Προς το περιεχόμενο

Arxagelos2

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  64
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

Σχετικά με Arxagelos2

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Επειδή έχετε μπερδευτεί κάποιοι με τα mbps δείτε πια είναι η πραγματική ταχύτητα Download το δευτερόλεπτο. Δεξιά βλέπετε με πόσο πραγματικά κατεβάζετε. Τα νούμερα είναι χωρίς τις απώλειες σήματος. 1 Mbps = 125 kB/s 2 Mbps = 250 kB/s 3 Mbps = 375 kB/s 4 Mbps = 500 kB/s 5 Mbps = 625 kB/s 6 Mbps = 750 kB/s 7 Mbps = 875 kB/s 8 Mbps = 1 MB/s 9 Mbps = 1.125 MB/s 10 Mbps = 1.25 MB/s 11 Mbps = 1.375 MB/s 12 Mbps = 1.5 MB/s Και πάει λέγοντας......
 2. Δεν έχει σημασία τι Vodafone έχεις απλά αυτό το Payload που έχει φτιάξει είναι λάθος. Έχει λάθος host και port στο proxy.
 3. Τα έχεις δοκιμάσει και τα λες; Η Cosmote έχει όριο όταν είσαι με 0mb, αν έχεις μέσα έστω και 1mb πάει full ταχύτητα. Και τώρα για να μη σου τρώει το πχ 1mb που έχεις στην κάρτα για μην έχεις όρια δεν βάζεις host m.whatsup.gr.
 4. Όχι η Vodafone δε βάζει όριο.
 5. Καλά αν το είχες ξεκλειδώσει θα το είχες βγάλει ήδη στη φόρα. Άσε τα σάπια.
 6. Φοβάται μη το ξεκλειδώσουν. Το ehi opener δε θα σου δουλέψει. Έχει γίνει update στο http injector.
 7. Μ'αρέσει που μου έστειλες και εσυ μήνυμα να μην ανεβάζω αναλυτικές πληροφορίες για τη δημιουργία payload.
 8. Διαγράφηκε. Σταματήστε να μου στέλνετε μηνύματα σβήστηκαν και τα 2 post με τις πληροφορίες της Vodafone.
 9. Διαγράφηκε. Η Vodafone με αυτά που έχεις βάλει δε θα δουλέψει. Σβήστηκαν τα post γιατί είχα αναλυτικές πληροφορίες για τη δημιουργία payload της εταιρίας.
 10. Με αυτό που κάνεις δε βοηθάς απλά καταστρέφεις το κενό που υπάρχει και θα πάει χαλαρά η εταιρία και θα το κλείσει. Στο τέλος ούτε εσύ θα έχεις δωρεάν Internet.
 11. Αντί να φτιάξεις ένα Payload να το κλειδώσεις και αφήσεις ξεκλείδωτο το proxy και το vpn να βάζουν ότι θέλουν, πήγες και έβγαλες στη φόρα το Host και τώρα οποιοδήποτε μπορεί να να φτιάξει Payload. Θέλω να δω σε πόσο καιρό θα μπλοκάρουν και αυτό το κενό με αυτό που έκανες.
 12. Δεν έχω Vodafone να το δοκιμάσω. Τα παιδιά λένε ότι δουλεύει μια χαρά. Κάνε σωστά τις ρυθμίσεις.
 13. Από kostt316 username:kostt316-freevpn.us password:kostt316 και κάντε τικ όπως στη φωτογραφία (Για 5 μέρες) Download: Vodafone.acm
 14. Λογικά σου λέει να κατεβάσεις το αρχείο που έχει ανέβει για Vodafone Apkcustom σε προηγούμενο ποστ και να βάλεις: username:kostt316-freevpn.us και password:kostt316 Μάθετε να διαβάζετε και μετά να κάνετε ποστ. Στη φωτογραφία φαίνεται πεντακάθαρα το User και το Pass.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.