Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

djmanosp

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  102
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.793 προβολές προφίλ

djmanosp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη

 1. Σε ευχαριστώ Σαϊνόμπι! Μία τέτοια λύση πόσο θα αντέξει; Πάραυτα, η απορία μου έχει να κάνει με τη σχέση κάρτας και τροφοδοτικού. Τι γίνεται σε περίπτωση αντικατάστασης;
 2. Καλησπέρα συμφορουμίτες! Εϊναι η πρώτη μου ερώτηση σχετικά με ένα θέμα που δεν έχει χρειαστεί να με απασχολήσει μέχρι τώρα. Αφορά σε σταθερό υπολογιστή. Πρόκειται για ένα Shuttle XPC SD32G5. Ουσιαστικά είναι μία μισοέτοιμη λύση για υπολογιστή σε μικρό μέγεθος. http://global.shuttle.com/products/productsDetail?productId=500 Το πρόβλημα που εμφανίστηκε συνοπτικά: Το εν λόγω μηχάνημα είχε μία nVidia 7600GT σε υλοπoίηση της MSI. Η κάρτα εμφανίζει πλέον στην οθόνη τις μπλε κάθετες γραμμές και ο υπολογιστής παγώνει κατά την εκκίνηση. Προφανώς ήρθε η ώρα για αντικατάστασή της. Η απορία μου είναι η ακόλουθη. Αρχικά να πω ότι με ενδιαφέρει κάποια κάρτα με chipset AMD, ακόμα και η πιο απλή, αλλά όλες όσες κοίταξα, αναγράφουν στο site του κατασκευαστή ότι χρειάζεται τροφοδοσία πάνω από 400W. Δυστυχώς το τροφοδοτικό που υπάρχει είναι 250W max και δεν επιδέχεται αλλαγή, καθότι δεν είναι ATX, αλλά σχεδιασμένο για αυτό το κουτί από τον κατασκευαστή. Τι γίνεται σε αυτή την περίτπωση; Κοιτάζοντας για την HD5450 (ως την πιο απλή) στο site της Sapphire γράφει ότι πρέπει να υπάρχει PSU 400W τουλάχιστον, ενώ στο site της ASUS γράφει ότι η μέγιστη κατανάλωση είναι 75W για αυτή την κάρτα. Τελικά τι ισχύει; Η κάρτα θα παίξει αν δεν την πιέζει ο χρήστης και το έχει μόνο για ταινίες; Το μηχάνημα δε θα ξεκινήσει καθόλου λόγω μικρού τροφοδοτικού, το τροφοδοτικό θα καεί σε κάποια παραπάνω απαίτηση της κάρτας ή η κάρτα θα λειτουργεί κανονικά ακόμα και αν ζητηθεί η μέγιστη ισχύς της; Τα χαρακτηριστικά είναι: PSU: 250W CHIPSET: Intel 945G+ICH7 CPU: Intel E6600 2.4GHz RAM: 2*1GB 667MHz HDD: 1*SATA2 Optical:1*DVDRW-IDE FANs: 1*4pin PWM 8cm Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη όποια βοήθεια.
 3. Πολλά μας τα έκαναν εκεί στην Apple. Έτσι κ αλλιώς δε τους πήγα ποτέ με τις πατέντες τους. Ας τα φάνε μόνοι τους. Μήπως να δούνε και στο σπίτι μου τι χρησιμοποιώ?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.