Προς το περιεχόμενο

savatage2009

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  74
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με savatage2009

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Σήμερα έστειλα το laptop για service( με δωρεάν μεταφορικά). Άντε να δούμε τι θα δούμε... Υ.Γ Παρεπιπτόντως αγόρασα ένα άλλο λαπτοπ να κάνω την δουλειά μου μέχρι να γυρίσει το άλλο. Πήρα ένα με μεταχειρισμένο acer στα 145 ευρώ. Νομίζω θα μου κάνει την δουλειά μου για λίγο καιρό.
 2. Χαίρετε και πάλι. Επανέρχομαι για να σας πω την εμπειρία μου από την LENOVO SERVICE Ολλανδίας. Έχω πάρει τηλέφωνο σε όλα αυτά τα τηλέφωνα που υπάρχουν στο site και όλο μου λένε ότι αυτά service είναι για companies και οχι για individuals. Και τους ρωτάω συνέχεια που είναι το κεντρικο service center της lenovo και μου λένε δεν ξέρουν(και αυτά από το κέντρο εξυπηρέτησης και καλά). Βρε λέω μπας και δεν καταλαβαίνω καλά. Βάζω την αδελφή μου να πάρει τηλέφωνο και πάλι δεν έβγαλε άκρη. Αρχίζουν σου ρωτάνε ονόματα,διευθύνσεις και στο τέλος σου λένε πάντο από εκεί που το πήρες. Υ.Γ Μια φίλη της
 3. Και όμως αποτυπώνεται κανονικά. Αν ήταν πρόβλημα της οθόνης δεν θα μπρορούσα. Άλλα αν έχει πρόβλημα η κάρτα και δεν εμφανίζεται κάτι σωστά τότε μπορείς και με το printscreen.
 4. Έκανα ubuntu σε φλασάκι και μπήκα από εκεί. Το πρόβλημα προφανώς παρέμεινε. Οπότε πάω για αλλαγή επεξεργαστή. Τώρα πρέπει να ψάξω τα service εδώ στην Ολλανδία. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω service provider γιατί στο site της lenovo δεν τα έχουν πολύ καλά ούτε έχουν μαιλ να στείλω??
 5. Προσπαθώ να αλλάξω την γλώσσα και δεν μπορώ γιατί όταν πάω στο windows update μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει uddates και μου δίνει έναν κωδικό C80003FA Είδα ότι μπορεί να γίνει αλλαγή από τα αγγλικά στα ελληνικά γιατί ο περισσότερος κόσμος αυτό θέλει. Εγώ που θέλω από τα ελληνικά να τα κάνω αγγλικά γίνεται??
 6. Ξαναέγραψα παραπάνω ότι έχω τα Windows 7 Ultimate 64 bit Ελληνικά
 7. Αν είναι να μου αλλάξουν απλά τον επεξεργαστή τι να το κάνω το recovery που λες??
 8. Με αυτό το πρόβλημα θα μου αλλάξουν τον επεξεργαστή με την κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο??? Και για την μετατροπή της γλώσσας των windows από ελληνικά σε αγγλικά ξέρεις να με βοηθήσεις??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Υ.Γ Δεν έχω recovery partition. Τι να το κάνω όμως??
 9. Σήμερα μου έβγαλε αυτές τις κουκίδες στην επιφάνεια εργασίας. Το έκανα printscreen για να το έχω για "απόδειξη" σφάλματος όταν τον πάω στην Lenovo. Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάτι άλλο. Έγω εγκαταστήσει τα windows 7 Ultimate 64 bit Ελληνικά. Πως μπορώ να τα κάνω Αγγλικά για να το πάω στο sevice της Lenovo στο Amsterdam???? Υ.Γ Ούτως ή άλλως ήθελα να κάνω τα windows αγγλικά από καιρό οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμένα.
 10. Έτρεξα ένα κάρο διαγνωστικά προγράμματα(cpu & gpu stress testers),για μνήμες,για σκληρό και κανένα δεν βγήκε κάποιο σφάλμα ή έστω ηψηλή θερμοκρασία. Για να δω αν είναι θέμα οδηγών της κάρτας γραφικών έκανα το εξής. Έσβησα τους οδηγούς και δούλεψα λίγο τον υπολογιστή χωρίς οδηγούς. Το πρόβλημα παρέμενε και πάλι. Μετά ξαναέβαλα τους οδηγούς και επίσης ξαναπέρασα διάφορους άλλους οδηγούς. Τώρα το μόνο που μένει είναι να βάλω ταυτόχρονα με τα wiindows τα Linux να δω αν συμβαίνει και εκεί το πρόβλημα. Αν συμβαίνει και εκεί .. houston we have a problem Ξέρει κανείς αν μπορώ να περάσω τα lin
 11. Αποκλείεται να είναι θέμα του browser αφού μου έβγαλε πρόβλημα και στην επιφάνεια εργασίας και στην εικόνα τερματισμού...
 12. Με αυτά που μου έδωσες μπορώ να περάσω τα linux χωρίς να πειράξω τα windows??? Δηλαδή όταν θα ξεκινάει ο υπολογιστής να επιλέγω σε πιο από τα δύο θα μπώ??
 13. Ναι στο occt τα έτρεξα όλα. Επίσης έχω τρέξει πολλά βιντεακια 1080p στο youtube. Μπορώ να βάλω Linux χωρίς να πειράξω τα windows που έχω γιατί έχω αρκετά αρχεία που χρειάζομαι??? Τελευταία είχα πολλά crash στο flash player και επίσης κάποιες φορές μου έβγαλε σφάλμα στο active-x. Τι να ελέγξω ?? Υ.Γ Ακόμα και την φωτογραφία της γυναίκας που έχεις στο avatar σου την βλέπω με πολυχρωμες βουλίτσες. Μόνο όμως μέσα στην φωτογραφία. Όλα τα άλλα απέξω κομπλέ.
 14. Ήδη έγραψα ότι έτρεξα ένα strees test που λέγεται occt και το pc δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα ούτε στις θερμοκρασίες ούτε πουθενά. Ναί μόνο σε εικόνες και μάλιστα μόνο μέσα στα πλαίσια της εικονας. Δηλαδή σαν να ανοίγει "χαλασμένη" την εικόνα. Επίσης αντιμετώπισα πρόβλημα με την επιφάνεια εργασίας και την εικόνα τερματισμού οι οποίες φαντάζομαι ότι τις φορτώνει σαν εικόνες αφού μπορώ να βάλω ότι εικόνα θέλω. Στα video δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Παιχνίδια δεν παίζω σε αυτόν τον υπολογιστή γιατί δεν τα σηκώνει. Το matlab και το autocad που τρέχω δεν φαίνεται να έχει κάτι.
 15. Εφόσον αποθήκευσα την εικόνα με printscreen σίγουρα δεν είναι η οθόνη. Είναι η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.