Προς το περιεχόμενο

ioan

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  15
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με ioan

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 1. κατάλαβα, ευχαριστώ. ναι πανω κάτω τέτοια παιχνίδια εννοώ όχι τπτ τρελό. αντε και κανα SC2
 2. Γεια χαρά. θέλω να αγοράσω ένα λαπτοπ μέχρι 500ε.(πολύ δύσκολο να δώσω περισσότερα ) το οποίο όμως να σηκώνει και κανα παιχνιδάκι, όχι και πολύ βαρύ. το καλύτερο που έχω βρεί νομίζω είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/2793815/HP-Pavilion-g6-2221-ev-i3-3110M-4GB-500GB.html το οποίο έχει μείνει ένα κομμάτι στον κωτσόβολο, και το έχουν 499ε(έχω κάνει μία πρόχειρη κράτηση). είναι αρκετά καλο. το μόνο που με προβληματίζει είναι το 1 έτος εγγύηση....αν είχε 2 πχ θα ήμουν πιο σίγουρος. βεβαία υπάρχει και η επέκταση οπότε είναι πιθανό να κάνω. είχα βρεί και αυτό http://www.skroutz.gr/s/271319
 3. ioan

  Άσκηση σε C.

  έχετε δίκιο όσοι λέτε για την λύση της άσκησης, αν έχω κάποια απορία θα ξαναρωτήσω. όσο αφορά την λύση έχω βρει τον κλασσικό και απλό τρόπο με τις πολλές if και ανάλογα με το γράμμα με την putchar να αλλάζω σε αυτό που θέλω. Μπορούμε να την κάνουμε με όποιον τρόπο θέλουμε, και μας λέει έναν με enum τύπους για ποίο γρήγορα. Ναι κάπως έτσι φίλε μου, έτσι έχω σκεφτεί και εγώ να το κάνω.
 4. ioan

  Άσκηση σε C.

  Η αλήθεια φίλε μου, είναι πως έχεις δίκιο... ξεκινάω με έναν τρόπο που σκέφτομαι και αν κολλήσω βλέπουμε.
 5. ioan

  Άσκηση σε C.

  Καλησπέρα, έχω μία άσκηση στην C, που λέει το εξής. να γίνεται μετατροπή ελληνικών χαρακτήρων σε αγγλικούς,αλλά θα παίρνουμε από το input χαρακτήρες από το iso8859-7 και θα τους βγάζουμε σε αγγλικούς του iso8859-1. σκέφτηκα να το κάνω χρησιμοποιώντας τον ascii. μία άλλη λύση που σκέφτηκα είναι να ελέγχω με πολλές if τον χαρακτήρα που έχω και να τυπώνω με την putchar τον αντίστοιχο αγγλικό. ο τρόπος που μας λέει να να το κάνουμε για πιο εύκολα είναι με πίνακα συναρτήσεων, state machine, και enumarated τύπους. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 6. ioan

  World Of Warcraft Topic v1

  πολύ σωστός και ειδικά το παράδειγμα φοβερό, ισχύει...
 7. ioan

  World Of Warcraft Topic v1

  όλοι αυτοί που φτίαχνουν τέτοια accounts δυστυχώς έχουν και αρκετά θύματα... και εγώ μία φορά για λίγο να ψαρώσω αλλά κοίταξα το όνομα και είδα 1lvl κλπ... αλλά μερικοί δυστυχώς την πατάνε και επισκέπτονται την σελίδα τους και εκεί παει το account.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.