Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

kOnstantinosGr16

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  9
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με kOnstantinosGr16

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Σίγουρα θα μάθεις πράγματα απο το μεταπτυχιακό σου αλλα το μεγαλύτερο μέρος αυτών θα είναι απο προσωπικό ψάξιμο και χρόνο (google) και όχι τόσο απο τους πόρους του πανεπιστημίου. Ώστοσο για την Ελλάδα το μεταπτυχιακό στο Data Science είναι μονόδρομος για να είσαι σε θέση να πας για συνεντεύξη !
 2. καταλαβαίνω όλα από όσα λες ,αλλά ο προγραμματισμός μαθαίνεται από το google και την πράξη, δεν μπορούν να στο μάθουν εκείνοι απλά σου δίνουν μια γεύση από την αγορά εργασίας. Εν τέλει, εργάζεσαι τώρα στον τομέα της πληροφορικής?
 3. @Predatorkill Σε ευχαριστώ για τη απάντηση ! Αυτό δεν το εχώ καταλάβει, πως γίνεται να μην υπάρχουν dev? junior είναι πάρα πολλά άτομα!
 4. Καλησπέρα σας, Υπάρχει κάποιος απόφοιτος από τα αντίστοιχα τμήματα μεταπτυχιακών ώστε να με κατατοπίσει ? (πχ .αν όντως κάνουν μαθήματα σοβαρά ή τα ξεπετάνε κτλπ) Προέρχομαι από οικονομική σχολή και χρειάζομαι το μεταπτυχιακό σαν το εισιτήριο μου για μελλοντικές συνεντεύξεις και έπειτα για να μάθω πράγματα, γιατί ο προγραμματισμός είναι κάτι που το χτίζεις μόνος σου. (Προφανώς και το πανεπιστήμιο σου δίνει το κατάλληλο τρόπο σκέψης και φτάνεις πιο εύκολα στο σημείο που θέλεις, αλλά από μόνο του δεν αρκεί). Οπότε παρακαλώ μην έχω απαντήσεις του όπως "να ξέρεις κώδικα και τα πτυχ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.