Προς το περιεχόμενο

kosmas3d

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  19
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με kosmas3d

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Θα ήθελα τις γνώμες σας σχετικά με την αγορά καινούργιου Ασύρματου σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι . Τιμή γύρω στα 25-30 ευρώ. Σκέφτομαι κάτι από αυτά τα δύο: 1. http://www.skroutz.gr/s/66792/Microsoft-Wireless-Desktop-2000.html 2. http://www.skroutz.gr/s/328527/Logitech-Wireless-Combo-MK260.html Εχουν ελληνικά πλήκτρα????
 2. Μιλάω για αντάπτορα απο Molex σε 4 pin, το molex μπορει να δώσει το ρεύμα που δίνει ένα τετράπινο.
 3. Όχι δεν κατάλαβες το τροφοδοτικό μου έχει ένα 4 pin δεν έχει άλλο, και στο manual της μητρικής δεν αναφέρει κάτι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα, για αυτό σκέφτομαι για ανταπτορα για να συνδέσω και τα δύο τετραπινα.
 4. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει σε αυτή την ιδέα . Η μία λύση είναι να πάρω έναν αντάπτορα που μετατρέπει τα 4 Pin σε 8 pin, και μια δεύτερη λύση σκέφτικα να συνδέσω το ένα το 4 πιν στη μητρική και να πάρω έναν αντάπτορα που να μετατρέπει κάποιο απο τα άλλα καλώδια που περισσεύουν σε 4pin έτσι ώστε να μην πέφτει όλο το ρευμα σε ένα καλώδιο αλλά να μοιράζεται π.χ. να παρω αντάπτορα που συνδέεται στο molex και βγαίνει σε 4 pin . Τι λέτεεε???????
 5. Μάλλον δεν θα κλοκαρω τον επεξεργαστή, οπότε και σκέφτομαι να κάνω την δουλειά μου με αντάπτορες. Η μία λύση είναι να πάρω έναν αντάπτορα που μετατρέπει τα 4 Pin σε 8 pin, και μια δεύτερη λύση σκέφτικα να συνδέσω το ένα το 4 πιν στη μητρική και να πάρω έναν αντάπτορα που να μετατρέπει κάποιο απο τα άλλα καλώδια που περισσεύουν σε 4pin έτσι ώστε να πέφτει όλο το ρευμα σε ένα καλώδιο αλλά να μοιράζεται π.χ. να παρω αντάπτορα που συνδέεται στο molex. Για πείτε μου την γνώμη σας για αυτή τη σκέψη !!!!! Ευχαριστώ!!!!
 6. Όσων αφορά το budget σκεφτομαι γυρω στα 70-80 ευρώ γιατι απ'όσο έχω καταλάβει τόσο κοστίζει ένα "καλό" . Εαν βάλω τον αντάπτορα είναι ακριβώς το ίδιο με το να συνδέσω δύο 4 pin . Γιατί άμα είναι έτσι γιατι η εταιρία να βάλει δύο τετράπινα για ρεύμα και να μην έδινε έναν αντάπτορα μαζί, μήπως με τη σύνδεση δυο τετράπινων υπάρχει μεγαλύτερη τάση και αξιοπιστεία στο ρεύμα??
 7. Λόγω αναβάθμισης του υπολογιστή το παλιο τροφοδοτικό (3 χρονων 500 watt black diamond) έχει μόνο ένα 4 pin eps και για να κουμπώση στην μητρική χρειάζεται 8 pin eps ή δύο 4 pin . Οπότε σκέφτομαι για την αγορά καινούργιου τροφοδοτικού γύρω στα 650 watt, τι μάρκα προτείνεται και πάνω απ' όλα να ταιριάζουν σίγουρα τα βύσματα. μητρική : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-970A-D3-s-AM3plus-AMD-970-DDR3-GA-970A-D3.htm επεξεργαστής : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-FX-8350-AM3-plus-4-0-GHz-16-Mb-FD8350FRHKBOX.htm γραφικών : http://www.plaisio.gr/Compu
 8. Τι διαφορές υπάρχουν μεταξυ ASRock 970 Pro3 (http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/motherboards-el/asrock-970-pro3.html ) και ASRock 970 Extreme3 ( http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/motherboards-el/asrock-970-extreme3.html )
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.