ξέρω ότι δεν έχει drivers επίσημους για win7, αλλά πολλοί drivers συμβαδίζουν και με τους vista (όπως έχω στο λαπτοπ μου), χωρίς να υπάρχει κάποιο conflict. Οσο για την Onboard κάρτα ήχουν και lan δεν με ενδιαφέρει και τόσο γιατί δεν τις χρησιμοποιώ. Το πρόβλημα είναι έντονο όταν προσπαθώ να τις δω online. Τοπικά στο πισι είναι εντάξει, αν και πάλι το 100% του επεξεργαστή όταν βάζω μια ταινία σε win 7 δεν το καταλαβαίνω. Τι είναι αυτό που το
 20. Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο driver υπάρχει πρόβλημα όμως. Τόσο η κάρτα γραφικών όσο και η motherboard έχει του τελευταίους drivers που βρήκα. Εκτός από τους drivers τι άλλο είναι απαραίτητο να έχει το πισι πχ flash, codes κτλ. Εσείς τι χρησιμοποιείται από αυτούς που κυκλοφορούν?
 21. τα win7 είχε. Ανάλυση οθόνης 1440x900 η μέγιστη που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Στο πισι κάνω stream και βλέπω. Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τον επεξεργαστή? Αξίζει να δώσω χρήματα με βάση το υπόλοιπο σύστημα? Το D αντιπροσωπεύει κάποια "φθηνή" έκδοση του pentium επεξεργαστή? Αυτή τη στιγμή έχω περάσει τα windows xp και πάλι υπάρχει πρόβλημα ακόμα και με απενεργοποιημένα όλα τα έξτρα που έχουν τα windows, για καλύτερη απόδοση του υπολογιστή. .
 22. Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μετά από εγκατάσταση των windows 7 στο πισι (σταθερός Η/Υ) του αδερφού μου, όταν προσπαθώ να στριμάρω μια ταινία έχει σαν αποτέλεσμα το μηχάνημα να σέρνεται και να πιάνει κόκκινο ο επεξεργαστής. Και φυσικά να μη μπορείς να δεις την ταινία. Εχω κατεβάσει τόσο όλους τους ενημερωμένους drivers όσο και διάφορα codes, flash κτλ. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πριν το format δεν αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα, απλά είπα να το "φρεσκάρω" λίγο (τουλάχιστον όχι σε σημείο να το προσέξω). Δοκίμασα να βάλω και windows XP μήπως το πρόβλημα λυθεί. Υπάρχει βελτ
 23. Λογικά θα φαίνεται πάνω στην λάμπα αν υπάρχει θέμα πολικότητας που λες. Επίσης μπορείς απλά να έρθεις σε επικοινωνία με το κατάστημα και να τους ρωτήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τέτοιου είδους πειράματα στο λαπτοπ
 24. Φίλε μου την εγχείρηση την έκανα εγώ. Γενικά πιάνουν τα χέρια μου μπορώ να πω. Εβλεπα από ένα tutorial και έκανα. Γενικά δεν είναι κάτι ακατόρθωτο, αρκεί να έχεις υπομονή, γιατί είναι αρκετά λεπτή δουλειά!
 25. Επανέρχομαι μετά από καιρό μιας και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα (χρησιμοποιούσα μια εξωτερική οθόνη). Λοπόν εδώ και 2 μέρες που άλλαξα την λάμπα του πάνελ η οθόνη φαίνεται να είναι εντάξει. Εφυγε αυτή η κίτρινη απόχρωση που είχε στα τελευταία της η οθόνη, πριν τα φτύσει εντελώς. Απλά να αναφέρω ότι το κόστος αγοράς της λάμπας ήταν 10,50 ευρώ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.