Προς το περιεχόμενο

makis1985

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  21
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

6 Neutral

Σχετικά με makis1985

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Επειδή εργάζομαι κατ ιδίαν στην ASML (90% μερίδιο αγορας σε μηχανήματα λιθογραφίας παγκοσμίως) πιστεψέ με το να κατασκευάσεις σήμερα επεξεργαστές είναι πολύ πιο μανίκι από το να τους σχεδιάσεις με specs 8nm κλπ . Οπότε τρίχες αυτό που συμβάλλει η Apple
 2. Φίλε telas Είσαι εντελώς λάθος . Ένα drone μπορεί να γίνει φονικό εάν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις σωστά . Όπως και με ένα όπλο .. Με τη λογική σου δεν θα έπρεπε να χορηγούσαν άδειες για οπλοκατοχή και όλοι να έχουν ένα όπλο στα χέρια τους χωρίς σειριακού κλπ. Και βέβαια πρέπει να υπάρχει βάση δεδομένων με το που το πετάς και ποιος είσαι . Άκου εκεί θέλει να το πετάξει όπου θέλει !!
 3. Προσωπική εμπειρία . Είχα αγοράσει το 6s Οκτώβριο 2015. Γύρω στον Ιανουάριο φανερώθηκε το πρόβλημα , κάλεσα την Apple στην αρχή δεν έγινε τίποτα . Απλά κατέγραψαν το συμβάν . Τελικά συνέβη ξανά αυτό με το σβήσιμο . Επειδή τυχαίνει και ζω στο εξωτερικό εδώ ευτυχώς έχουμε τα genius bar (Apple service όπου εάν δεν μπορούν να σου διορθώσουν το πρόβλημα επι τόπου σου δίνουν καινούριο συσκευή ) κι έτσι έγινε . Το έλεγξαν για 5 λεπτά και μου έφεραν ολοκαίνουργια συσκευή . Τώρα διαβάζοντας το thread κι έχοντας κρατήσει το αρχικό κουτί αγοράς απο τον Οκτώβριο ειδα ότι πράγματι ο σειριακος περιέχει QH.
 4. οι γραμμές είναι ίδιες και τα καλώδια. Ίδια ταχύτητα θα έχεις. Η Vodafone είναι αξιόπιστος πάροχος και δεν θα έχεις τιποτα πιο μειονεκτικό
 5. παρε ενα κανινούριο router της τάξεως των 150 +παραπάνω ευρώ. Όλοι οι σύγχρονοι router αυτά που ζητάς τα κάνουν για πλάκα. Δες λίγο και τα specifications να συγκρίνεις αλλά οπωσδήποτε σε αυτή την τιμή παίζεις μπάλα.
 6. Κάποιος επιστήμονας υπάρχει εδω μέσα να πει τη γνώμη του ? # ο καθένας λέει ότι π@π@ρι@ του κατέβει ,
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.